Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdá se, že tam bude podobné množství účtů jako na ps3. Tedy alespoň podle PS+ http://www.playstationlifestyle.net/2013/06/11/one-playstation-plus-account-on-ps4-will-allow-other-accounts-to-play-online-on-same-console/ - teď by ještě mohli to samé udělat na PSV pokud to tak opravdu bude na PS4.

Btw. to menu se mi nezdá moc user-friendly, raději bych kdyby zůstali u klasického ps konceptu, co pak bude ukazovat na to, že je to ještě playstation?

Upraveno uživatelem patasus
Odesláno
Sdílení kravin ne, nicméně sdílení her tě snad zajímá ne? :D

no to jó:), já reagoval na to reklamní video, ale o počtu účtů v PS4, na kolika systémech se půjde přihlásit s jedním emailem zároveň apod., tak o tom jsem nikde neviděl ani zmínku a sony nemá moc zájem o tom mluvit, furt samý bláboly, že si můžem posílat kde co i na hajzlu:)

Odesláno

tak isto som sa rozhodoval dlho ale na PC nieje pre mna tolko exkluzivnych her o ktore by som stal max seria total war. Ide o to co preferujes a ci ti voubec konzolove hranie sadne niektori si to nevedia predstavit a proste do ruky nic ine ako mys nedaju ale mna na gamepade hodne bavilo. Casom vyjde zasa nejaka pecka podobna TLOU ktoru som si nezahral a dost ma to stve :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu