Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Byl jsem si vyzkoušet ps4 v prodejně a musím říct, že nový dualshock 4 je opravdu skvělý !!! Nikdy jsem playstation neměl, teda krom PS1 :) a poslední 4 roky jsem měl xbox 360, takže jsem měl opravdu strach z ovladače, jelikož ovladač od xboxu mi opravdu vyhovoval, a když jsem u kamaráda měl ovladač od PS3 v ruce, tak jsem byl hodně zklamaný, ale včera se vše změnilo :D. Dualshock 4 padne opravdu dobře do ruky a přišel mi i vcelku robustní, joysticky jsou taky velmi dobře navrženy, takže mi oproti DS 3 neklouzaly prsty a celkově jsem byl z ovladače nadšený :), jen mě mrzí, že jsem něměl dostatek času, abych si užil prostředí PS4 a pořádně si zahrál :((

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo přesně, měl jsem obrovskej strach, protože sem si říkal, že ten ovladač prostě nemůže bejt tak dobrej jako od xka, ale byl jsem fakt příjemně překvapenej :) neříkám, že se DS4 vyrovná tomu xboxovýmu, ale rozhodně se nemá za co stydět :)

Odkaz ke komentáři

Velikost je prave nejvic super.Protoze prsty se muzou natahnout a nejsou v kreci zkrceny.Misto tuzkovych si koupis nabijeci akumulator s 2,5 m !!! dlouhym kabelem a nic neresis...ja do nej v zivote baterie nedal...Ale na novej DS se teda tesim...snazil jsem se dopatrat co lidi rikaji na ten mono repro v ovladaci a zatim sem toho moc nezjistil....a nevite jak to bude s headsetama? Mam v umyslu koupit od.firmy Koss , pujde nebo ne? Jsou to standard skype sluchatka

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Dnes mi potvrdily dodání PS4ky z game husu a i z JRC. Já jsem se rozhodl pro JRC. Takže pokud někdo chce , konzoli na gamehousu mu přenechám. Jedná se o bungle s KZ. Pošlete mi když tak SZ kde napište email a já vám tam pošlu veškerou emailovou korespondenci ohledně objednávky i v četně potvrzovacího emailu že je termín dodání 13.12. Já bych pouze naspal do gamehousu že objednávka platí ale změna dodací adresy nebo něco v tom smyslu... dejte vědět a něják to uděláme:-)

Odkaz ke komentáři

Dnes sem mel telefon z datartu kde sem se ptal jesi konzole bude i pro me ( objednano 11.10 ). Prý konzolí maj slibeno od dodavatele dostatek aby pokryli predobjednávky tedy i tu mojí. A ze mají dostatek i k volnému prodeji ... Ale říkal že může dodavatel jim poslat min konzoli nez maj objednano. Jinak na esopu datartu uz ani ps4 nemaj v nabídce...

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

To umberto: A jak ti to potvdili jestli se mohu zeptat? U toho JRC myslím. Ti poslali mail, nebo si tam volal, já volal včera, chtěli číslo objednávky a potvrdili mi to taky. Ale mail žádný nepřišel, tak proto se ptám.....
dnes mi přišel email od JRC. Tak jsem to potvrdil.
Odkaz ke komentáři

Dřív jsem tohle tema odebíral jako sledované, ale potom, co se z něj stal něco jako kecací fejsbůček asi čtyř lidí a pomalu 40 stran příspěvků typu bude letos/nebude letos/půjdu si hodit mašli, jsem to raději vzdal. Trošku tu hysterii nechápu. Osobně budu brát ps4 až příští rok, až na ni vyjde alespoň víc jak 5 her.

To máš pravdu, proto na to už kašlu a od teď už sem nedám příspěvek...nejdříve až 13.12.
Dnes mi potvrdily dodání PS4ky z game husu a i z JRC. Já jsem se rozhodl pro JRC. Takže pokud někdo chce , konzoli na gamehousu mu přenechám. Jedná se o bungle s KZ. Pošlete mi když tak SZ kde napište email a já vám tam pošlu veškerou emailovou korespondenci ohledně objednávky i v četně potvrzovacího emailu že je termín dodání 13.12. Já bych pouze naspal do gamehousu že objednávka platí ale změna dodací adresy nebo něco v tom smyslu... dejte vědět a něják to uděláme:-)

Btw trošku se ti předbíhá kalendář :D

Odkaz ke komentáři

Tak ono pro ty co mají předobjednané a neví na čem jsou pořád, korn když to před 2měsíci i zaplatili tak můžou být tyto infa zajímavé a přínosné. Nevidím na tom nic špatného.

To bych bral, pokud by to tu řešili třeba jednou za den, a ne 10krát za dvě hodinky :roll:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu