arnoldj Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 Tak nějak asi bude vypadat menu PS4: - Early Test Build Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 kejsi chceš informace o konzolích běž na konzolistu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Tak to menu vypadà luxusně, ale hlavně ať je přehledné.. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 tak jste se vsichni vycakali offtopicem a jedem dal Nenasel nekdo info ohledne,kolik budu moc mit na ps4 alternativnich uctu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 (upraveno) Zdá se, že tam bude podobné množství účtů jako na ps3. Tedy alespoň podle PS+ http://www.playstationlifestyle.net/2013/06/11/one-playstation-plus-account-on-ps4-will-allow-other-accounts-to-play-online-on-same-console/ - teď by ještě mohli to samé udělat na PSV pokud to tak opravdu bude na PS4. Btw. to menu se mi nezdá moc user-friendly, raději bych kdyby zůstali u klasického ps konceptu, co pak bude ukazovat na to, že je to ještě playstation? Upraveno Srpen 8, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Rozhodně bych byl raději pro staré menu, to nové vypadá jak wokna 8 ..fuj! Jinak jsem zvědavej jaký bude startovní ton, byl bych rád kdyby byl jak u ps1 :) .. I když dneska už je to docela naprd že se system načte hned a zbytečně by to zdržovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Tak hlavne by bylo super,kdyby to bylo neomezene, nez doted 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 no ona je otázka jestli půjde ještě zdílet obsah s někým druhým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Účtů bude na ps4 určitě víc než jeden, ale je pravda, že nikdo neví, jak to bude s tím sdílením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 no, tak hlavně, abychom pro všechno to slavné sociálno a sdílení kravin měli čas na hraní:) při hraní SP mě zrovna moc nezajímá, že by si se mnou chtěl někdo četovat nebo že zrovna nahrál video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Přesně tak aby tam pak lidi nezačali psát statusy jak na facebooku, že si zrovna ohřáli jídlo z číny ale to snad hrozí jen na xbox one :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 tak share na ps4 bude free na xbox placeny, info na kotaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 no, tak hlavně, abychom pro všechno to slavné sociálno a sdílení kravin měli čas na hraní:) při hraní SP mě zrovna moc nezajímá, že by si se mnou chtěl někdo četovat nebo že zrovna nahrál video... Sdílení kravin ne, nicméně sdílení her tě snad zajímá ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 taky jsem měl na mysli sdílení her a ne nějakých fcb. statusů či videií :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Jo, sdílení videí a screenshotů, to by bylo fajn. Třeba něco jak na steamu, takový styl se mi líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Sdílení kravin ne, nicméně sdílení her tě snad zajímá ne? :D no to jó:), já reagoval na to reklamní video, ale o počtu účtů v PS4, na kolika systémech se půjde přihlásit s jedním emailem zároveň apod., tak o tom jsem nikde neviděl ani zmínku a sony nemá moc zájem o tom mluvit, furt samý bláboly, že si můžem posílat kde co i na hajzlu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 Sry za offtopic, ale rozmýšlím se mezi PC za 16k a PS4 , mohli by jste mi klidně do SZ napsat co by jste brali vy a proč ? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 Záleží co od toho pc čekáš ...??? PS4 ti vydrží cca 5let bez problémů ... Všechny hry rozjedeš .. u PC za 16000 počítej s upgradem tak nejpoznejpozději za 2roky ... potom zalezáleží jesti chceš pc jen na hry nebo i práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 Hlavně s PC přijdeš o exkluzivity a že je sony umí asi všichni víme :) a navíc dnes už se vydávaj i hry který jdou jen na konzole a na PC se nepodívaj.. Pokud ti jde o hry rozhodně si počkej na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Srpen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2013 tak isto som sa rozhodoval dlho ale na PC nieje pre mna tolko exkluzivnych her o ktore by som stal max seria total war. Ide o to co preferujes a ci ti voubec konzolove hranie sadne niektori si to nevedia predstavit a proste do ruky nic ine ako mys nedaju ale mna na gamepade hodne bavilo. Casom vyjde zasa nejaka pecka podobna TLOU ktoru som si nezahral a dost ma to stve :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Sry za offtopic, ale rozmýšlím se mezi PC za 16k a PS4 , mohli by jste mi klidně do SZ napsat co by jste brali vy a proč ? Dík Ses warezak, takze pc protoze hry na ps4 budou drahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Nejsem warezák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 Pamatuju si ze si psal ze pc ma velkou vyhodu ze si budes moct nove hry stahnout oproti ps4 kde budou hry stat 1500 [nevim presne kolik]. Ale jinak Windows ma taky dost exkluzivnich titulu ale zalezi co ma taky clovek rad za hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 jo,říkal jsem to , ale ne že je stahuju já,ale warezáci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Srpen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2013 http://www.eurogamer.cz/articles/2013-08-15-playstation-4-si-ei-vyzkoui-v-rijnu-slibila-nam-sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.