Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Je to mna prd, kdyby jsi chtěl poradit s hraním na 100% synchronizaci tak dej vědět, já dělám všechny sekvence na 100% je to čurina:-)

:) Uvidime, nejsem clovek co vyzobava vsechny trofeje, ale musim uznat ze ta hra na PS4 vypada moc dobre. Kdyz si vzpomenu na to osklive AC3, tak musim konstatovat, ze minuly dil byl omyl a tohle je opravdu paradni vec, kterou lze njevic prirovnat k AC2 a i tak je tohle zajimavejsi hra, treba jsem na zacatku.

Prekvapilo me, ze PS4 mi nejede na mem starem monitoru, kde mi drive jela PS3.

Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele , chci se zeptat,maj na PS 4 trofeje i War thunder,Warframe atd. ?

Všechny tyhle F2P "BETA" verze by měly dostat časem trofeje, jen kdo ví kdy přesně, protože se mi zdá, že chyb je v nich stále požehnaně. A jinak Veselý Vánoce! :)

Odkaz ke komentáři

Přeji štědré a veselé Vánoce všem PSákům a hodně trofejí v novém roce :)

Jinak, jak to u Vás vypadá s hrama? Které už vlastníte a jsou nějaké potíže s PS4? :)

Upraveno uživatelem Knabo
Odkaz ke komentáři

Japonske PS4 s cinskym DS4 je neskutecne tiche, bezproblemove, zadne zaseky, snad az na tu nizsi vydrz gamepadu, i kdyz zatim jsem nevydrzel hrat v kuse vic jak 2h, ale uz jsem si sehnal 5m prodluzku USB.

Dnes jsem dostal krasne tematicky darek, truhlu s pokladem (plna cokominci a drobnych) a malou kostrickou nahore - letos mam piratske Vanoce.

Odkaz ke komentáři

Japonske PS4 s cinskym DS4 je neskutecne tiche, bezproblemove, zadne zaseky, snad az na tu nizsi vydrz gamepadu, i kdyz zatim jsem nevydrzel hrat v kuse vic jak 2h, ale uz jsem si sehnal 5m prodluzku USB.

Dnes jsem dostal krasne tematicky darek, truhlu s pokladem (plna cokominci a drobnych) a malou kostrickou nahore - letos mam piratske Vanoce.

To ja jsem dostal pod stromek PSNPlus...hurá na mulťák...už jsem stáhnul další free hry které jsou zdarma pro plus účty:-)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu