Umberto Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Dávám sem fotky pro všechny lidi co nevědí, jak je to s těmi "záhadnými" páčkami na DS4. Zhruba na Vánoce jsem sem dával fotku a psal, že se mi loupe ten povrch na levé páčce. Proto sem přidávám fota z dneška 20.1. - posudťe sami, ke všemu se chovám normálně, nehtama nehraju, možná se mi jen potí ruce. Takže se to nemusí projevit u každého ovladače.[ATTACH=CONFIG]23678[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23679[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23680[/ATTACH] To je fakt záhada, já hraju každej den 2-3 hodiny a u NfS Rivals a teď u BF4 dostává DS4 fakt zabrat , ale kloboučky zatím drží. Jinak kdyby někdo někde našel ty ochranný kloboučky, tak hoďte link, asi bych si je z preventivních důvodů pořídil:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x360_cz Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Dneska jsem se ptal a říkali, že odesílají dneska. Takže zítra dojde. Potvrzuji, už přišla sms od České pošty, že zásilku převzali k doručení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 To je fakt záhada, já hraju každej den 2-3 hodiny a u NfS Rivals a teď u BF4 dostává DS4 fakt zabrat , ale kloboučky zatím drží. Jinak kdyby někdo někde našel ty ochranný kloboučky, tak hoďte link, asi bych si je z preventivních důvodů pořídil:-) jj, prevence je důležitá. Tady jsem našel sadu čepiček za 62 Kč http://bit.ly/1e7oQVt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 No já doufám že toho 22.1 2014 to opravdu vyjde mám objednaný ten bundle s tím killzonem u JRC a psali mi že 22.1 by to měli dostat na sklad a pak rozesílat tak doufám že to je to pravda protože jsem si vzal i dovolenou ve čtvrtek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Dávám sem fotky pro všechny lidi co nevědí, jak je to s těmi "záhadnými" páčkami na DS4. Zhruba na Vánoce jsem sem dával fotku a psal, že se mi loupe ten povrch na levé páčce. Proto sem přidávám fota z dneška 20.1. - posudťe sami, ke všemu se chovám normálně, nehtama nehraju, možná se mi jen potí ruce. Takže se to nemusí projevit u každého ovladače.[ATTACH=CONFIG]23678[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23679[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23680[/ATTACH] Rozhodně toto vidím jako výrobní vadu a ne problém jednotlivců jak mi někdo ve vedlejším postu po přidání videa napsal že není problém vzít do ruky nůž a natočit video na Youtube. Jednalo se o tohle video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 jj, prevence je důležitá. Tady jsem našel sadu čepiček za 62 Kč http://bit.ly/1e7oQVt Bože... :D Tady máš: http://www.tinydeal.com/2-x-protective-tpu-antiskid-button-caps-for-xbox-one-controller-p-113977.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 koupil to nekdo uz sedi? a kolik je postovne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 Pošta je zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Dávám sem fotky pro všechny lidi co nevědí, jak je to s těmi "záhadnými" páčkami na DS4. Zhruba na Vánoce jsem sem dával fotku a psal, že se mi loupe ten povrch na levé páčce. Proto sem přidávám fota z dneška 20.1. - posudťe sami, ke všemu se chovám normálně, nehtama nehraju, možná se mi jen potí ruce. Takže se to nemusí projevit u každého ovladače.[ATTACH=CONFIG]23678[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23679[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23680[/ATTACH] doporucuji si obcas umit ruce po jidle,vylucovani a tak a nestane se ti to. Pokud hrajes 48 hodin v kuse,tak se ani nedivim,ze vypadaji jak vypadaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 to jsou neuvěřitelný kecy, to jste opravdu tak zaslepený fanboyové, že neuznáte, že ta guma není opravdu kvalitní? Napadat lidi to je strašně jednoduchý. Člověk například to jak se potí opravdu neovlivní, jakou má kůži na rukách asi taky úplně ne. Při přímém porovnání - Xboxový ovladač se mi páčky ošoupaly až po několika letech, poslední ovladač co mám cca dva roky už je ošoupaný, ale ne tak jak to jde nejvíc. PS4 po měsíci už je ošoupaný, že klouže. ...samozřejmě si ruce nemyji vůbec a při hraní nejraději jím pečený bůček se škvarky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 hele tak dneska do ew dorazí ps4 základní. kdyz nekdo chcete tak bezte do ew Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 To Lennykravic Ne každý má takovou vlastní zkušenost.Já mám doma 2 ty ovladače od 13.12 denní provoz 2-3 holky přes Vánoce více a žádné ani náznaky loupání nepozoruji. Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Já osoupany ds4 nemám zatím ale ds3 skoro hladké...ovšem se srovnáním s ovladačem z Xbox one tak to je jiné kafe, nejraději bych chtěl páčky z něho přehodit na ds4, je to tvrdé a vroubkované a nehrozí ze by se to osoupalo, a jsou menší :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Bože... :D Tady máš:http://www.tinydeal.com/2-x-protective-tpu-antiskid-button-caps-for-xbox-one-controller-p-113977.html nebude te nekdo objednavat ??? ze by se jih vzalo vice.... myslim si ze by tady par lidi melo zajem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Ja bych zajem mel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Taky bych je bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Na dx.com mají také, poštovné zdarma, tak si to každý může objednat sám za sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Nahodis odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 tady je máš link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luba1468624240 Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 ja vcera objednaval z ebay http://www.ebay.com/itm/171193375651?_trksid=p2045573.m570.l4467&_trkparms=gh1g%3DI171193375651.N19.S2.M-682 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Ale že se to začalo loupat po týdnu 5 dnech od koupení PSka, to je každýmu jedno. Pokud si někdo myslí, že je Sony "boží existence" tak chybu neuzná - stejně ji stále bude hledat na uživateli. Ale mě je to jedno, chtěl jsem na ten problém s DS4 jenom upozornit, škoda jen, že se najdou občas tací, kteří tomu nevěří (protože kdo si nemyje po wc ruce tak je prase headhot, což je snad něco co nás učili už ve školce, takže to jádrem problému není). Plus ten nekvalitní materiál (na některých DS4!!!) mi je úplně šumák, když bude větší problém tak huráá na reklamaci. A jak jsem psal, nechápu ten extrém, kdy je ten matroš celý otrhaný až na plast, ale věřím tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 kdyby byla na hovn.. guma tak se loupe snad všem ne ? a ne jen par vyvoleným.Takže ano je to na uživatelích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 kdyby byla na hovn.. guma tak se loupe snad všem ne ? a ne jen par vyvoleným.Takže ano je to na uživatelích. Tvrdil jsem, že to mírný loupání by mohlo být potem, čemuž jsem schopnej uvěřit, protože se každému potí ruce jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lennyKravic Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 Chyba uživatele je, když třískne ovladačem o zem a ten nefunguje. To, že ho používá tak jak má a ovladač nezvládne to používání, to je chyba designu/materiálu. Zdejší argumentace je jako, když půjdete reklamovat volnočasové boty, které se prochodili a řeknou vám, že jste moc chodili po asfaltu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Leden 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2014 mam neco k tématu. chci AC4 ale nechci za to davat 1700kc.tak mne napadlo koupit verzi na ps3 a upgradnut to na ps4. ale ps3 uz nemam. bude to takhle fungovat. dekuji Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.