pilulkin Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Pokud chce někdo hrát PS3 hry, nechť si koupí PS3. Čekání na Gaikai je stejné, jako čekání na zázrak. Možná se to někdy stane, ale nikdo neví kdy, jak a co. A ve finále ta služba beztak vyjde dráž, než si koupit PS3 a pár her v bazaru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Kolik má stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Tak prý má Gaikai v Evropě vyjít až 2015, takže bych taky doporučoval koupení PS3 a pár her... jinak bych radil trochu pročíst tento článek, ale držte se starého pravidla...nikdy nevěřte všemu co je na internetu... http://bonusweb.idnes.cz/sony-odkoupila-sluzbu-za-6-15-miliardy-korun-naznacuje-moznou-budoucnost-1o8-/Magazin.aspx?c=A120703_123514_bw-magazin_anb&setver=full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 dneska se dá koupit PS3 za pár šestáků, nemá cenu čekat na službu, která nemá zaručenu spolehlivost, dostupnost a bůh ví, co ještě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Decka, pouziva nekdo pri multiplayer hrani na PS4 prilozeny mikrofon? Dostal ho v baleni kazdy, ale osobne jsem zatim narazil jen na jednu osobu, co ho pouzivala, a to byl nejaky nemcour :) Napriklad takovy BF4 je na tymovou komunikaci jak delany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Ahoj klidně si mě přidej pařim BF4 pořad tak mužem dat spolu.Mikrofon používam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Čau lidi, mám jednu otázku .. když si koupím hru z US store a stáhnu si jí ( US účet mám nastavený jako primary) budu potom moct si hry zakoupené na US účtu stáhnout i do ostatních účtů na mé PS4 ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 V Trutnove,v Tescu, jsem videl min.1 kus ,made in japan,konzole za.10499 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Ne stahnout do ostatnich uctu (♥♥♥♥♥ co tim myslis) Ale hrat ji na jinych uctech muzes (na stejne konzoli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 (upraveno) Ne stahnout do ostatnich uctu (♥♥♥♥♥ co tim myslis) Ale hrat ji na jinych uctech muzes (na stejne konzoli) Omlouvám se .. myslel jsem to tak jak si to napsal, takže můžu tedy hru zakoupenou z US store na US účet hrát i na ostatních účtech v Playstationu ? Mám strach, abych si nekoupil třeba AC4 a byl by problém to hrát na ostatních účtech. Děkuju Upraveno Prosinec 28, 2013 uživatelem atesss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 (upraveno) Jasne, ze muzes :) kupoval jsem FIFU14 na US Storu a muze ji hrat i bracha z vedlejsiho uctu :) (ale i ten vedlejsi ucet byt US) Upraveno Prosinec 28, 2013 uživatelem Marr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Jsou spekulace o tom že by PS4 měl obsahovat,,skype? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 PSP / PSvita maji docela pochybuji ze PS4 mit nebude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Jsou spekulace o tom že by PS4 měl obsahovat,,skype? Urcite ne...Skype patri Microsoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Jsou spekulace o tom že by PS4 měl obsahovat,,skype? Spekulace o tom jsou ,možná časem ho mít bude ,když ho má Vita ,otázkou je jestli by byl využívanej když je nacpanej snad už všude kde se dá i v TV ,Microsoft s tím problém mít nebude ,byl by sám proti sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Tak já se zbavuji PC takže mám objednávku jak na PS4 tak XBoxOne.A já využívám hodně Skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Urcite ne...Skype patri Microsoftu Asi před 3 týdny jsem četl článek o tom,že by microsoft rád viděl na PS4 skype,takže proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Asi před 3 týdny jsem četl článek o tom,že by microsoft rád viděl na PS4 skype,takže proč ne Právě že jsem to taky četl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Jak je to s hrama jsou region lock ? Na killzone mam region lock 2 u battlefield 4 vidim region all , na wikipedii pisou ze regionalne omezeny nejsou.Mam v planu si dovezt nejaky hry z USA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 hry na ps4 jsou region free vsechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atesss Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Ahoj, funguje vám ten voice chat? Kdykoliv si chci s kamarádem zavolat nebo teda uděláme si tu skupinu, tak se neslyšíme a po chvíli nám oboum vyskočí od playstationu upozornění, že to bude nějakým NAT typem ... nevíte o tom někdo něco a po případě co se s tím dá dělat ? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 To jsou hrozni retardi,ze zase pozaduji open nat type. Za providerem a rekni,ze chces verejnou IP.adresu...nejspis te to bude mesicne neco stat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Pokud nebudeš mít na routeru pořádně nastavené přesměrování portů, tak ti nepomůže ani svatá IP adresa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 http://www.onlinearena.cz/forum/?forum-topic=nat-type-open-12 Přesměrování portů nutné,jinak na foru onlinearena jsem opět s pomocí admina s nastavením uspěl a třeba hraní COD je díky tomu výrazně úspšnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 zobrazuje se nekde vybiti DS4 ??? Vim, ze se to ukaze na tv. Ale spis se mi jedna o to jestli je to jako to bylo o DS3 blikani .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.