Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Dám 1.500,- a o rozdíl od té ceny se můžete s kámošem šábnout 8)

Njn tak zkus něco napsat na tel s rozbitym displayem přes klávesnici .....sorry :)

K tomu poslednímu příspěvků se vyjadřovat snad ani nemá cenu.....troubo.....

Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu jak můžeme být tak ♥♥♥♥♥♥ní a pařit na konzolích s tak hroznou grafikou, kterou by zvládnul i PC z roku 2006 :D

Mam PC přesně z toho roku a většinu her co hraju na PS3 mi jen stěží rozjede, natož s grafikou a frameratem současnejch konzolí :D A to to ve svý době nebyl špatnej stroj.

Odkaz ke komentáři

Njn tak zkus něco napsat na tel s rozbitym displayem přes klávesnici .....sorry :)

K tomu poslednímu příspěvků se vyjadřovat snad ani nemá cenu.....troubo.....

se mi zdálo být divný 1100 :D

Odkaz ke komentáři

Rowane pak hoď info kolik bude mít Euronics kusů v první várce aby sme si udělali představu kolik PS4ek Sony vůvec přidělí pro ČR. A 11k nákupka pro tak velkej řetězec se mi zdá docela dost, na to že většina eshopů, i těch osvědčenejch prodává za 10500 a míň (ale třeba to ještě zdražej až dostanou přesnější info od Sony)

Odkaz ke komentáři

Ty toto je přímo reporting z jednání elektra a sony, ty ceny na eshopech jsou asi trošku divné, resp tedy večer budu mít v ruce orig mail, je možné že jsem se přehlédla cena je pro nabízení ostatním takže nákup bude jiny, je to předběžné info vse se bude upresnovat

Odkaz ke komentáři

pote co xzone ukazal collector´s edici na Battlefield 4,bylo mi ihned jasne,ze si to jedine uziju na pc s novou grafikou. Takze penize pripravene na ps4 jsou v pc. BF4, Watch Dogs si chci uzit v maximalni grafice,kterou mi ps4 nenabidne.

Jinak na konzolich prevazne hraju bojovky a bohuzel v blizke dobe tam neni zadna planovana,takze potreba mit ps4 je pryc.

P.S. a hlavni duvod specialne pro tebe: na podzim vyjde nekolik collector´s edici a momentalne mne to bude stat 12 454,- Takze se radsi budu koukat na ne:)

Odkaz ke komentáři

headhot:Pokud si do teď hrál na PC,tak to pro tebe PS 4 grafika nebude nic nového,ale pro konzolisty bude například BF 4 (PS 3 = špatná grafika,30 FPS,24 hráčů) (PS4 = skvělá grafika,60FPS,64 hráčů) prostě pokud jdou lidi ze současných konzolí na PS4 tak budou slintat na grafiku.Krom toho,na PC jsem nikdy na ultra nic nehrál , ale ty hry na PS4 v 1080p vypadají fakt krutě.

Odkaz ke komentáři

to je ono no, pro cloveka co hraje na PS3/xboxu360 tak nove konzole budou terno, ale me osobne posledni dobou laka myslenka upgradovat pc a dat ho k telce a koupit gamepad k pc a hrat takto na pc nez porizovat novou konzoli (kdyz sem z relativne solidniho PC presel na PS3, tak sem mavl rukou nad mnohem horsi grafikou za cenu lepsiho pohodli a lepsimu zpusobu odreagovani nez se krcit u PC stolku)... U her uz toho moc netravim a v jednom ten clanek ma pravdu, proc kupovat novou konzoli a zaroven zivit pc, kdyz muzu zivit jen to pc za nizsi ceny...

