Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Myslím, že Sony mělo udělat ovladač jako na X360. Měl jsem PS2, X360, PS3 a prostě xko ho mělo perfektní.

Jinak ceny her by se měly uzpůsobit výplatám a udělat stejný poměr jako třeba v zahraničí a možná by čuměli, kolik lidí by šlo do originálek oproti pálenkám

Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je jedna věc a druha je ta ze na ps3 a ps4 se moc o palenkach bavit nemůžeme a ejhle ono se to stále prodává a spousta lidí hraje....jak kdosi vtipne poznamenal, kdo chce opicku musí mít na banány....

Co se týče ovladače ... No já jsem naprosto spokojen s ds3 a xboxovy me nikdy neseděl a byl me neprijemny a novy ds4 je fenomenální takže.....

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Moje ps4 ma na sobe made in japan, ovladac a ostatni veci jsou made in china a vsechny manualy mam ve francouzstine. Konzole primarne urcena pro francouzsky trh. Otazka je,jestli neni skeleton made in japan a vnitrek made in china:) Takze jsem na tom asi vsichni stejne.

(btw. u ps1 a ps 2 jsem mel vsechno made in japan, u ps3 vsechno made in china a vse mi funguje i dnes)

Odkaz ke komentáři

u statu co jsou v EU se neplati clo, cz lokalizace tam samozrejme neni. Popravde,kdo v dnesni dobe neumi anglicky je prakticky odepsany,pokud tedy nema zlate ruce na ruzne prace.

Kazdy z nas byl student, bude bude krast hry a ve skole dokaze prd a nebo se budu ucit a obcas si ne nejakou hru vydela a v pozdejsim veku bude vysmaty z vyplaty

4x vetsi platy maji a taky maji 4x vetsi najmy, sluzby a tak;)

Odkaz ke komentáři

u statu co jsou v EU se neplati clo, cz lokalizace tam samozrejme neni. Popravde,kdo v dnesni dobe neumi anglicky je prakticky odepsany,pokud tedy nema zlate ruce na ruzne prace.

Kazdy z nas byl student, bude bude krast hry a ve skole dokaze prd a nebo se budu ucit a obcas si ne nejakou hru vydela a v pozdejsim veku bude vysmaty z vyplaty

4x vetsi platy maji a taky maji 4x vetsi najmy, sluzby a tak;)

No a když ti třeba v Čr z platu 20000Kč zbyde 30%, tak máš 6000Kč.

A když ti z platu v Německu 80000Kč zbyde 30%, tak máš 24000Kč volných.

Prostě je to pro některé lidi co mají 12k za měsíc drahé.

V Čr to stojí za .....

Odkaz ke komentáři

No a když ti třeba v Čr z platu 20000Kč zbyde 30%, tak máš 6000Kč.

A když ti z platu v Německu 80000Kč zbyde 30%, tak máš 24000Kč volných.

Prostě je to pro některé lidi co mají 12k za měsíc drahé.

V Čr to stojí za .....

Pardon, ale to je naprosto hloupé přirovnání...mám zrovna v Německu příbuzné...výdaje které jsou tady např. za bydlení 1/4 platu tak v Hambruku 1/2...atd atd...služby jsou tam v průměru (myslím kolik ti ukrojí z platu) mnohem dražší než u nás.....samozřejmě některé věci jsou levnější a kvalitnější (hlavně jídlo teda)...v ČR je to globálně ráj...až budeš chcípat hlady jako půlka světa pak můžeš brečet:)

Odkaz ke komentáři

tak pokud si nekdo vydelava 12 tis. tak by se mel zamyslet,kde se zlepsit,aby si vydelaval tolik,aby mel cas vyhazovat za hry. Dokud jsem nezacal pravidelne navstevovat zahranicni zeme,taky jsem mel podobny nazor. Bud rad,ze tu mas levne zdravotnictvi, ono se ti pak tech 24000 tis bude hodit na obyc zakrok;)

Odkaz ke komentáři

A kdo říká že musíte mít hru za 1600 ? 1.) Existujou slevy,jak v obchodech,tak na PSN 2.) Hra se dá s někým koupit napůl , z 1600kč=800kč a to je méně než novinka hry u PC a těch 800 si snad může dovolit každý 3.) Existujou bazary,za měsíc tam máte hru o 300kč levnější , popř.pokud vas nějaká nebaví , tak za takový rok tam bude za pakatel 4.) Existujou kámoši , kteří budou mít taky PS4,takže si můžete půjčovat mezi sebou,popř. půjčovat PSN účty a hrát tak digitálky .... krom toho děláte,jako kdyby každý v ČR byl chudák,přitom každou chvíli vidím jak lidi okolo mě břečí že maj slabž mobil nějaký S4,když vyšel nový iPhone za 14 tisíc atd :D

Odkaz ke komentáři

tak pokud si nekdo vydelava 12 tis. tak by se mel zamyslet,kde se zlepsit,aby si vydelaval tolik,aby mel cas vyhazovat za hry...

s timhle se neda souhlasit!!! Zalezi hodne na meste, kde clovek zije ! Ja sem napr. z Liberce a tady jsou platy opravdu prumer kolem 12-13 cistyho a to i na pozicich, kde v Praze ci v Brne clovek dostava kolem 20000,- a pritom tady najmy, sluzby jsou stejne drahy jako v Praze ci v Brne.

Takze to kolikrat neni o tom co sam clovek chce, kdyz nejsou jiny moznosti. Ja mam solidni plat, sice stoji prace za ♥♥♥♥♥, ale kdyz vidim jak to je jinde, tak to radsi trpim.

Odkaz ke komentáři

popravde kdo ma za usima,tak si koupi ps3 verzy udela upgrade a stahne si verzi na ps4 a ps3 verzi proda a naklady jsou minimalni.

thOca ja puvodne pochazim z vychodnich cech z kostelce nad orlici a proste jsem odesel z holou prdeli do brna a tady si nasel kvalitni job, samozrejme jsem nejaky ten mesic ztravil manualnima pracema,abych se propracoval na lepsi pozice. Clovek proste hold musi vypadnout,kdyz se chce mit dobre.

Odkaz ke komentáři

Co se lokalizací týče jsem radši za hru v češtině. Anglický text jakžtakž chápu (dnes stačí tablet a google a je to v pohodé) ale pokud hraju hru v AJ už se tolik nezajímám bohužel o příběh, protože hrát se slovníkem v ruce už prostě nechci. Naštěstí jsou hry kde mně příběh moc nezajímá např killzone a Knack :). Ale je fakt, že základ AJ musí mít snad každej z těch mladších. Pamatuju jak jsem hry v AJ hrál se slovníkem v ruce a to doslova.

Myslíte, že watch dogs vyjde v cz, když assassina nakonec na ps4 v cz vydali? No na ps3 snad člověk ani nemusí pirátit, když vím co tam v rámci ps plus vyšlo.

Odkaz ke komentáři

Mohl by jste vyzkoušet vypálený dvd film, zda nějaký máte ? Dost mě to zajímá, na facebooku někdo tvrdil že to nejde.

Originál Posel z Liptákova na DVD chodí takže bych se nebál, že by pálený nešly (kromě .mkv a pálených hd videií)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu