Primal Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Rowan: Bohužel nemám komplet balení chybí tam jen ten nadstavec na headset. Ani nevím kde se ztratil najedou byl pryč a nikdo nic o tom neví a když jsem ho měl vždy na poličce zapíchnuty a najednou byl pryč. Takže jen ten headset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Kurnik to je škoda :( no napis pm kolik si predstavujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 takze fungují tak prvni origo 7.1 wireless sluchatka? ne pulse:-) děkuji Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Napisu večer :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 takze fungují tak prvni origo 7.1 wireless sluchatka? ne pulse:-) děkuji Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Fungují přesně jak na ps3 bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 a pudou tam také ty profily jako ze na hudbu jinej na hry jinej? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 (upraveno) a pudou tam také ty profily jako ze na hudbu jinej na hry jinej? Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk tu appku pro PS4 /jak pro ten nový headset, tak pulse/ by měli asi ještě vydat, nedíval jsem se na store, ale myslím, že tam není EDIT: jop, tenhle měsíc vyjde Headset Companion App pro soňácký Gold a Pulse headsety Upraveno Únor 4, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 takze ta apka nepodporuje ty puvodni sluchátka? jelikož na některých aj strankach to pisou ze je to pro všechny sluchátka. jo stejne jako ty profily od tvurcu her, ze ti udelaj k infamous trena speci profil jen pro tuhle hru. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 takze ta apka nepodporuje ty puvodni sluchátka? jelikož na některých aj strankach to pisou ze je to pro všechny sluchátka. jo stejne jako ty profily od tvurcu her, ze ti udelaj k infamous trena speci profil jen pro tuhle hru. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk však Wireless Stereo headset tu appku neměl ani na ps3, tady tomu nebude jinak - je úplně jiný než ty co jsem jmenoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Ja update delat nebudu,pokud me pusti na ps+ :))) cekam na cfw,ne kvůli warezu,dodam.Na to mam PS3 :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Tak většinou vyjde CFW na nejnovější verzi jako u ps3 na 3.55. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Stazeno... Ale co jsem chtel, tak tam neni a zadnou zmenu jsem nepojcejtil...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Tak jediná novinka je podpora sluchátek, nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudelt Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Tak jediná novinka je podpora sluchátek, nebo ne ? A údajně vylepšení kvality při přehrávání filmů z disků ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Tak to je vylepšení, co nikdy nepoužiju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Tak už je tam na stahnutí [h=1]Outlast na PS4[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 A údajně vylepšení kvality při přehrávání filmů z disků ;-) Spis tam meli udelat,aby to prehravalo veci z Flasky(foto,video,hudbu)....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Tak už je tam na stahnutí Outlast na PS4 A vypadá líp nebo hůř než na PC? Co uděláš tím že přejedeš po dotykvé ploše? Díky za odpověď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 A vypadá líp nebo hůř než na PC? Co uděláš tím že přejedeš po dotykvé ploše? Díky za odpověď ;) Ja uz mam taky stazeno...20 minut odehrano a v trenyrkach nakakano :-D mazec... Na domacim kine a ve tme.... Mazec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Ja uz mam taky stazeno...20 minut odehrano a v trenyrkach nakakano :-D mazec... Na domacim kine a ve tme.... Mazec :-) To bych nedal. Hraju na vyšší jas a v pokoji co nejvíc světla :D. Těmhle hrám neholduju, ale je to v rámci ps+ tak jsem to zkusil a možná se k tomu vrátím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 (upraveno) No jako ja se hororu az tak nebojim ale tohle je psycho :-) nastesti jsem musel jit do prace na nocni... Zitra skocim do lekarny,koupim bažanta a cisty plíny a vrhnu se na to poradne... :-) :-D :-D Upraveno Únor 5, 2014 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Ja uz mam taky stazeno...20 minut odehrano a v trenyrkach nakakano :-D mazec... Na domacim kine a ve tme.... Mazec :-) Tak ted jsem se fakt na hals rozesmál , když jsem si přečetl tvůj příspěvek, taky stahuju a už se nemůžu dočkat, já se totiž strašně rád bojím:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Diky ;-) ja se taky rad bojim a ta atmosfera tady je opravdu ..... No uvidis sam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DandysQQ Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Atmosféra je fakt pecková, hudba na domácím kině luxusní ale hraní nechám radši na zítra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 uz to mam taky sosly zitra to prubnu prijde nova tv tak to jeden den jeste vydrzim :D jen nvm jestli to hrat na kine nebo na sluchatkach :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.