Odkaz ke komentáři

Já kupuju hry. Nejde jen o pocit, ale taky o to, že s warezem si online nezahraješ - a to je nahov*no, nemoct hrát online. Takže je to vlastně stejné, jako s konzolema. Tam taky 40% lidi hraje warez (flash, RGH), ale s tím, že si nezahrajou online

Odkaz ke komentáři

headhot:Pokud si do teď hrál na PC,tak to pro tebe PS 4 grafika nebude nic nového,ale pro konzolisty bude například BF 4 (PS 3 = špatná grafika,30 FPS,24 hráčů) (PS4 = skvělá grafika,60FPS,64 hráčů) prostě pokud jdou lidi ze současných konzolí na PS4 tak budou slintat na grafiku.Krom toho,na PC jsem nikdy na ultra nic nehrál , ale ty hry na PS4 v 1080p vypadají fakt krutě.

ja hraji na vsech platformach,takze ty rozdily vidim furt. Asi nejvic v posledni dobe rozdil PC verze Tomb Raider a PS3. Psat o Crysis 3 nema smysl,jede na uplne jinem enginu nez konzole.

Popravde jsem slintal u videa Killzone 4, vypada fakt krasne.

Jinak u BF4, respektive u vsech dilu potrebuju maximalni dohled na mapu, protoze hraju za snipera. U ps3 ci xbox bych si ho nikdy nevzal,protoze jedine u pc muzu lehnout na zacatku mapy a zabijet hrace na druhe strane mapy,kdyz vitr pomuze:)

to Seth123: je to investice do budoucna, vzdycky jsem CE prodal za vetsi penize nez byla porizovaci. Jinak,kdyz prestanes utracet za chlast,tak zjistis,ze mesicne usetris i takovych 6 tisic.

Po chlastu ti zbyde prazdna penezenka a opice, po sberatelce hra + budouci zisk. Volba je na kazdem.

to Thoca: upgradoval jsem pc tak,ze hraju na tv a s xbox ovladacem:D

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

"Propastný. HW současné generace konzolí je už 5 let úplně zastaralý. Procesorový výkon je slabý a o grafickém výkonu se již nedá ani hovořit. Většina současných chytrých telefonů, má grafický výkon stejný, možná i vyšší. Jsou tací, kteří budou tvrdit, že hry na této generaci konzolí vypadají dobře, ale to jen proto, že to asi nikdy v lepších detailech neviděli, či jsou slepí. Podstatně lepší detaily zvládne totiž dnes i integrovaná grafika v low endovém procesoru AMD A10."

post-42028-14687167034132_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

muj problém není alkohol ale splátka za auto :D ještě 2 roky musím sušit hubu

jasny, ten alkohol jsem myslel vseobecne. Do nej vetsina lidi vklada sve investice. Auto je hovinko, takova hypoteka na 25 let je lepsi a kupodivu platim o pulku min,nez pronajmu.

K tematu:stejne na vanoce se pak rozhodnu podle slevoveho kuponu, jestli by sla uplatnit 20% sleva na ps4,tak si to koupim i tak. Sice budu jist vodu s chlebem,ale proc ne.

Odkaz ke komentáři

seth123 jj to znam, mel sem do min. roku stejny problem, ted, kdyz uz je vse doplaceno, tak mam zas kupodivu jiny problem, setrim a nechce se mi to utracet :D

headhot tak bych si to predstavoval take, k TV solidni PC, ovladac a uzivat si hry ve fullhD na metru s vyhlazovanim. Ale zas si neumim predstavit jak bych takovej BF4 mel u TV stolku postelovat s klavesnici a mysi, to bych na koleni asi nedal :D

wariorpolni no ono PC warez lidi delaj spis uz z takovyho toho naucenyho chovani, typuju, ze i kdyby hry na pc novinky staly 200,- tak by stejne lidi warezovali porad... ale i tak na pc se da nova hra sehnat z uk za nejakych 750,- v den vydani...

Odkaz ke komentáři

tak BF4 na pc jedine s klavesnici a mysi, hrat to na padu,tak mne protihraci sezerou zaziva:) Ja ani nevim,jestli na pc warezim, kdyz to tak reknu. Vlastnim collector´s edici ps3,kterou nerozbalim a hru si chci zahrat,tak volim variantu stahnout zdarma.Jinak to asi nejde.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu