Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Bohužel tě zklamu, já koupil Assasina v JRC a mám bohužel stejnej paskvil s tou češtinou, prostě to odflákly:-(

Tyjo, tak to nechápu proč, když už je to na PS3 přeložený celý, se neobtěžovali to dát i do PS4 verze...Asi jim ČR za to nestojí, tak snad u budoucích titulů se to zlepší, ačkoliv mi to zas tak nevadí jen u takovýdlech her kde je hodně čtení je to přecijen pohodlnější :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jedu si tak na kolobezce a vidim na multilokaci samotny playstation 4 made in japan,co se neprodal zvlastni

Edit: nejaky skladnik to nenapickoval, ona se brzy prodejna ozve,ktere to bude chybet

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

zdárec , kdyby chtěl někdo kupovat hry z psn na půl písněte.. sice jsem už koupil ac4 ale šel bych do bf4/nfs/fifa14 a pak dál co výjde...sice nevím přesně jak to chodí ale jdu to pročíst. Dík

Teda pokud to na ps4 vůbec ještě jde..

Upraveno uživatelem Kuldik
Odkaz ke komentáři

Presne o tom jsem psal predtim :)

Jde to hrát na obou účtech, ale musíš je mít oba aktivované. Mám z CZ store staženou hru Contrast a ta jde hrát v pohode na US účtu do té doby než ten CZ účet deaktivujes. Jakmile jsem CZ účet aktivoval, tak už to zase šlo.

Odesláno z mého LT25i pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

Ty vole, v práci tu vánočně chlastáme a teď mi v mé duhově zbarvené mysli volali z Mironetu, že prej maj pro mě PS4. What?

Takže o svátcích budu hrát, to není možné, sakra práce. Jestli to zítra příjde, tak hraju pánové, hraju. :D

Tak to držím palce ať to dobře dopadne, ale pokud ti volali sami tak to bude určitě platit. Tak potom poreferuj:-)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu