Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Dávám sem fotky pro všechny lidi co nevědí, jak je to s těmi "záhadnými" páčkami na DS4. Zhruba na Vánoce jsem sem dával fotku a psal, že se mi loupe ten povrch na levé páčce. Proto sem přidávám fota z dneška 20.1. - posudťe sami, ke všemu se chovám normálně, nehtama nehraju, možná se mi jen potí ruce. Takže se to nemusí projevit u každého ovladače.

[ATTACH=CONFIG]23678[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23679[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23680[/ATTACH]

To je fakt záhada, já hraju každej den 2-3 hodiny a u NfS Rivals a teď u BF4 dostává DS4 fakt zabrat , ale kloboučky zatím drží. Jinak kdyby někdo někde našel ty ochranný kloboučky, tak hoďte link, asi bych si je z preventivních důvodů pořídil:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je fakt záhada, já hraju každej den 2-3 hodiny a u NfS Rivals a teď u BF4 dostává DS4 fakt zabrat , ale kloboučky zatím drží. Jinak kdyby někdo někde našel ty ochranný kloboučky, tak hoďte link, asi bych si je z preventivních důvodů pořídil:-)

jj, prevence je důležitá. Tady jsem našel sadu čepiček za 62 Kč http://bit.ly/1e7oQVt

Odkaz ke komentáři

Dávám sem fotky pro všechny lidi co nevědí, jak je to s těmi "záhadnými" páčkami na DS4. Zhruba na Vánoce jsem sem dával fotku a psal, že se mi loupe ten povrch na levé páčce. Proto sem přidávám fota z dneška 20.1. - posudťe sami, ke všemu se chovám normálně, nehtama nehraju, možná se mi jen potí ruce. Takže se to nemusí projevit u každého ovladače.

[ATTACH=CONFIG]23678[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23679[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23680[/ATTACH]

Rozhodně toto vidím jako výrobní vadu a ne problém jednotlivců jak mi někdo ve vedlejším postu po přidání videa napsal že není problém vzít do ruky nůž a natočit video na Youtube.

Jednalo se o tohle video

Odkaz ke komentáři

jj, prevence je důležitá. Tady jsem našel sadu čepiček za 62 Kč http://bit.ly/1e7oQVt

Bože... :D Tady máš:

http://www.tinydeal.com/2-x-protective-tpu-antiskid-button-caps-for-xbox-one-controller-p-113977.html

Odkaz ke komentáři

doporucuji si obcas umit ruce po jidle,vylucovani a tak a nestane se ti to. Pokud hrajes 48 hodin v kuse,tak se ani nedivim,ze vypadaji jak vypadaji

Odkaz ke komentáři

to jsou neuvěřitelný kecy, to jste opravdu tak zaslepený fanboyové, že neuznáte, že ta guma není opravdu kvalitní? Napadat lidi to je strašně jednoduchý. Člověk například to jak se potí opravdu neovlivní, jakou má kůži na rukách asi taky úplně ne.

Při přímém porovnání - Xboxový ovladač se mi páčky ošoupaly až po několika letech, poslední ovladač co mám cca dva roky už je ošoupaný, ale ne tak jak to jde nejvíc. PS4 po měsíci už je ošoupaný, že klouže. ...samozřejmě si ruce nemyji vůbec a při hraní nejraději jím pečený bůček se škvarky...

Odkaz ke komentáři

Já osoupany ds4 nemám zatím ale ds3 skoro hladké...ovšem se srovnáním s ovladačem z Xbox one tak to je jiné kafe, nejraději bych chtěl páčky z něho přehodit na ds4, je to tvrdé a vroubkované a nehrozí ze by se to osoupalo, a jsou menší :(

Odkaz ke komentáři

Ale že se to začalo loupat po týdnu 5 dnech od koupení PSka, to je každýmu jedno. Pokud si někdo myslí, že je Sony "boží existence" tak chybu neuzná - stejně ji stále bude hledat na uživateli. Ale mě je to jedno, chtěl jsem na ten problém s DS4 jenom upozornit, škoda jen, že se najdou občas tací, kteří tomu nevěří (protože kdo si nemyje po wc ruce tak je prase headhot, což je snad něco co nás učili už ve školce, takže to jádrem problému není). Plus ten nekvalitní materiál (na některých DS4!!!) mi je úplně šumák, když bude větší problém tak huráá na reklamaci. A jak jsem psal, nechápu ten extrém, kdy je ten matroš celý otrhaný až na plast, ale věřím tomu.

Odkaz ke komentáři

Chyba uživatele je, když třískne ovladačem o zem a ten nefunguje. To, že ho používá tak jak má a ovladač nezvládne to používání, to je chyba designu/materiálu. Zdejší argumentace je jako, když půjdete reklamovat volnočasové boty, které se prochodili a řeknou vám, že jste moc chodili po asfaltu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu