Mušák Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Já mám plusko pouze kvůli MP, jinak bych do toho nešel. Ale zase je i pár her na vitu. Na ps3 už nehraji a stejně tam mám cfw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Driveclub má být simulátor ne ? A mám takový pocit že tam jde o budování "respektu" za vyhrane závody ale bez poldu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 A měl by být na plusku ale jen oholena verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenebrae Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Ja jakozto milovnik RPGček budu mit letos žně: Deep Down, Dragon Age, Zaklínač, Ellder Scrolls Online....a to jen na PS4 nemluvim o tom co vyjde na PC huáááááááááááááááááááááááááááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Driveclub bude arkáda, mám neblahé tušení, že hodně lidí ta hra naštve, až vyjde. Deep Down a Zaklínač 3, to je jasná volba, možná i Dragon Age 3, byť nejsem fanda této ságy, ale pokud nebude co hrát a nebude to marné, tak sem s tím. 2 Mušák: já zas PS+ předplácel kvůli těm hrám zdarma, MP zatím moc nehraju, až na ten Killzone víkend. Bohužel je to do března co se týká her na PS4 dost chudé, by přímo mrtvé, díky za indie hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 A co říkáte na nový final fantasy? Celkem se bojim že můj net 15mb/s bude slabej ale na BF 4 to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 A taky mě hrozně mrzí ten split screen na ps1 quake, crash bash a tekken jsou prostě nezapomenutelný hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Kde si nasel ze outlast bude v ps+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 (upraveno) 25.2 by měla vyjít Castlevania lords of shadow 2, jednička měla hodnocení cca 7-8/10 , na metacritic 85 ps3 verze.. mno by nemuselo být špatné než výjde infamous a watch dogs cca 21.3 ,drive club 28.2 apod ... http://www.eurogamer.cz/articles/2014-01-12-castlevania-lords-of-shadow-2-na-pc-skoro-totona-jako-na-nextgenu Upraveno Leden 12, 2014 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 nevim kde to vzali na eurogameru ale tenhle dil vychazi jen na ps3 a xbox 360 zadny nex gen se nekona coz je skoda no a vul uz ps 3 prodal:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Kde si nasel ze outlast bude v ps+? objevilo se to na nekolika webech jako spekulace ale uz na podzim reklo sony ze outlast bude v ps+ jen nereklo kdy takze to vypada dost pravdepodobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porty Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Tak Killzone největší zklamání launche, opravdu podivná hra...ale na druhou stranu Knack nejvetsi prekvapeni!! Po tom jak na to vsude nadavali jsem cekal děs ale strašně mě to bavilo! Plně s tebou souhlasím, Knack je super hra :) Killzone? No nezaujal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Lidi nevíte, jestli bude mít INFAMOUS mulťák ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 ne, nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 hm tj celkem škoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 (upraveno) Já se těším na hru Dying Light viděl jsem pár videii a parádní už se nemůžu dočkat. Kdo hrál Dead Island tak ví o co jde. Už se těším jak to vyjde. A pak se těším ještě na NHL jsem zvědavy jak na tom zapracují když to bude na next-gen doufám že to půjde znatelně poznat. A ještě na další hry se těším jejich docela dost. Video: Upraveno Leden 12, 2014 uživatelem Primal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Jakej má datum vydání ten dying light? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Ten Dying light vypadá báječně...škoda že nebudu mít PS4 :D tu si potom koupim s pár hrami... a Dying light určo vezmu nevíte jestli bude i na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 kdyz uz nejaky zombie tak doufam ze nakonec vydaj DayZ i na PS4 ten hlavni vyvojar rikal ze uz o tom se sony jednali tak snad to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Umberto: Mělo by to vyjít někdy na jaře a někde jsem četl že březen tak se necháme překvapit. Knabo: Určitě by to mělo vyjít i na pc. pejtrix: To bych jsi nechal líbit kdyby vyšlo DayZ na ps4 protože uvažují že bych jsi to pořídil na pc ale bojím se že by mi to až tak dobře nejelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 jestli vyjde DayZ na PS4, kupuju, ale jestli mají skvělý odbyt na PC, nic je do toho moc netlačí, ta špatná zkušenost s Flashpointem na Xbox1 je dost odrazovala, ale je možné, že pokud to má takový hype, mohlo by to na konzolích prodat několik mega, ale dřív jak v roce 2015 to stejně nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 to mi je jasny ze to driv nez 2015 nebude kdyz budou radi za to aby to 2014 vyslo vubec na PC.... nic netlaci ? :D myslim ze dalsi statisice ba miliony prodanych kopii donuti kazdyho udelat port Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Myslím, že to nebude jako GT, ale trošku arkádovější.Gt mě nebavilo. Dost je toho tady : http://www.eurogamer.cz/search.php?q=drive+club O splitscreenu nikde nic není. Jinak u plné hry bude 50% slevový kupon na roční PS+. J e to nejak potvrzene, ze tam bude 50% sleva na PS+ ??? Jinak tu hru si chci tak i tak koupit ))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Já se těším na hru Dying Light viděl jsem pár videii a parádní už se nemůžu dočkat. Kdo hrál Dead Island tak ví o co jde. Už se těším jak to vyjde. A pak se těším ještě na NHL jsem zvědavy jak na tom zapracují když to bude na next-gen doufám že to půjde znatelně poznat. A ještě na další hry se těším jejich docela dost.Video: to vypada hrozne dobre, dalsi hra na muj seznam :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.