headhot Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 aha,takze si clovek muze u nekterych lehkych her lehce udelat platiny,fajn. Popravde uz mne tak trochu prestali bavit je delat,spise dohrat a prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Bohužel tě zklamu, já koupil Assasina v JRC a mám bohužel stejnej paskvil s tou češtinou, prostě to odflákly:-( Tyjo, tak to nechápu proč, když už je to na PS3 přeložený celý, se neobtěžovali to dát i do PS4 verze...Asi jim ČR za to nestojí, tak snad u budoucích titulů se to zlepší, ačkoliv mi to zas tak nevadí jen u takovýdlech her kde je hodně čtení je to přecijen pohodlnější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 aha,takze si clovek muze u nekterych lehkych her lehce udelat platiny,fajn. Popravde uz mne tak trochu prestali bavit je delat,spise dohrat a prodat. Přesně tak, raději hrát pro zábavu, relax, rozčilovat se člověk může v práci :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 rozcilovat se v praci u vity:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 proste je to spatne, jsme mala zeme a na tu se kasle :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) jedu si tak na kolobezce a vidim na multilokaci samotny playstation 4 made in japan,co se neprodal zvlastni Edit: nejaky skladnik to nenapickoval, ona se brzy prodejna ozve,ktere to bude chybet Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Ono to zas tak horký s konzolema asi nebude. Spíš si myslím, že když budou dělat hariky, lidi po tom tu konzoli budou chtít víc Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnk911 pnk911 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 jaky hariky ? Odesláno z Sony Xperia Z pomocí Tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Asi chtěl říct harakíry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 killzone na ps4 jak je dnes free, to je zase trial? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnk911 pnk911 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 nejspis jo, hra za 1700kc tezko bude free... Odesláno z Sony Xperia Z pomocí Tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Nedostatek konzolí = nedostatkové zboží, jeví se to pak jako něco převratného, ikdyž ani není... Odesláno z mého LT22i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 No,tak jsem nemocný a ze zoufalosti se dívám na net,jestli ji někde nemají skladem a co nevidím,gamehouse,1KS skladem - 2x DS4,Killzone , Knack za 14499. Objednáno,doručení v pátek! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Chtěl bych :D ale místo Knacka bych bral Watch Dogs :D (kdyby vyšel) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Mě je to jedno, cena je docela v pohodě, původně jsem si chtěl zajít pro ten bundle ,co se prodával za 13499,který byl u nás ve městě za 15499... :D Jsem spokojený, pod stromeček bude PS4 <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 tak uz to vidim od 28.12. do 1.1. bude free multiplayer killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :( :( :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pnk911 pnk911 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 free jako ze ktomu nebude potreba ps plus nebo si stahnes normalne free multiplayer verzi bez toho aniz bys mel originalku ? Odesláno z Sony Xperia Z pomocí Tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scorpio Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 tak si založ US účet ne? na PS3 mám snad 3 účty a občas jsem ten z US používal na dema, které na CZ store ještě nebyly To by sice šlo ale když neco stahnu na učtě US tak to nejde spustit na účtě CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 To by sice šlo ale když neco stahnu na učtě US tak to nejde spustit na účtě CZ. Presne o tom jsem psal predtim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) zdárec , kdyby chtěl někdo kupovat hry z psn na půl písněte.. sice jsem už koupil ac4 ale šel bych do bf4/nfs/fifa14 a pak dál co výjde...sice nevím přesně jak to chodí ale jdu to pročíst. Dík Teda pokud to na ps4 vůbec ještě jde.. Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 no ja nevim ja si zalozil us ucet nastavil jako primarni a vsechny app. a dema co nejsou na eu uctu muzu hrat na eu uctu a eu ucet mam nastaveny taky jako primarni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Presne o tom jsem psal predtim :) Jde to hrát na obou účtech, ale musíš je mít oba aktivované. Mám z CZ store staženou hru Contrast a ta jde hrát v pohode na US účtu do té doby než ten CZ účet deaktivujes. Jakmile jsem CZ účet aktivoval, tak už to zase šlo. Odesláno z mého LT25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ty vole, v práci tu vánočně chlastáme a teď mi v mé duhově zbarvené mysli volali z Mironetu, že prej maj pro mě PS4. What? Takže o svátcích budu hrát, to není možné, sakra práce. Jestli to zítra příjde, tak hraju pánové, hraju. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ty vole, v práci tu vánočně chlastáme a teď mi v mé duhově zbarvené mysli volali z Mironetu, že prej maj pro mě PS4. What?Takže o svátcích budu hrát, to není možné, sakra práce. Jestli to zítra příjde, tak hraju pánové, hraju. :D Tak to držím palce ať to dobře dopadne, ale pokud ti volali sami tak to bude určitě platit. Tak potom poreferuj:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.