Mušák Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Jinak četl jsem, že drive club bude nějak osekaný, co je na tom pravdy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Vydržel jste někdo delší dobu u Warframu? Je v dalších fázích hra záživnější? První 1 round jsem se rozkoukával, ve 2. jsem byl už znuděný, grind mobů v krátké lokaci bez jakékoliv výzvy.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Jinak četl jsem, že drive club bude nějak osekaný, co je na tom pravdy ? pokud jsi neco opravdu cetl, je vhodne postnout,kde jsi to cetl,nejaky odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 http://www.i4m.cz/it-a-kancelar-c82/konzole-playstation-4-500gb-hra-killzone-shadow-fall-kamera-dualshock-4-i49515/ Tady má dva kusy skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Bude tam méně aut a tratí (což se dalo čekat kvůli ždímání prachů), jinak to bude naprosto stejná verze jako retail s mulťákem http://www.computerandvideogames.com/418199/drive-club-ps-plus-version-wont-have-all-cars-and-tracks/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 pokud jsi neco opravdu cetl, je vhodne postnout,kde jsi to cetl,nejaky odkaz Už nevím kde, jestli tady na fóru nebo na eurogamer. EDIT : osekané to bude platit pro PS+ verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Taky přemýšlím nad koupí Killzone verze s dvěma ovladači a kamerou za 15t, ale taky si říkám, jestli kamera k něčemu je Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Kameru od tebe koupim...... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Tomu říkám nabídka: http://pc.bazos.cz/inzerat/30466708/Prodam-novou-PS4-2x-ovladac-kamera-MOVE-hra-Killzone.php Všichni ti vyděrači tady by se měli učit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Žebych vzal? :D No nic, nedá sa :D EDIT: To by takhle měli vypadat všechny prodeje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Žebych vzal? :D No nic, nedá sa :DEDIT: To by takhle měli vypadat všechny prodeje :D :D já myslím, že už to stoprocentně nemá. Za to mu museli ruce urvat. Když v obchodě to bude stát 13500...akorát nemá doklad z obchodu, protože to prej byla výhra, ale záruku to má do prosince 2015 to nějak moc nechápu. Záruku uplatní jen s dokladem ne? Vlastně tím pádem ani neví, kde to bylo kupované, když je to výhra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 bez záruky je ta cena opodstatněná, což když vám to do roka odejde? servis se může prodražit, do toho bych nešel, i když je to lákavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hauzimir Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Zdar pánové , mám v plánu si pořídit PS4 ale zajímalo by mě jak je to s PSN .. Musím platit když chci hrát online?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ano online hraní je placené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Tak třeba je záruka na všechny ps4 do 13.12.2015, protože se neprodávají déle než 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hauzimir Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ok , ještě mě zajímalo , četl sem někde o poruchovosti něco jako měla 360 při lunchi , co je natom pravdy ? A ještě podpora v ČR je v poho ? není problém při placení kartou právě třeba ten online či tak něco ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Tak třeba je záruka na všechny ps4 do 13.12.2015, protože se neprodávají déle než 2 roky. obvykle bývá v krabici záruční list extra, ne? 2 Jenda: poruchovost ve standartním měřítku, tudíž mizivá, PS4 tu podporu má od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 (upraveno) bez záruky je ta cena opodstatněná, což když vám to do roka odejde? servis se může prodražit, do toho bych nešel, i když je to lákavé No právě. Záruční list to asi má, ale bez toho dokladu nevím nevím. Ikdyž dneska stačí svědek, že je zboží v danném obchodě kupované, ale on ani beztak neví, kde to kupované bylo. Ale divné je, že na te krabici co má na fotce není vyfocena hra Killzone. Vypadá to jen na klasickou verzi bez ničeho navíc...a on píše i druhý ovladač a kamera. Upraveno Prosinec 17, 2013 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 pise tam,ze je to vyhra a k te vetsinou zaruku nemas a je to jen klasik verze, pravdepodobne podvod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0123789456 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Pánové asi nevíte ,kde sehnat nějaký volný kus v okolí Zlína ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnk911 pnk911 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 bohuzel ne. , maximalne aukro nebo bazos, ale podstatne draz :( Odesláno z mé Sony Xperie Z pomocí Tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0123789456 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 To právě nechci :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpio Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Mrzí mě že není k dispozici více aplikací a demíček. Na US store je k dispozici spousta aplikaček. Např. IGN app bych bral. A hlavně spousta demíček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Není kam spěchat, na ps3 ještě není stejně moc her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0123789456 Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Jak pro koho je tam dost her. Já co jsem si chtěl zahrát tak jsem si zahrál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.