Mušák Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Ale osekaná verze a posunuli to až na červen :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Mám takový tušení ze to ani nevyjde a když tak to bude propadák. Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Proč by to nevyšlo, když už mají velkou část hotovou ? Zrovna tohle si myslím propadák nebude. Sony má dobré exkluzivity, až na Knacka. Ten vznikl spíš z nutnosti aby bylo na ps3 co hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Protoze je to uz po2 odlozeny a mel to byt Launch titul a jeste nejaka osekana cast na plus zdarma.Odkladany hry o vic jak pul roku smrdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Nějaké hry se odloží i o pár let. Většina her dnes má odklad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 To jo ale stojej za ♥♥♥♥♥ většinou Odesláno z mého C2105 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 lepsi odklad nez vydat nedodelek jako BF4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 padá online hraní i na ps4 ? Chtěl jsem si to koupit na pc, ale radsi si obcas zapnu BF3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Me uz to docela dlouho nespadlo....nekdy kdyz zkonci Shanghai ale uz dlouho nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Mě by to na ps4 asi moc nešlo :) , naposledy jsem hrál bf3 na ps3, když to vyšlo a pouze SP. Stejně to zapnu pouze o víkendu, na to bf3 stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 [h=1]Zítra 1.60 firmware pro PS4[/h]zdroj : http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=playstation-4-firmware-1-60-vyjde-uz-zitra-178368 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 tak to jsem dost zvedavy jestli budou fungovat ty jejich origo sluchatka na ps3 i na ps4. stali mne 100 kc,tak at se snazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 WOW takze bude nejen upgrade funkcnosti na PULSE ale i na staricky Wireless? Coool, takze prodavam PULSE xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 jaky upgrade funkčnosti? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 to uz tady bylo jednou psane, Ale pri koupi teto hry by jsi snad mel mit pribalen kupon na 50% slevu na rocni plusko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moff Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Ted vysel update 1.6, ma 330Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Konecne, uz mas stazeno ??? je tam neco noveho ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 jaky upgrade funkčnosti? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk zvuk 7.1. na pulse (fungoval po kabelu) a kompletni podpora wireless stereo headsetu, to jsem tim myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Je tam ještě nějaká viditelná změna? Nemyslím takový ty záplaty systému :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moff Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Nic viditelneho noveho neni. Patasus: ne 7.1 nefungovalo pres kabel, bylo to jen stereo, ten rozdil je tedka hodne znat v prostoru i kvalita zvuku je lepsi. Proste docela dobry bezdratovy sluchatka za dobrou cenu. Jen ta baterka, jak u ovladace nic moc :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Nic viditelneho noveho neni.Patasus: ne 7.1 nefungovalo pres kabel, bylo to jen stereo, ten rozdil je tedka hodne znat v prostoru i kvalita zvuku je lepsi. Proste docela dobry bezdratovy sluchatka za dobrou cenu. Jen ta baterka, jak u ovladace nic moc :-). Měl jsem na mysli, že headset fungoval po kabelu :party: jn stále připojenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Pulse jedou,včetně indikace na obrazovce-vyzkoušeno osobně právě teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Tak jsem zvedav. hned jak dorazim dnes domu stahuji8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Uvažují že budu prodavat http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/ps3-bluetooth-headset/ tak kdyby měl někdo zájem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Vzal bych ho :) mas komplet balení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.