Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

ja se anglictinu naucil,abych chapal pribeh FFVII a pak nejak vysel dalsi a dalsi,tak se clovek postupem ucil a pak si platil kurzy a tak nejak to slo samo, aj je jednoducha.

DVD mam taky doma,ale co jsem mohl jsem si znova stahnul v mkv ci mp4,takze uz toho medium nepotrebuji. Momentalne si tak koupim steelbook verze, naposled Predator i s predatori hlavou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi mám dotaz, dnes jsem si koupil novýho Assassina , když jsem ho dal do mechaniky tak samozřejmě se začal instalovat. Moje otázka je, jestli PSko začne vždycky automaticky instalovat hru na disk, nebo se to dá někde nastavit. A kde se můžu kouknout na průběh instalace.

Odkaz ke komentáři

Přesně jak rikas, třeba sestra vydělá dost v Anglii a ne vždy tomu tak bylo, průměr je 1000liber a nájem 500liber když pocitas elektřinu pojistky telefony jídlo atd tak si rad ze ti zbyde 50-100liber....já se nikdy moc dobře neučil ale zdrejme mám zlaté ručičky. Na hru si vydelam do oběda a když se nám s parťákem chce je prace tak odjizdim po 8,5h domu a muzu si koupit 2 když by bylo potřeba. Je to vše o prioritách v mládí, ne si zvyknout na to co koupi rodiče. Pak si toho také jinak vazis a jinak se k tomu chovas.

Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

nechtej po nikom aby hodnotil hry ktere jsou ted na trhu aspon co se tyce grafiky, ti rozumny lidi hodnoti jen konzoli protoze hry ktere budou stat zato aby se hodnotily prijdou teprve pozdeji.

ted jsou na trhu hry jen na rychlo spichnuty nebo predelany z ps3 takze je jasny ze to graficky neni neaky slava ale jak uz sem psal to teprve prijde:)

Odkaz ke komentáři

No co se týče mého PS4, tak já ho slyším jen při spuštění a při vložení disku, jinak jsem ho vůbec neslyšel a to ani po 3 hodinách hraní KZ. Takže "hučení jako vysavač" jak už to tady někdo psal se nekoná.

U gamepadu mě štve, že mě pravý analog jakoby tlačí po chvíli hraní (prostě mi nesedí), jinak je super.

Chválabohu je crosschat (vím, že se to vědělo, že bude ale stejně), za celou dobu PS3 jsem nepochopil proč něco tak důležitého nepřidali pomoci FW

U kamery mě překvapilo, že u ní není nějaká základna a prostě se jen položí na stolek, i když zespoda na pravé straně vypadá, že je připraven pro úchyt na něco.

Jinak nevím proč by hry měly být narychlo splácnutý, jak tvrdí někdo o pár postů výše. Vývojáři měli devkity dlouhou dobu před vydáním. Co se týče grafiky, tak pokrok tam je, jak vizuálně, tak hlavně v plynulosti (díky bohu těch 15 fps na PS3 se už nedalo vydržet)- teda alespon u Killzone, co se týče her co vyšly na PS3 i 4, tak tam to asi takový rozdíl nebude. Jediný problém PS4 je to, že zatím není co hrát BFko mě vážně nebere, Assassins Creed mě přestal bavit na začátku trojky (pořád to samé), možná bych uvažoval o CoD kvůli MP, ten mě na konzoli bavil.

Odkaz ke komentáři

No co se týče mého PS4, tak já ho slyším jen při spuštění a při vložení disku, jinak jsem ho vůbec neslyšel a to ani po 3 hodinách hraní KZ. Takže "hučení jako vysavač" jak už to tady někdo psal se nekoná.

U gamepadu mě štve, že mě pravý analog jakoby tlačí po chvíli hraní (prostě mi nesedí), jinak je super.

Chválabohu je crosschat (vím, že se to vědělo, že bude ale stejně), za celou dobu PS3 jsem nepochopil proč něco tak důležitého nepřidali pomoci FW

U kamery mě překvapilo, že u ní není nějaká základna a prostě se jen položí na stolek, i když zespoda na pravé straně vypadá, že je připraven pro úchyt na něco.

Jinak nevím proč by hry měly být narychlo splácnutý, jak tvrdí někdo o pár postů výše. Vývojáři měli devkity dlouhou dobu před vydáním. Co se týče grafiky, tak pokrok tam je, jak vizuálně, tak hlavně v plynulosti (díky bohu těch 15 fps na PS3 se už nedalo vydržet)- teda alespon u Killzone, co se týče her co vyšly na PS3 i 4, tak tam to asi takový rozdíl nebude. Jediný problém PS4 je to, že zatím není co hrát BFko mě vážně nebere, Assassins Creed mě přestal bavit na začátku trojky (pořád to samé), možná bych uvažoval o CoD kvůli MP, ten mě na konzoli bavil.

myslis jako ze mit devkity cca pul roku pred launchem je hodne ? samozrejme ze ne

Odkaz ke komentáři

myslis jako ze mit devkity cca pul roku pred launchem je hodne ? samozrejme ze ne

Kde jsi přišel na půl roku? Myslíš, že hru jako Killzone udělali za půl roku? Minimálně rok a půl předem měli první devkity a to opravdu minimálně.

například: http://games.tiscali.cz/hardware/dev-kity-nove-konzole-od-ms-maji-vyvojari-uz-od-unora-60212

sice se týká X One...ale stejně

Prý půl roku před launchem :D to by ty hry vypadaly a hrály se opravdu kvalitně :D

Upraveno uživatelem Lovecrossed
Odkaz ke komentáři

nechtej po nikom aby hodnotil hry ktere jsou ted na trhu aspon co se tyce grafiky, ti rozumny lidi hodnoti jen konzoli protoze hry ktere budou stat zato aby se hodnotily prijdou teprve pozdeji.

ted jsou na trhu hry jen na rychlo spichnuty nebo predelany z ps3 takze je jasny ze to graficky neni neaky slava ale jak uz sem psal to teprve prijde:)

No práávě a proto je dobré minimálně rok počkat, to už bude na trhu snad i druhá určitě v něčem vychytanější verze PS4 :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

mě hučel jak vysavač zatím jen při Remote Play přes PSV (ale stahoval jsem asi 7 her najednou no) a opravdu, konzole je taková nic moc, grafika mě příliš nezajímá, protože hra je dobrá i bez ní, ale šlo mě spíš o tu svižnost (abych na nic nečekal, jak u PS3) a ta je zatím zdá se dobrá :) samozřejmě ne vždycky

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři

To jsem taky překvapen, že to neumí MKV atd, ale asi to je tím, že dnes skoro každá nová TV umí tyhle formáty přehrát. Já co jsem zkusil, tak jsem kdysi měl PS2, X360, X360 Slim a teď PS3 a u mě asi největší zklamání byla ta PS3. Všude se píše, jak X360 a PS3 je skoro stejná konzole (kromě BlueRay). Já jsem xko prodal kvůli několika hrám, které jsou jen na PS3 a upřímně zklamání. Ovladače se mi né moc dobře držely, ale už jsem si zvykl, nemožnost nahrát celou hru na HDD, dost hučí mechanika, dlouhá doba než mě to připojí k síťové hře. Graficky jsem rozdíl nepoznal. Ale zase mě mile překvapilo PSN. Jen mě mrzelo z komunity PS, že mě nikdo kdysi neupozornil na nemožnost plné instalace na HDD, to byl asi největší opruz, ale člověk si zvykne.

Jsem rád, že píšete, že PS4 je už tichá. Tak jsem zvědavý, jak to na tom bude:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu