Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

a pudou tam také ty profily jako ze na hudbu jinej na hry jinej?

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

tu appku pro PS4 /jak pro ten nový headset, tak pulse/ by měli asi ještě vydat, nedíval jsem se na store, ale myslím, že tam není

EDIT: jop, tenhle měsíc vyjde Headset Companion App pro soňácký Gold a Pulse headsety

Upraveno uživatelem patasus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze ta apka nepodporuje ty puvodni sluchátka? jelikož na některých aj strankach to pisou ze je to pro všechny sluchátka. jo stejne jako ty profily od tvurcu her, ze ti udelaj k infamous trena speci profil jen pro tuhle hru.

Odkaz ke komentáři

takze ta apka nepodporuje ty puvodni sluchátka? jelikož na některých aj strankach to pisou ze je to pro všechny sluchátka. jo stejne jako ty profily od tvurcu her, ze ti udelaj k infamous trena speci profil jen pro tuhle hru.

však Wireless Stereo headset tu appku neměl ani na ps3, tady tomu nebude jinak - je úplně jiný než ty co jsem jmenoval

Odkaz ke komentáři

Ja uz mam taky stazeno...20 minut odehrano a v trenyrkach nakakano :-D mazec... Na domacim kine a ve tme.... Mazec :-)

To bych nedal. Hraju na vyšší jas a v pokoji co nejvíc světla :D. Těmhle hrám neholduju, ale je to v rámci ps+ tak jsem to zkusil a možná se k tomu vrátím.

Odkaz ke komentáři

No jako ja se hororu az tak nebojim ale tohle je psycho :-) nastesti jsem musel jit do prace na nocni... Zitra skocim do lekarny,koupim bažanta a cisty plíny a vrhnu se na to poradne... :-) :-D :-D

Upraveno uživatelem onefootman
Odkaz ke komentáři

Ja uz mam taky stazeno...20 minut odehrano a v trenyrkach nakakano :-D mazec... Na domacim kine a ve tme.... Mazec :-)

Tak ted jsem se fakt na hals rozesmál , když jsem si přečetl tvůj příspěvek, taky stahuju a už se nemůžu dočkat, já se totiž strašně rád bojím:-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu