Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Zdá se, že tam bude podobné množství účtů jako na ps3. Tedy alespoň podle PS+ http://www.playstationlifestyle.net/2013/06/11/one-playstation-plus-account-on-ps4-will-allow-other-accounts-to-play-online-on-same-console/ - teď by ještě mohli to samé udělat na PSV pokud to tak opravdu bude na PS4.

Btw. to menu se mi nezdá moc user-friendly, raději bych kdyby zůstali u klasického ps konceptu, co pak bude ukazovat na to, že je to ještě playstation?

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, tak hlavně, abychom pro všechno to slavné sociálno a sdílení kravin měli čas na hraní:) při hraní SP mě zrovna moc nezajímá, že by si se mnou chtěl někdo četovat nebo že zrovna nahrál video...

Sdílení kravin ne, nicméně sdílení her tě snad zajímá ne? :D

Odkaz ke komentáři

Sdílení kravin ne, nicméně sdílení her tě snad zajímá ne? :D

no to jó:), já reagoval na to reklamní video, ale o počtu účtů v PS4, na kolika systémech se půjde přihlásit s jedním emailem zároveň apod., tak o tom jsem nikde neviděl ani zmínku a sony nemá moc zájem o tom mluvit, furt samý bláboly, že si můžem posílat kde co i na hajzlu:)

Odkaz ke komentáři

tak isto som sa rozhodoval dlho ale na PC nieje pre mna tolko exkluzivnych her o ktore by som stal max seria total war. Ide o to co preferujes a ci ti voubec konzolove hranie sadne niektori si to nevedia predstavit a proste do ruky nic ine ako mys nedaju ale mna na gamepade hodne bavilo. Casom vyjde zasa nejaka pecka podobna TLOU ktoru som si nezahral a dost ma to stve :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu