Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Driveclub bude arkáda, mám neblahé tušení, že hodně lidí ta hra naštve, až vyjde. Deep Down a Zaklínač 3, to je jasná volba, možná i Dragon Age 3, byť nejsem fanda této ságy, ale pokud nebude co hrát a nebude to marné, tak sem s tím.

2 Mušák: já zas PS+ předplácel kvůli těm hrám zdarma, MP zatím moc nehraju, až na ten Killzone víkend. Bohužel je to do března co se týká her na PS4 dost chudé, by přímo mrtvé, díky za indie hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

25.2 by měla vyjít Castlevania lords of shadow 2, jednička měla hodnocení cca 7-8/10 , na metacritic 85 ps3 verze.. mno by nemuselo být špatné než výjde infamous a watch dogs cca 21.3 ,drive club 28.2 apod ...

http://www.eurogamer.cz/articles/2014-01-12-castlevania-lords-of-shadow-2-na-pc-skoro-totona-jako-na-nextgenu

Upraveno uživatelem Kuldik
Odkaz ke komentáři

Tak Killzone největší zklamání launche, opravdu podivná hra...ale na druhou stranu Knack nejvetsi prekvapeni!! Po tom jak na to vsude nadavali jsem cekal děs ale strašně mě to bavilo!

Plně s tebou souhlasím, Knack je super hra :) Killzone? No nezaujal..

Odkaz ke komentáři

Já se těším na hru Dying Light viděl jsem pár videii a parádní už se nemůžu dočkat. Kdo hrál Dead Island tak ví o co jde. Už se těším jak to vyjde. A pak se těším ještě na NHL jsem zvědavy jak na tom zapracují když to bude na next-gen doufám že to půjde znatelně poznat. A ještě na další hry se těším jejich docela dost.

Video:

Upraveno uživatelem Primal
Odkaz ke komentáři

Umberto: Mělo by to vyjít někdy na jaře a někde jsem četl že březen tak se necháme překvapit.

Knabo: Určitě by to mělo vyjít i na pc.

pejtrix: To bych jsi nechal líbit kdyby vyšlo DayZ na ps4 protože uvažují že bych jsi to pořídil na pc ale bojím se že by mi to až tak dobře nejelo.

Odkaz ke komentáři

jestli vyjde DayZ na PS4, kupuju, ale jestli mají skvělý odbyt na PC, nic je do toho moc netlačí, ta špatná zkušenost s Flashpointem na Xbox1 je dost odrazovala, ale je možné, že pokud to má takový hype, mohlo by to na konzolích prodat několik mega, ale dřív jak v roce 2015 to stejně nebude

Odkaz ke komentáři

Myslím, že to nebude jako GT, ale trošku arkádovější.

Gt mě nebavilo.

Dost je toho tady :

http://www.eurogamer.cz/search.php?q=drive+club

O splitscreenu nikde nic není.

Jinak u plné hry bude 50% slevový kupon na roční PS+.

J e to nejak potvrzene, ze tam bude 50% sleva na PS+ ???

Jinak tu hru si chci tak i tak koupit )))

Odkaz ke komentáři

Já se těším na hru Dying Light viděl jsem pár videii a parádní už se nemůžu dočkat. Kdo hrál Dead Island tak ví o co jde. Už se těším jak to vyjde. A pak se těším ještě na NHL jsem zvědavy jak na tom zapracují když to bude na next-gen doufám že to půjde znatelně poznat. A ještě na další hry se těším jejich docela dost.

Video:

to vypada hrozne dobre, dalsi hra na muj seznam :wohow:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu