Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Tak JRC mě opět nas...o . mail:

Dobrý den,

dnes jsme od společnosti SONY dostali informaci o dodání zásilky konzolí 500 Gb bez hry. Bohužel neobdržíme takové množství konzolí, které nám původně SONY slíbilo. Z tohoto důvodu nebudeme schopni Vaši objednávku vykrýt

Další várka PS4 konzolí by měla dorazit v průběhu následujícího měsíce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak JRC mě opět nas...o . mail:

Dobrý den,

dnes jsme od společnosti SONY dostali informaci o dodání zásilky konzolí 500 Gb bez hry. Bohužel neobdržíme takové množství konzolí, které nám původně SONY slíbilo. Z tohoto důvodu nebudeme schopni Vaši objednávku vykrýt

Další várka PS4 konzolí by měla dorazit v průběhu následujícího měsíce.

Tak to by mi asi prask .... :-D czc uz pise dalsi varku na brezen,hodne stesti.

Odkaz ke komentáři

Mám objednanou PS4 na Herním světě od začátku prosince za 10 500 kč, nejen že mi slibovali že mi přijde do 15.1. ale teď jsem si všiml že ji ještě zdražili. Můžou mi tu fakturu nějak změnit ? Čili otázka jestli mi zůstane ta původní cena nebo mi to můžou poslat zdražený ? :(

Odkaz ke komentáři

Automaticky ti to poslat zdražené nemůžou, musí tě první kontaktovat a informovat tě o tom že objednané zboží bude dražší než při vytvoření objednávky a ty stím musíš souhlasit.Pokud je to solidní obchod měli by postupovat takto.Pokud jsou to ovšem šmejdi tak ti to pošlou dražší bez upozornění.

Odkaz ke komentáři

mam dotaz ohledne assasina, jestli mate nekdo zkusenosti stim upgradem jak to funguje.chci si koupit AS 4na ps 3na amazonu jako digi cod.a pak chci upgrade na ps4 ale mam strach stoho ze mi to nepujde predelat protoze uz nemam ps3 .

tak doufam ze kdyz dam redeem cod na store pres pc tak se mi to pak na store na ps4 ukaze ,protoze zatim se mi ta moznost nechce ani zobrazit a ono to cely vychazi na 807korun takze me to fakt zajima:)

jedne se o us store

Upraveno uživatelem kovator
Odkaz ke komentáři

Dnes jsem byl v Pardubicich v EW a rekli mi, ze je maji jen v centralnim skladu, takze je lepsi si ji objednat.

Napriklad na pobocku v Pardubicich pry posilaji jen 7ks, takze asi budou hned pryc - ETA pobocka pry 22-24/1.

Takze jsem nechtel jiz cekat a skocil jsem si na pobocku JRC v Pardubicich a tam meli ,sice 11500, ale neni to tak hrozne.

Odkaz ke komentáři

Tak EW Černý Most (jsou tam celkem dva) a Čestlice dnes odpoledne ani jeden - prý by na prodejnách měli být v úterý. Ale ty počty.. Každý EW naskladní pouze 5 až 10 kusů...

sem si myslel... v uteri mi to uz bude jedno kazdopadne dik za info ,usetril si mi zbytecnu cestu z centra :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu