Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Byl jsem si vyzkoušet ps4 v prodejně a musím říct, že nový dualshock 4 je opravdu skvělý !!! Nikdy jsem playstation neměl, teda krom PS1 :) a poslední 4 roky jsem měl xbox 360, takže jsem měl opravdu strach z ovladače, jelikož ovladač od xboxu mi opravdu vyhovoval, a když jsem u kamaráda měl ovladač od PS3 v ruce, tak jsem byl hodně zklamaný, ale včera se vše změnilo :D. Dualshock 4 padne opravdu dobře do ruky a přišel mi i vcelku robustní, joysticky jsou taky velmi dobře navrženy, takže mi oproti DS 3 neklouzaly prsty a celkově jsem byl z ovladače nadšený :), jen mě mrzí, že jsem něměl dostatek času, abych si užil prostředí PS4 a pořádně si zahrál :((

Odesláno

Velikost je prave nejvic super.Protoze prsty se muzou natahnout a nejsou v kreci zkrceny.Misto tuzkovych si koupis nabijeci akumulator s 2,5 m !!! dlouhym kabelem a nic neresis...ja do nej v zivote baterie nedal...Ale na novej DS se teda tesim...snazil jsem se dopatrat co lidi rikaji na ten mono repro v ovladaci a zatim sem toho moc nezjistil....a nevite jak to bude s headsetama? Mam v umyslu koupit od.firmy Koss , pujde nebo ne? Jsou to standard skype sluchatka

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odesláno

Dnes mi potvrdily dodání PS4ky z game husu a i z JRC. Já jsem se rozhodl pro JRC. Takže pokud někdo chce , konzoli na gamehousu mu přenechám. Jedná se o bungle s KZ. Pošlete mi když tak SZ kde napište email a já vám tam pošlu veškerou emailovou korespondenci ohledně objednávky i v četně potvrzovacího emailu že je termín dodání 13.12. Já bych pouze naspal do gamehousu že objednávka platí ale změna dodací adresy nebo něco v tom smyslu... dejte vědět a něják to uděláme:-)

Odesláno

Dnes sem mel telefon z datartu kde sem se ptal jesi konzole bude i pro me ( objednano 11.10 ). Prý konzolí maj slibeno od dodavatele dostatek aby pokryli predobjednávky tedy i tu mojí. A ze mají dostatek i k volnému prodeji ... Ale říkal že může dodavatel jim poslat min konzoli nez maj objednano. Jinak na esopu datartu uz ani ps4 nemaj v nabídce...

Sent from my iPad using Tapatalk

Odesláno

Dřív jsem tohle tema odebíral jako sledované, ale potom, co se z něj stal něco jako kecací fejsbůček asi čtyř lidí a pomalu 40 stran příspěvků typu bude letos/nebude letos/půjdu si hodit mašli, jsem to raději vzdal. Trošku tu hysterii nechápu. Osobně budu brát ps4 až příští rok, až na ni vyjde alespoň víc jak 5 her.

To máš pravdu, proto na to už kašlu a od teď už sem nedám příspěvek...nejdříve až 13.12.
Dnes mi potvrdily dodání PS4ky z game husu a i z JRC. Já jsem se rozhodl pro JRC. Takže pokud někdo chce , konzoli na gamehousu mu přenechám. Jedná se o bungle s KZ. Pošlete mi když tak SZ kde napište email a já vám tam pošlu veškerou emailovou korespondenci ohledně objednávky i v četně potvrzovacího emailu že je termín dodání 13.12. Já bych pouze naspal do gamehousu že objednávka platí ale změna dodací adresy nebo něco v tom smyslu... dejte vědět a něják to uděláme:-)

Btw trošku se ti předbíhá kalendář :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu