kkuubbaas Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Smartmax nevim jak je to u vas ,ale u nas je bezne 12Mbit/s sam ho mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Ceny starších her klesají i bez PS4. A cena PS4 jen tak určitě neklesne. Rozhodně ne rok po vydání. Držet si PS3 bude mít smysl, dokud nebude v provozu ten streaming přes gaikai, ale k tomu jsem já osobně skeptický. S kvalitou a rychlostí internetu v ČR je toto utopie. Někde jsem viděl požadavek na rychlost netu minimálně 3 Mbit/s a doporučeno alespoň 5 Mbit/s. To je tak pro někoho s UPC, ale wifi a drtivá většina s ADSL...pochybuju. PS3 budu mít dokud bude alespoň ještě chvíli v oficiální záruce. Líp se to pak prodává. Pak půjde z domu a dokud nevyjde pár must have titulů, tak PS4 nekoupím. sry ale bydlím na dědině před 7 lety jsem měl 1Mbps(wifi), před 5 8 Mbps(adsl O2), a teď 24 Mbps (wifi)up/down :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Ceny starších her klesají i bez PS4. A cena PS4 jen tak určitě neklesne. Rozhodně ne rok po vydání. Držet si PS3 bude mít smysl, dokud nebude v provozu ten streaming přes gaikai, ale k tomu jsem já osobně skeptický. S kvalitou a rychlostí internetu v ČR je toto utopie. Někde jsem viděl požadavek na rychlost netu minimálně 3 Mbit/s a doporučeno alespoň 5 Mbit/s. To je tak pro někoho s UPC, ale wifi a drtivá většina s ADSL...pochybuju. PS3 budu mít dokud bude alespoň ještě chvíli v oficiální záruce. Líp se to pak prodává. Pak půjde z domu a dokud nevyjde pár must have titulů, tak PS4 nekoupím. Když napálej cenu fakt vysoko, tak to nikdo kupovat nebude. Netroufnu ani odhadnou, kolik bude stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Když už se bavíme o internetu, tak já bydlím v městě s 8000 obyvateli necelých 10km od Prahy a s O2 ADSL připojením (oficiálně 10Mbit, ted uz myslim 16Mbit) mám reálnou rychlost 3,5Mbit a to ještě když jede dobře.... Wifi je tu ještě pomalejší a o UPC a podobných poskytovatelích si můžu nechat zdát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 20Mbit pres kabelovku. Jestli pujde ma ps4 Final Fantasy XIV tak radeji koupim konzoli nez nove pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Možná mně vypískáte, ale chtěl bych se zeptat nevíte jak to bude z trofeje jesli i u her na ps3 budou a pokud ano budou se počítat ty trofeje co by byli na ps3 k těm co jsem měl na ps3 jakože přes PSN ? Díky za odpověď a pokud se o tom někdo už bavil tak soráč.. jen sem se zeptal :) páč by mi blo líto těch trofejí z ps3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 o trofejich se nikde nijak moc zatim nemluvilo, jen ze tam samozrejme budou, ale obavam se, ze se pojede na novo... ono by to bylo i logicke, ps3 trofeje jsou ps3, ps4 budou ps4 :) ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 to ano :D logika.. když to udělaj ňák jakože rozdělený nebo ňákej způsob tak by to bylo fajn :D když se pojede na novo tak to budu muset přežít :D Každopádně díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Ale pokud kouknete na video z tej konference tak myslím že ten co ukazoval ty hry se logl na svůj účet a měl tam už trofeje je mozny že zůstanou na ps4 z ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herba9 Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 A ještě sony přece koupilo gaikai a řeklo že bude stremovat ps3 a ps4 hry na ps4.podle me trofeje budou slouceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 A ještě sony přece koupilo gaikai a řeklo že bude stremovat ps3 a ps4 hry na ps4.podle me trofeje budou slouceny. tak to je taky logicke :) takze je mozn, ze tam budou spis ale rozdeleny nez slouceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) podle mě to bude s těmi trofejemi jak s vitou a ps3, budou se sčítat do společného levelu, jinak doufám že to nebude mít region lock a hlavně na účtech, protože mám na druhém us účtě koupeno dost her (stream přes gaikai ) a taky jsou tam zajímavější akce a lepší ceny Upraveno Březen 13, 2013 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Jestli se pojede na novo, tak mě nas*rou. Chci ve svejch trofejích pokračovat. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Neviete či to bude podporovať PS3 hry? myslím tie čo už mám zakúpene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Neviete či to bude podporovať PS3 hry? myslím tie čo už mám zakúpene? Buď tak hodný a procti si to vlákno...... Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Buď tak hodný a procti si to vlákno......Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 no ona to neni zas takova otazka uplne mimo... preci jen, gaikai bude streamovat hry z ps3, ale jak to bude? To si je budu muset znova na gaikai koupit? A k cemu, kdyz uz mam doma hru v krabicce . To se ale myslim zatim nikde nerikalo jak tohle bude, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 gaikai by mělo streamovat jen z ps4 a ostatni hry z jinych konzoli (ps3 ps2 ps1) jen zakoupene digitalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Tak nejak jsem to myslel. Digi ano br ne..... Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 myslim ze diskutovat co pujde a co ne je zatim uplne od veci...pockejme si na E3 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Pokud pojedou trofeje na novo, tak jdu do xbox. Sony, co se týká rozšíření a vylepšení "zázemí", zaostává. Jmenujme např. SmartGlass .... Move......, no to taky není výhra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Ůčet se neruší, nevidím důvod, proč by trofeje nezůstaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Co je vlastně to Gaikai??? jedině to dokáže přehrát v PS4 hry na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Streamovací služba. V podstatě ti spustí cokoliv... Prakticky ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Streamovací služba. V podstatě ti spustí cokoliv... Prakticky ne takže můžu mít forzu z xboxu a spustit to v ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Ne.... :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.