Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Nechápu jak můžeme být tak ♥♥♥♥♥♥ní a pařit na konzolích s tak hroznou grafikou, kterou by zvládnul i PC z roku 2006 :D

Mam PC přesně z toho roku a většinu her co hraju na PS3 mi jen stěží rozjede, natož s grafikou a frameratem současnejch konzolí :D A to to ve svý době nebyl špatnej stroj.

Odesláno

Rowane pak hoď info kolik bude mít Euronics kusů v první várce aby sme si udělali představu kolik PS4ek Sony vůvec přidělí pro ČR. A 11k nákupka pro tak velkej řetězec se mi zdá docela dost, na to že většina eshopů, i těch osvědčenejch prodává za 10500 a míň (ale třeba to ještě zdražej až dostanou přesnější info od Sony)

Odesláno

Ty toto je přímo reporting z jednání elektra a sony, ty ceny na eshopech jsou asi trošku divné, resp tedy večer budu mít v ruce orig mail, je možné že jsem se přehlédla cena je pro nabízení ostatním takže nákup bude jiny, je to předběžné info vse se bude upresnovat

Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2

Odesláno

pote co xzone ukazal collector´s edici na Battlefield 4,bylo mi ihned jasne,ze si to jedine uziju na pc s novou grafikou. Takze penize pripravene na ps4 jsou v pc. BF4, Watch Dogs si chci uzit v maximalni grafice,kterou mi ps4 nenabidne.

Jinak na konzolich prevazne hraju bojovky a bohuzel v blizke dobe tam neni zadna planovana,takze potreba mit ps4 je pryc.

P.S. a hlavni duvod specialne pro tebe: na podzim vyjde nekolik collector´s edici a momentalne mne to bude stat 12 454,- Takze se radsi budu koukat na ne:)

Odesláno

headhot:Pokud si do teď hrál na PC,tak to pro tebe PS 4 grafika nebude nic nového,ale pro konzolisty bude například BF 4 (PS 3 = špatná grafika,30 FPS,24 hráčů) (PS4 = skvělá grafika,60FPS,64 hráčů) prostě pokud jdou lidi ze současných konzolí na PS4 tak budou slintat na grafiku.Krom toho,na PC jsem nikdy na ultra nic nehrál , ale ty hry na PS4 v 1080p vypadají fakt krutě.

Odesláno

to je ono no, pro cloveka co hraje na PS3/xboxu360 tak nove konzole budou terno, ale me osobne posledni dobou laka myslenka upgradovat pc a dat ho k telce a koupit gamepad k pc a hrat takto na pc nez porizovat novou konzoli (kdyz sem z relativne solidniho PC presel na PS3, tak sem mavl rukou nad mnohem horsi grafikou za cenu lepsiho pohodli a lepsimu zpusobu odreagovani nez se krcit u PC stolku)... U her uz toho moc netravim a v jednom ten clanek ma pravdu, proc kupovat novou konzoli a zaroven zivit pc, kdyz muzu zivit jen to pc za nizsi ceny...

Odesláno (upraveno)
headhot:Pokud si do teď hrál na PC,tak to pro tebe PS 4 grafika nebude nic nového,ale pro konzolisty bude například BF 4 (PS 3 = špatná grafika,30 FPS,24 hráčů) (PS4 = skvělá grafika,60FPS,64 hráčů) prostě pokud jdou lidi ze současných konzolí na PS4 tak budou slintat na grafiku.Krom toho,na PC jsem nikdy na ultra nic nehrál , ale ty hry na PS4 v 1080p vypadají fakt krutě.

ja hraji na vsech platformach,takze ty rozdily vidim furt. Asi nejvic v posledni dobe rozdil PC verze Tomb Raider a PS3. Psat o Crysis 3 nema smysl,jede na uplne jinem enginu nez konzole.

Popravde jsem slintal u videa Killzone 4, vypada fakt krasne.

Jinak u BF4, respektive u vsech dilu potrebuju maximalni dohled na mapu, protoze hraju za snipera. U ps3 ci xbox bych si ho nikdy nevzal,protoze jedine u pc muzu lehnout na zacatku mapy a zabijet hrace na druhe strane mapy,kdyz vitr pomuze:)

to Seth123: je to investice do budoucna, vzdycky jsem CE prodal za vetsi penize nez byla porizovaci. Jinak,kdyz prestanes utracet za chlast,tak zjistis,ze mesicne usetris i takovych 6 tisic.

Po chlastu ti zbyde prazdna penezenka a opice, po sberatelce hra + budouci zisk. Volba je na kazdem.

to Thoca: upgradoval jsem pc tak,ze hraju na tv a s xbox ovladacem:D

Upraveno uživatelem headhot
Odesláno

"Propastný. HW současné generace konzolí je už 5 let úplně zastaralý. Procesorový výkon je slabý a o grafickém výkonu se již nedá ani hovořit. Většina současných chytrých telefonů, má grafický výkon stejný, možná i vyšší. Jsou tací, kteří budou tvrdit, že hry na této generaci konzolí vypadají dobře, ale to jen proto, že to asi nikdy v lepších detailech neviděli, či jsou slepí. Podstatně lepší detaily zvládne totiž dnes i integrovaná grafika v low endovém procesoru AMD A10."

post-42028-14687167034132_thumb.jpeg

Odesláno
muj problém není alkohol ale splátka za auto :D ještě 2 roky musím sušit hubu

jasny, ten alkohol jsem myslel vseobecne. Do nej vetsina lidi vklada sve investice. Auto je hovinko, takova hypoteka na 25 let je lepsi a kupodivu platim o pulku min,nez pronajmu.

K tematu:stejne na vanoce se pak rozhodnu podle slevoveho kuponu, jestli by sla uplatnit 20% sleva na ps4,tak si to koupim i tak. Sice budu jist vodu s chlebem,ale proc ne.

Odesláno

seth123 jj to znam, mel sem do min. roku stejny problem, ted, kdyz uz je vse doplaceno, tak mam zas kupodivu jiny problem, setrim a nechce se mi to utracet :D

headhot tak bych si to predstavoval take, k TV solidni PC, ovladac a uzivat si hry ve fullhD na metru s vyhlazovanim. Ale zas si neumim predstavit jak bych takovej BF4 mel u TV stolku postelovat s klavesnici a mysi, to bych na koleni asi nedal :D

wariorpolni no ono PC warez lidi delaj spis uz z takovyho toho naucenyho chovani, typuju, ze i kdyby hry na pc novinky staly 200,- tak by stejne lidi warezovali porad... ale i tak na pc se da nova hra sehnat z uk za nejakych 750,- v den vydani...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu