NuDiXs Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Jojo,taky mam :-),bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 no mne ovladac zatim vydrzel od launche bez nabiti, akorat jsem si poridil delsi mikrokabel,takze je instantne nabity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Tak podle mé zkušenosti bych řekl, že snížení jasu na minimu má velký vliv na výdrž. Včera jsem měl 2 čárky, hrál jsem asi 3 hodiny Infamous a měl jsem ještě pořád jednu čárku. Zatím teda jen jeden pokus, ale vypadá to nadějně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Zdravim, mam PSN plus a chtel bych, aby ho mely vsechny ucty, co na PS hrajou, jde to? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Nejde,kazdy ucet by se musel naverbovat pluskem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 Zdravim psalo mi hodne lidi ohledne jedne akce tak to sem davam at ji využije každy naplno a at ji treba udelaji znova na jinou hru :) když mi podekujete budu jenom rad :) http://www.jrc.cz/clanek_preowned_akce je to výmena her date dve stare a novou dostanete :) je to super akce jedna hra na jednoho zakaznika. Hry musi byt bud cz nebo anglicky s navodem neponičene :) platforma je jedno date dve hry na xbox dostanete jednu na ps4 :) tak to rychle využijte ;). Kdyžtak se ptej te hodne jsem o tom zjistoval ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Zdravim psalo mi hodne lidi ohledne jedne akce tak to sem davam at ji využije každy naplno a at ji treba udelaji znova na jinou hru :) když mi podekujete budu jenom rad :) http://www.jrc.cz/clanek_preowned_akce je to výmena her date dve stare a novou dostanete :) je to super akce jedna hra na jednoho zakaznika. Hry musi byt bud cz nebo anglicky s navodem neponičene :) platforma je jedno date dve hry na xbox dostanete jednu na ps4 :) tak to rychle využijte ;). Kdyžtak se ptej te hodne jsem o tom zjistoval ;) Ahoj, mám doma dvě hry na 360tku včetně návodů. Jak tedy postupovat, pokud chci novou hru na ps4? Je to omezené titulem? Celkem mě zajímá Lego Hobbit. Díky moc za info;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 V jrc vsechny oskubou,preowned cena musi bejt snad minimum 500,ani za cod ghosts na ps4 nedaj 500,silne o tom pochybuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Funguje to tak za prodejni cena preowned hry musi byt 599 kc das jim takovy 2 a daji ti ted Watch dogs za 1 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Nn minimum je 599 ale nevykupni ale prodejni!! Hra musi stat 599 u nich v preowned :). Tam sebpodivej ktere chteji a nebo si zavolej. A titul je pouze watch dogs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Presne jak pise blackfrogg na ty hry se podivej na netu maj je tam vypsany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Tak dokonce preowned cena musi bejt 599,- takze to vidim tak,ze prineses dve dost nove aktualni hry,ktere by jsi v poho obe prodal za 1200,- a oni ti za to daj jejich predrazenou verzi watch dogs za cenu 1799,- nebo kolik.Radsi ty dve hry prodam bokem za celkem 2000,- a watch dogs sezenu na netu za 1300,- plus dejme tomu postovny a 500,- je doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Treba dvakrat COD MW3 na xbox 360 ktere jsem koupil na bazosi za 400 tak me to vyjde o dostvlevne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Sakra cod mw3 na x360 nema preowned cenu 599,- preowned cena je ta,kolik ti za hru nabidne jrc,za mw3 ti daj tak 150,- a nazdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Ne preowned cena je ta za kterou to prodavaji oni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) Tak se tam nejdriv podivej boze xD nejsriv se kouknu a pak neco napisu ;) jo a preowned je cena za kteroubto prodavaj Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Tezce pochybuji.Takze ja tam prijdu s cod ghosts kterej tam maj preow za 1500 a s ac4 black flag kterej stoji rovnez 1500 a oni mě nabidnou hru za 1800? Heh,cele JRC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 serlicky > nemas pravdu, volal jsem tam, 2x COD MW 3 je OK pro tuto akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Co na to rict ty to porad nechapes.sezenes hry pres bazar za 600 2 hry ktere maji preowned cenu min 599 a dostanes watch dog za 1 kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Nooo presne tak :) me vysel watch dogs na 410kc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 serlicky > nemas pravdu, volal jsem tam, 2x COD MW 3 je OK pro tuto akci. Mam to same ;) tez jsem volal aby byla jistota :) jinak by jsem to sem ani nedaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Hm,takze me pak ta hra vyjde na internetovou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackFrogg Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 600 nebo 1699 na matiku sem machr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Jojo,vypada to :-D,uzijte si vyhodne JRC akce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) V den vydani hra za 410kc no to urco uziju uplne vsechny :) pokud nejaky jeste budou : ) Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem reawow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.