Manoust Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Nanaki to myslel tak, ze je to jen ciste na PS4 a ne ze treba PS4/PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Jj psal sem špatně sem ho pochopil omlouvám se Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Je to mna prd, kdyby jsi chtěl poradit s hraním na 100% synchronizaci tak dej vědět, já dělám všechny sekvence na 100% je to čurina:-) :) Uvidime, nejsem clovek co vyzobava vsechny trofeje, ale musim uznat ze ta hra na PS4 vypada moc dobre. Kdyz si vzpomenu na to osklive AC3, tak musim konstatovat, ze minuly dil byl omyl a tohle je opravdu paradni vec, kterou lze njevic prirovnat k AC2 a i tak je tohle zajimavejsi hra, treba jsem na zacatku. Prekvapilo me, ze PS4 mi nejede na mem starem monitoru, kde mi drive jela PS3. Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 a nevíte kdy vyjde NHL 14? su zvědavej jak bude vypadat ... protože poslední 2 roky bylo furt skoro stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 NHL 14 na PS4 nebude az 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Nevíte, jestli DS4 jede na PC s win 7 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Mel by, ale stejne budes potrebovat emulator X360 ovladace, proto je nejlepsi mit k PC vyhradne X360 gamepad Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Měl jsem drátovej ovladač z x360 a ten se mi rozbil. Mám 2 bezdrátové, ale když to spojím, tak to PC vůbec nepozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Tak pánové a dámy,osobně Vam vsem preju hezky proparene svatky a hodne radosti s novou kozolí.... :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Na PC mam bezdratovy X360, aby fungoval potrebujes origo premrdku do USB, ktera ma tlacitko a umi se s tim ovladacem sparovat Taky preju vsem PS4 paranum vesele Vanoce. Hodne trofeji, vysokeho skore a dobre nalady. Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Hele , chci se zeptat,maj na PS 4 trofeje i War thunder,Warframe atd. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3ps3 Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 u war thunder sem si žádných trofejí nevšim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Hele , chci se zeptat,maj na PS 4 trofeje i War thunder,Warframe atd. ? U obojího budou nejspíš trofeje přidaný během patchů v příštím roce. U Warframe by to mělo být "in early 2014". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Čus lidi, koukal jsem na stránky playstationu, kde bylo odpočítávání dnů a hodin do nových her pro PS+, ale dneska to najednou naskočilo na 15 dní :D namísto jednoho ... nevíte o tom někdo něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Já vím, co s tím je - je to rozbitý :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 pokud vím, tak hry pro PS4 budou přidávány osmého... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Hele , chci se zeptat,maj na PS 4 trofeje i War thunder,Warframe atd. ? Všechny tyhle F2P "BETA" verze by měly dostat časem trofeje, jen kdo ví kdy přesně, protože se mi zdá, že chyb je v nich stále požehnaně. A jinak Veselý Vánoce! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) Přeji štědré a veselé Vánoce všem PSákům a hodně trofejí v novém roce :) Jinak, jak to u Vás vypadá s hrama? Které už vlastníte a jsou nějaké potíže s PS4? :) Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem Knabo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Přeji štědré a veselé Vánoce všem PSákům a hodně trofejí v novém roce :)Jinak, jak to u Vás vypadá s hrama? Které už vlastníte a jsou nějaké potíže s PS4? :) Já žádné potíže s PS4 zatím nemám, leda málo času na hraní:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Tak to jsem rád :) A jaké hry paříš? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Tak to jsem rád :) A jaké hry paříš? :)KZ:Shadowfall, AC4 Black Flag, NfS Rivls, Warframe a warthunder:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Japonske PS4 s cinskym DS4 je neskutecne tiche, bezproblemove, zadne zaseky, snad az na tu nizsi vydrz gamepadu, i kdyz zatim jsem nevydrzel hrat v kuse vic jak 2h, ale uz jsem si sehnal 5m prodluzku USB. Dnes jsem dostal krasne tematicky darek, truhlu s pokladem (plna cokominci a drobnych) a malou kostrickou nahore - letos mam piratske Vanoce. Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Japonske PS4 s cinskym DS4 je neskutecne tiche, bezproblemove, zadne zaseky, snad az na tu nizsi vydrz gamepadu, i kdyz zatim jsem nevydrzel hrat v kuse vic jak 2h, ale uz jsem si sehnal 5m prodluzku USB.Dnes jsem dostal krasne tematicky darek, truhlu s pokladem (plna cokominci a drobnych) a malou kostrickou nahore - letos mam piratske Vanoce. Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro To ja jsem dostal pod stromek PSNPlus...hurá na mulťák...už jsem stáhnul další free hry které jsou zdarma pro plus účty:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Hele,vím že je to asi divný dotaz,ale cena her 1500-1800 bude stálá,nebo plánujou o něco slevnit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Cena pujde dolu, ale az za cas. Momentalne se daji hry sehnat levneji, ale chce to hodne prostouchnout internet nebo si pockat, az se zacnou prvni majitele zbavovat svych her. Odeslano ze Sony Xperia Mini Pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.