Umberto Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Je to divný, moje páčky pořád drží a jsou bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Na ovladači záruční plomba asi není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2014 Sony nabizi bezplatnou vymenu tehle ovladacu Cetl jsem to nekde na IGN nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 To uz se tady snad resilo s tou vymenou ds4. Ale nikdo zatim nerekl, ze to byl zkusit a jak dopadl..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Ja s ivladacem nemam zatim zadny problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Na Eg jsou k dispozici beta klice na vikend k Elder Scrolls online...tak rychle nez to bude pryc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 no tak neaky kod mi prisel :)doufam ze je na ps4:)pokud nekdo ma zajem muzu poslat mailem pozvanku a ktomu i key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Ja mam zájem. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Ty kody jsou na Eurogameru a Zingu... ( na Zingu jsou uz pryc ale pry budou zase zitra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 ale to jsou kody na PC verzi vy blazni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 no ted sem si to prave precetl uvedomil,sice mam ty kody z offic stranky ale to bude to same :)no tak chce nekdo na pc betu:)ach jo zase sem byl moc hrrr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Aha.... Ja myslel ze to taky pujde na ps4... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coffee CZ Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 Jsem na to zvědavej. Muselo by mě to ale chytnout tak hodně jako třeba Diablo 3 abych byl ochotnej do toho cpát tolik. Ale už ted se připravuju na dost nepříjemnou řádků bugů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Ahoj, nevite nekdo, kdy ma vyjit Battlefield 4 Premium krabicova verze? Na store se mi to kupovat nechce, chci tu hru strelit, az me prestane bavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Ahoj všem, možná jsem blb.c, ale snažím na na PS4 najít jednu věc. Byl jsem zvyklý na PS3, že jsem měl photo, video, atd, tady je něco podobného? Nebo se objeví až něco hodím? Playroom totiž natočil nějaké video a udělal foto, ale jediné, kde to najdu je pod System Storage Management - Captures, ale nikde není nějaké album, atd. Hledám špatně nebo to na PS4 není? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Ps4 to zatím nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Tohle je ze strany Sony totální fail, že PS4 neumí ani ty naprosto základní věci, které na PS3 fungují. Jako je fajn, že to časem doladěj, ale takovýhle věci tam prostě měly být od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Aha, tak díky, říkal jsem si, jestli jsem slepý nebo co se děje :D Každopádně, že to PS4 nemá, to je docela bída... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Jako taky bych bral mkv. a mp3 na pozadí při hraní ale zatím smůla . hlavně že hry jdou jak maj:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Mp3 na pozadí by bylo fajn :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rossini Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 no ted sem si to prave precetl uvedomil,sice mam ty kody z offic stranky ale to bude to same :)no tak chce nekdo na pc betu:)ach jo zase sem byl moc hrrr. Ahoj, pokud můžeš posli mě plus ten kód. Diky Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) tak tady je ten kod na vikendovou betu elder scroll online pro pcktere sem omylem sehnal:),nejdrive si musite udelat acount na offic strankach DKTGMW3TR6MKKMCJE9XM tohle je druhy kod pro pozvani pritele:)N79LCE6TE9Y5T767XARR Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem kovator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Urban 85 Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) Čau lidi, prosím vás nevíte někdo proč mi nejde ukládat Fifa 14, když hraju kariéru za trenéra. Dík za odpověď. Upraveno Březen 5, 2014 uživatelem Michal Urban 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 co říkáte na "kauzu" s grafikou Watchdogs ? Kdo neví oč se jedná nechť se podívá na tohle video , kolují o tom různé zvěsti proč grafika je o tolik horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 Podle mě to všichni přehání, ta grafika tak špatně zase nevypadá, spíš mě zaráží, že tam není krev (to mi vadí, nevypadá to dobře) a hlavně, že to pojede jen na 30 fps. Kdyby teď nedávno neoznámili CZ i na konzole, tak bych to ani nekupoval, vlastně 30 FPS mě od koupě odradilo a CZ zase navnadila :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.