Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Já jsem to s těmi účty pochopil tak, že když si uděláte účet tak ten si aktivujete jako primární a na konzoli, kde je aktivován jako primární můžete hry z PSN hrát na všech účtech konzole, ale pak když u někoho jste, nebo s někým kupujete na půl tak se na té druhé konzoli prihlasite na ten společný účet a hry z PSN můžete hrát pouze na tom jednom účtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak tohle.je fakt divny.Stahnul jsem Trine ( taky free) a vsechno jede jak ma.Ale u tech dvou Pinball her mam zamecek a nemuzu je hrat...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Pokud vím ,tak Trine není free pro PS4 , kde jsi to našel ?

To máš CZ nebo US účet ?

Odkaz ke komentáři

Já jsem to s těmi účty pochopil tak, že když si uděláte účet tak ten si aktivujete jako primární a na konzoli, kde je aktivován jako primární můžete hry z PSN hrát na všech účtech konzole, ale pak když u někoho jste, nebo s někým kupujete na půl tak se na té druhé konzoli prihlasite na ten společný účet a hry z PSN můžete hrát pouze na tom jednom účtu.

Taky si myslím, že to funguje přesně takhle. Takže pokud někomu jendomu z nich nejde o trofeje, tak je to fajn.

Odkaz ke komentáři

AC 4 i s konzolí? Bratrovi od nich přišla 2x sms, že posílají a 2x že ne, měl objednanou konzoli...

Teď mi přišla sms, email, že AC4PS4 odeslali, navíc v komentech dneska mi odpověděli, že to mají.

PS4 mám objednanou zvlávšť. Jestli se mi to zítra sejde, budu happy.

Odkaz ke komentáři

Ani pro PS3 neni Trine free. Ani na US ani na EU store. Jedná se jen o demo (PS3 i PS4).

No jasný že ne full game, ale proto je jasné, že má PS3 když mu jde jen tohle.

Ale jak mohl na PS3 stáhnout ty pinbaly určené pro PS4, tak to je mi záhada. :wohow:

Odkaz ke komentáři

Taky si myslím, že to funguje přesně takhle. Takže pokud někomu jendomu z nich nejde o trofeje, tak je to fajn.

Přesně tak :) ale nevím jak to je s multiplayerem jestli můžou hrát oba najednou (i proti sobě ) nebo pokud není primary účet aktivní tak si druhej zahraje jen offline

Odkaz ke komentáři

Ale jak mohl na PS3 stáhnout ty pinbaly určené pro PS4, tak to je mi záhada. :wohow:

Kdo tady mluvi o ps3? Ja to stahl pres ps4 ,trine funguje pinbally ne.Co na tom nechapete

Odkaz ke komentáři

Prosímtě, přestaň sem přidávat několik příspěvků za minutu, když tomu očividně moc nerozumíš. Nehledně na to, že tvoje příspěvky nikomu nepomáhají. Kdyby byl na PS3, tak ty hry do konzole ani nestáhne. To demo je i pro PS4.

Přesně tak :) ale nevím jak to je s multiplayerem jestli můžou hrát oba najednou (i proti sobě ) nebo pokud není primary účet aktivní tak si druhej zahraje jen offline

Pokud jeden bude hrát na svém účtu a druhý na tom, kde byla ta hra koupená, tak mohou hrát oba online (i proti sobě).

Odkaz ke komentáři

Je na čase to zjistit. Celý týden se snažím někoho ukecat na společnou koupi FIFA14 pro PS4 a pokaždé z toho někdo vycouvá. :wohow:

Účet už mám připravený a stačí tedy jen nabít peněženku a hru koupit.

Klidně budu hrát z toho sekundárního účtu, trofeje tolik neřešim.

Odkaz ke komentáři

Prosímtě, přestaň sem přidávat několik příspěvků za minutu, když tomu očividně moc nerozumíš. Nehledně na to, že tvoje příspěvky nikomu nepomáhají. Kdyby byl na PS3, tak ty hry do konzole ani nestáhne. To demo je i pro PS4.

Pokud jeden bude hrát na svém účtu a druhý na tom, kde byla ta hra koupená, tak mohou hrát oba online (i proti sobě).

Je vidět, že tomu nerozumíš ty, protože ty pinbally jsou oba free FULL game pro PS4. A nešli mu z toho důvodu, že byly servery do 12h v údržbě. Z toho jsem usuzoval, že musí mít PS3, když mu jde jen Trine (v té chvíli mi nedošlo, že psal že je má už stažené).

Tak se prosím vždy nejdříve přesvědč než tu začneš někoho osočovat.

Díky.

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odkaz ke komentáři

Laskavě už sem nic nepiš.

Co je tohle prosímtě? https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/zen-pinball-2/cid=EP4042-CUSA00186_00-ZP2PS40000000001

A 2 příspěvky jsou zakázané, tak si alespoň přečti pravidla a přestaň tady už spamovat. A pokud nechceš od adminů nějaký postih, tak se začni chovat...

Odkaz ke komentáři

Je vidět, že tomu nerozumíš ty, protože ty pinbally jsou oba free FULL game pro PS4. A nešli mu z toho důvodu, že byly servery do 12h v údržbě. Z toho jsem usuzoval, že musí mít PS3, když mu jde jen Trine.

Tak se prosím vždy nejdříve přesvědč než tu začneš někoho osočovat.

Díky.

No mas v tom evidentne bordel.Nejdrive v prispevku napises ze jeden je pro Ps3 a druhej ps4,odesles...pak ho rychle upravis a napises ze jsou oba pro ps4 ..a ze to bylo udrzbou :-D ....chtelo by to mene horlivosti

Odkaz ke komentáři

Ano soudruzi mám v tom bordel a už sem opravdu raději nic psát nebudu, můžete se radovat.

Raději s Vámi budu souhlasit, nez abych se tu zbytečně hádal.

P.S. Nepstere, a adminu se opravdu nebojím, přijít zde o debatu bych opravdu přežil.

Myslím, že by jsi se měl stát adminem ty, protože se tak chováš a hned musíš někoho napomínat.

Odesláno z mého LT25i pomocí Tapatalk 2

Upraveno uživatelem mikas_cze
Odkaz ke komentáři

Aby v tom byl taky přehled, zde je topic pro různé akce, slevy atd. - http://console-forum.net/tema/163546-cenove-akce-vsechny-sem?p=1372948#post1372948

P.S. Nepstere, a adminu se opravdu nebojím, přijít zde o debatu bych opravdu přežil.

Myslím, že by jsi se měl stát adminem ty, protože se tak chováš a hned musíš někoho napomínat.

Nevím, co se ti nelíbí. Od začátku jsi nám tady vyprávěl pohádky o tom, jak si někdo stahuje ps4 hry na ps3. Adminů se bát nemáš, jen máš respektovat další členy fóra a chovat se dle pravidel. A né sem házet jeden post za druhým, když jsou navíc nepravdivé. Dále se k tomuto tématu ani k tvým případným reakcím na toto téma nebudu vyjadřovat. Ahoj!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu