Losky Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Mě konzole hučí stejně jako stará tlustá PS3. Někdy i víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Ja o PS4 v podstate nevim,ticho jak v hrobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Hmm, kdyby to hučelo všem, ale tahle se to asi hůř prokazuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 (upraveno) Mě konzole hučí stejně jako stará tlustá PS3. Někdy i víc Máš ji na stojato nebo položenou? Hučela mi totiž v prosinci jako vysavač na stojato, tak ji mám horizontálně a je klid :). Někde psali o tom, že je to díky nešťastně řešený poloze větráku (i když jsem ji nezkoušel dávat vertikálně z druhé strany), ale ruku do ohně bych za to nedal...možná jen chyba hw při výrobě. Na druhou stranu se to nemusí projevovat u všech PS4ek - ale pár lidí s tímhle problémem znám. Upraveno Únor 10, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 ja ji mam horizontalne celou dobu,vertikalne jsem to nezkousel a popravde ani nebudu :)Vedle toho mam poslední FATko CECHP a to je taky relativne tichy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Můžu podtvrdit, na boku hučí nehorázne bez stojánku. Má na boku pruduchy který se tim pádem ucpou a nestíhá se chladit. Stojánek má v sobě asi díry ale stejně to bude asi lepší horizontálně, ted ji tak mám a je celkem tichá... Někdy hučí míň někdy víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 ja mam stojánek a stoji a vse je ok. nehuci. a když uz tak min nez ps3 slim. ale to musim hrat treba nekolik hodin v kuse. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 měl jsem ji vertikálně a to bylo jak letadlo. Pak jsem ji dal horizontálně, ale hučí stejně, sice o něco méně, ale oprati staré PS3 Fat je to pořád hlučnější. Zas tak mi to osobně nevadí, ale spíš mi vadí to, že tady píšou lidi, že o ni ani neví atd... To mě hlodá:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 mam taky polozenou vertikalne vedle ps3 slim,ktera mi prijde vice hlucnejsi. Ps4 jsem jednou pres noc zapomnel vypnout a jako kdyby ani nebyla pustena. Mozna by bylo dobre opsat sve vyrobni cislo a zadat na google a najit si spravne forum s tou problematikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Tak to jsem fakt rad, ze me to nedela.... a ani o nem neslysim :cheesygrin: mam ho teda jen polozen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 (upraveno) Tak me to hučí hrozne :( a chvilku jsem to mel na Stojaka a myslel jsem ze to odletí :( šílené Upraveno Únor 11, 2014 uživatelem Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Jebka, co dodat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Jestli ty hučící nebudou mít málo vodivé pasty, kterou tam jaksi číňani "zapomněli" (sabotáž) dát...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Možný to je, Made in China:-) Každopádně jsem rád, že jsem tolik nekoukal na cenu a koupil u nás v Sony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skillazSVK Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Já jsem kupoval tyto: http://www.ebay.com/itm/171193375651?var=470315487987&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649Přišlo to za 15 dní. Ja mám tieto a max spokojnosť :) http://www.ebay.co.uk/itm/ORB-Controller-Thumb-Grips-for-Sony-PlayStation-4-PS4-Free-worldwide-Shipping-/171233886591?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item27de55c17f prišli za 7-10 dní a pre hardcore hráčov http://www.kontrolfreek.com/next-gen-xbox-one-ps4.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2014 Tak planeo Zlín ps4 skladem kz bundle za 13k už myslím to ted bude všude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/Custom-Bullet-Buttons-for-PS4-Controller-Joysticks-Thumbsticks-Mod-Kit-Gold-/281246009932?pt=UK_Controllers_Attachments&hash=item417b918a4c#ht_2697wt_1020 na tom se bude dobre hrat :wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Vydrží víc než ta guma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Hezká designovka;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Pokud to není kov ale plast tak n ebrat a navíc....myslis ze to bude min klouzat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 No vypadá to hezky a u těch krytů na páčky píšou, že jsou mosazný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skillazSVK Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Aké používate sluchátka pri hraní hier (hlavne FPS)? Ja rozmýšľam nad kúpou SteelSeries Siberia V2 + redukcia na 4pólový 3.5mm JACK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Ja Koss Porta pro a jsem spokojenej. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 No, vzhledem k tomu že do mikrofonu moc často nežvaním tak si k PS4 připojuju Beats Executive a můžu jenom říct, že zvuk z takovýho BF4 je fakt mocnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 ja origo Sony,7.1 wireless k ps4, Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.