Umberto Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Už i teď se dají sehnat nové hry na PS4 cca kolem 1300kč. Ale jak píše spoock chce to čas, buď si koupit hru 2-3 měsíce po vydání kdy cena klesne, nebo počkat na bazar, kterej časem bude fungovat stejně dobře jako u předešlé generace. Jinak Brňákům doporučuju tento obchod s bazarovkama:www.game2k.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 chce to čas, buď si koupit hru 2-3 měsíce po vydání kdy cena klesne, nebo počkat na bazar, kterej časem bude fungovat stejně dobře jako u předešlé generace Ano, trochu času, hledání, ať už v kamenných obchodech, nebo na Internetu, k tomu ještě PS+ a hry se dají sehnat docelůa levně. Jen se nebude hrát hned první den. Tohle ale nakonec platí pro všechny konzole, ne jen PS4. Vždycky se jen směju, když někdo píše, že originály stojí 1500 Kč a proto musí pirátit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Na US storu a amazonu vyjdou levněji, CoD Ghost jsem koupil za 1025 a Battla za 1250 kč, což se dá, hlavně u toho CoD. Asi bych sehnal i levnější, ale to bych musel jít do obchodu, nebo čekat na poštu. Takhle jsem to měl hned (jen co se to stáhlo). 1500 a víc jsou fakt maras už ceny. A až lidi budou prodávat hry, to už bude úplně jiná situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Mohl by si me nekam odkazat kde bych to sehnal jeste levneji ? (ten CoD) Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Psal jsem asi, myšleno, že když je digital za 1000, tak někde ještě levnější placka bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Co jsem koukal tak nejlepe zatim vychazi Alza - Fifa 14 za 1490 a v Jrc 1890 to je docela rozdil. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Co jsem koukal tak nejlepe zatim vychazi Alza - Fifa 14 za 1490 a v Jrc 1890 to je docela rozdil.Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk U toho JRC je to dost zavádějící, mám tam už pár let slevovou kartu a pokaždé mi to sleze...třeba AC4 mi vyšlo na 1540kč...každopádně i tak je to darda, za rok až bude mnohem více her tak se bazary naplní a bude to schůdnější, věřím že KZ:Shadow Fall bude někdy na jaře možný sehnat za 400-500kč. A třeba i míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 To s tou kartou to mas pravdu,stejne je to ale des kam se ty ceny vysplhaly.Ja osobne jrc vyuzivam spise ke koupi na protiucet za starou hru...Jinak se pry taky vyplati nakoupit z Anglie ale nikdy jsem takhle nenakupoval... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 To s tou kartou to mas pravdu,stejne je to ale des kam se ty ceny vysplhaly.Ja osobne jrc vyuzivam spise ke koupi na protiucet za starou hru...Jinak se pry taky vyplati nakoupit z Anglie ale nikdy jsem takhle nenakupoval...Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Z anglie je to na pohodu. Já už jsem hodněkrát nakupoval z mého nejoblíbenějšího obchodu Zavvi. Tam hry který jsou třeba měsíc po startu o půlku dole a podobně, mají hodně akcí (je potřeba sledovat). Platba a pošta bez problému. Poštovný je za každou položku 1libra (cca 33kč), což je směšný, když si porovnáš ceny české pošty. Takže se to opravdu vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Ahoj, chci se zeptat, kde najdu položky, co aktuálně stahuju z PSN? Kde zjístím průběh stahování? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 2-3 ikona v horním menu Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Ahoj, chci se zeptat, kde najdu položky, co aktuálně stahuju z PSN? Kde zjístím průběh stahování? Díky notification - download ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 tak ps 4 od vcera zapojena a prekvapilo me jak je ticha i s hrou v mechanice a DS4 masakr drzi se bozsky a nvm jak to bude s tou vydrzi hral jsem temer 3 hodiny rovnou z krabice kde mel jednu carku takze nvm jak nekomu muze vydrzet plne nabitej 3 hodiny jak tu nekdo psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Chci se zeptat jde vam nekomu stahnout demo nebo hru pres tu aplikaci na tel? Me to zacne presmerovavat na stranku Sony a pak napise stranka nenalezena. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 (upraveno) Zrovna jsem se dodíval na Blučko s Pánem Prstenů, celou dobu jsem nebyl schope slyšet PS4, sotva slyšitelná mechanika. Líbí se mi, že mi konečně funguje ovládání konzole přes HDMI. Upraveno Prosinec 25, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Chci se zeptat jde vam nekomu stahnout demo nebo hru pres tu aplikaci na tel? Me to zacne presmerovavat na stranku Sony a pak napise stranka nenalezena.Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Když chci v aplikaci otevřít store, tak mě to přepne do safari. Nedaří se mi tam přihlásit, jinak to vypadá, že by to fungovalo... Chtěl jsem to zkusit v chrome ale ztratil jsem u toho nevry, když se mi nedaří přihlásit a píše mi to že jsem zadal špatný email/heslo..! Tu aplikaci používám jenom když se potřebuju podívat na trofeje... s tím nakupováním si sony může políbit.... iPhone 5, iOS 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Chci se zeptat,pokud si koupím PS+ , budu sním moct hrát na PS4 multiplayer atd. ale pokud se přihlásím na PS3,můžu z tama normálně stáhnout hry z PS+ ? Faká to tak mezi konzolema ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Samozřejmě, PS+ je vázené na účet, ne konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Když chci v aplikaci otevřít store, tak mě to přepne do safari. Nedaří se mi tam přihlásit, jinak to vypadá, že by to fungovalo... Chtěl jsem to zkusit v chrome ale ztratil jsem u toho nevry, když se mi nedaří přihlásit a píše mi to že jsem zadal špatný email/heslo..! Tu aplikaci používám jenom když se potřebuju podívat na trofeje... s tím nakupováním si sony může políbit....iPhone 5, iOS 7 Me to prave taky nejde.Spusti se mi Opera,napise ze jsem se uspesne prihlasil a pak stranka nenalezena...At jdou do haje s takovejma sluzbama kdyz jim to nefunguje Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Me to slo, ale tedka ma sony asi problem se servrama proto se vam to nenacte... Jinak to mohli vyresit lip, nez presmerovat na web :/ Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 to teda mohli.... ale ten problém nemám jen teď, ani před Vánoci a vlastně nikdy mi to nefungovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 me to jde normalne jak na telefonu tak na tabletu na oboji pouzivam chrome stahuju jak dema tak plne hry proste funguje tak jak ma akorat me stve ze se konzole nevypne sama potom co vse stahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Diky za radu.Na Chromu mi to opravdu funguje. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Chci se zeptat, ten Gaikai spustí vše z PS3 i multiplatformní, i HD edice , nebo jen exkluzivky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Gaíai ještě není v provozu a bohužel si myslím, že dlouho nebude. Nevím co vše půjde spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.