drako83 Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Tak JRC mě opět nas...o . mail: Dobrý den, dnes jsme od společnosti SONY dostali informaci o dodání zásilky konzolí 500 Gb bez hry. Bohužel neobdržíme takové množství konzolí, které nám původně SONY slíbilo. Z tohoto důvodu nebudeme schopni Vaši objednávku vykrýt Další várka PS4 konzolí by měla dorazit v průběhu následujícího měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Tak JRC mě opět nas...o . mail:Dobrý den, dnes jsme od společnosti SONY dostali informaci o dodání zásilky konzolí 500 Gb bez hry. Bohužel neobdržíme takové množství konzolí, které nám původně SONY slíbilo. Z tohoto důvodu nebudeme schopni Vaši objednávku vykrýt Další várka PS4 konzolí by měla dorazit v průběhu následujícího měsíce. Tak to by mi asi prask .... :-D czc uz pise dalsi varku na brezen,hodne stesti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 Já to už z hlavy vypustil:-) Dnes jsem objednávku zrušil a nazdar. Počkám na podzim a radši si koupím laďák na skútra;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2014 (upraveno) Kdo chcete jdete doElectroworldu tam jsou a nebo budou a este levnejsi nez JRC atd:) http://www.playcentrum.cz/default.asp?SK1=PS4&SK2=Konzole&menu=385 to jsou ceny:)) Upraveno Leden 16, 2014 uživatelem kendykejnova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 na twitteru vyvojari dark souls 2 psali o mozne konverzi na ps 4 jsem si to myslel ze se to stane a pocakm si :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 No aby neposrali port stejně jako u jedničky na PC, i když na PC vydávají rovnou a architektura je stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 architektura je sice stejná, ale konzole je pořád jiné kafe, než to PCčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Ale je vše podstatně jednodušší jak na cell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Pokud by měl někdo zájem, budu mít začátkem týdne u sebe 4 kousky PS4 500GB. Se zárukou 24 měsíců kupované z Euronicsu. Viz info SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Tak PS 4 je teď na netu ve většině ochodů skladem. Před chvílí jsem objednával z EW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 http://www.electroworld.cz/product/herni-konzole-hry-hracky/herni-konzole/PS4CONSOLE/sony-playstation-4-500gb-herni-konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360_cz Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Tak ještě skladem na prodejnách EW a bude jupí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Nevite nekdo kde se daji koupit takovy ty neklouzavy navleky na analogy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 zkus ebay.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Z Xzone mi psali, že bude k dostání až 22.1, tak jsem jim objednávku zrušil a zítra si zajedu koupit PS4 do Electroworldu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack182 Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Mám objednanou PS4 na Herním světě od začátku prosince za 10 500 kč, nejen že mi slibovali že mi přijde do 15.1. ale teď jsem si všiml že ji ještě zdražili. Můžou mi tu fakturu nějak změnit ? Čili otázka jestli mi zůstane ta původní cena nebo mi to můžou poslat zdražený ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Automaticky ti to poslat zdražené nemůžou, musí tě první kontaktovat a informovat tě o tom že objednané zboží bude dražší než při vytvoření objednávky a ty stím musíš souhlasit.Pokud je to solidní obchod měli by postupovat takto.Pokud jsou to ovšem šmejdi tak ti to pošlou dražší bez upozornění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack182 Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Myslel jsem si to, dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Nevi nekdo ci ich maju skladem v electroworldu cerny most? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 (upraveno) mam dotaz ohledne assasina, jestli mate nekdo zkusenosti stim upgradem jak to funguje.chci si koupit AS 4na ps 3na amazonu jako digi cod.a pak chci upgrade na ps4 ale mam strach stoho ze mi to nepujde predelat protoze uz nemam ps3 . tak doufam ze kdyz dam redeem cod na store pres pc tak se mi to pak na store na ps4 ukaze ,protoze zatim se mi ta moznost nechce ani zobrazit a ono to cely vychazi na 807korun takze me to fakt zajima:) jedne se o us store Upraveno Leden 18, 2014 uživatelem kovator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Nevi nekdo ci ich maju skladem v electroworldu cerny most? Já tam byl včera večer a řekli mi, že zatím ji v obchodě neměli, že prý jsou jenom v jejich centrálním skladu odkud je budou do obchodů rozesílat. Ale jak to je dnes to nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flashinstar Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Dnes jsem byl v Pardubicich v EW a rekli mi, ze je maji jen v centralnim skladu, takze je lepsi si ji objednat. Napriklad na pobocku v Pardubicich pry posilaji jen 7ks, takze asi budou hned pryc - ETA pobocka pry 22-24/1. Takze jsem nechtel jiz cekat a skocil jsem si na pobocku JRC v Pardubicich a tam meli ,sice 11500, ale neni to tak hrozne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360_cz Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Tak EW Černý Most (jsou tam celkem dva) a Čestlice dnes odpoledne ani jeden - prý by na prodejnách měli být v úterý. Ale ty počty.. Každý EW naskladní pouze 5 až 10 kusů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benwitch Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Tak EW Černý Most (jsou tam celkem dva) a Čestlice dnes odpoledne ani jeden - prý by na prodejnách měli být v úterý. Ale ty počty.. Každý EW naskladní pouze 5 až 10 kusů... sem si myslel... v uteri mi to uz bude jedno kazdopadne dik za info ,usetril si mi zbytecnu cestu z centra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Dneska jsem byl v Alze a vyzkousel jsem PS4 a takhle vypadal DS4: Nvm jak dlouho to tam meli, byly tam 2 DS4 a byly ve stejnem stavu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.