Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Ahoj všem, možná jsem blb.c, ale snažím na na PS4 najít jednu věc. Byl jsem zvyklý na PS3, že jsem měl photo, video, atd, tady je něco podobného? Nebo se objeví až něco hodím? Playroom totiž natočil nějaké video a udělal foto, ale jediné, kde to najdu je pod System Storage Management - Captures, ale nikde není nějaké album, atd. Hledám špatně nebo to na PS4 není? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tady je ten kod na vikendovou betu elder scroll online pro pcktere sem omylem sehnal:),nejdrive si musite udelat acount na offic strankach DKTGMW3TR6MKKMCJE9XM tohle je druhy kod pro pozvani pritele:)N79LCE6TE9Y5T767XARR

Upraveno uživatelem kovator
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Podle mě to všichni přehání, ta grafika tak špatně zase nevypadá, spíš mě zaráží, že tam není krev (to mi vadí, nevypadá to dobře) a hlavně, že to pojede jen na 30 fps. Kdyby teď nedávno neoznámili CZ i na konzole, tak bych to ani nekupoval, vlastně 30 FPS mě od koupě odradilo a CZ zase navnadila :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu