Dweightee888 Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 Nemyslím si, lidi jsou hloupí a vzdycky budou...hodne lidi nezna cenu penez, ja osobne bych si to nekoupil nikdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 A hlavně tam nemají ty největší pecky, třeba God of War: Ascension... Dneska mi přišel email, že se můžu taky přihlásit o betu služby now, ale nevím jestli by to klaplo, když ten můj US účet je falešný a nemám TV Bravia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2014 tak jako kdyby ten rental byl vzhledem ke hraci dobe hry tak budiz, ale nac si pronajimat hru na 6 dni - neco mi do toho vleze a prachy jsou fuc? nope, nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Srpen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2014 Chci si koupit sluchatka na ps4, myslite ze ty novy na ps4 jsou lepsi nez ty starsi pro ps3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Mohl by mi nekdo z vlastniku poradit kde stahnu ty appky na NHL atd do PS4. Mam EU ucet tak pokud to neni jen na US nebo kde to hledar na PSN jsem nenasel nic a v konzoii take nic. Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Mohl by mi nekdo z vlastniku poradit kde stahnu ty appky na NHL atd do PS4. Mam EU ucet tak pokud to neni jen na US nebo kde to hledar na PSN jsem nenasel nic a v konzoii take nic. Diky moc. Je to na US Store, ale mám dojem, že mi nešel vytvořit ani účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Srpen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2014 Jo uz jsem to tu nasel. Je na US uctu stahnul jsem to a jede to i na eu uctu pak takze pohoda. Dik za reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Hraju, hraju a najednou hra spadne a zobrazí se chybova hláška CE-34878-0 a ted kdyz pokazde hru spustim se dal nedostanu hra konci padem a chybovou hlaskou. Neco takoveho se mi za dobu PS3 nestalo. Naka rada? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 (upraveno) Hraju, hraju a najednou hra spadne a zobrazí se chybova hláška CE-34878-0 a ted kdyz pokazde hru spustim se dal nedostanu hra konci padem a chybovou hlaskou. Neco takoveho se mi za dobu PS3 nestalo. Naka rada? Diky Zkus hrát bez internetu (pokud to jde) pak by to padat nemělo. No a pokud ne tak s tím nic moc neuděláš - na vině je něco mezi tvým routerem/modemem a jejich servery. Osobně si myslím (jelikož se ta chyba objevuje u skoro všech her), že jde o typ ochrany - nějaké šifrování (či komunikace hry se servery atd.) nebo něco podobného a jak na to nejsou developeři zvyklí tak to takhle dopadá. U čeho to dělá? 100% řešení opravdu neexistuje. Pokud to na ten save nepojede tak si stáhni ten z cloudu. Upraveno Srpen 13, 2014 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 (upraveno) Ani bez netu to nejde a dela mi to u dvou her Oddworld: New 'n' Tasty a Tomb Raider: Definitive Edition. Ach jooooooo. Tak že smazat ulozene pozice a zacit zase vse od zacatku? Upraveno Srpen 13, 2014 uživatelem Ronaldok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2014 Ani bez netu to nejde a dela mi to u dvou her Oddworld: New 'n' Tasty a Tomb Raider: Definitive Edition. Ach jooooooo. Tak že smazat ulozene pozice a zacit zase vse od zacatku? To nemáš nic na PS+ cloudu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 To nemáš nic na PS+ cloudu? Ne ne, PS+ zatím nevyužívám jelikož tam nejsou tolik zajímavé hry aby se mi to vyplatilo. Sem celkem sklamanej pokud se tato chyba bude zobrazovat u každé hry nejlépe když budu už za polovinou tak nevím co stím budu dělat, ale není to moc normalní a určitě by SONY mělo na té chybě zapracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Ne ne, PS+ zatím nevyužívám jelikož tam nejsou tolik zajímavé hry aby se mi to vyplatilo. Sem celkem sklamanej pokud se tato chyba bude zobrazovat u každé hry nejlépe když budu už za polovinou tak nevím co stím budu dělat, ale není to moc normalní a určitě by SONY mělo na té chybě zapracovat. To není chyba SONY, ale vývojářů. Mám již druhou PS4, u první byl problém s hrami od EA- Fifa se mi sekla po každém zápase a nešlo nic dělat, BF4 nešel ani spustit. Před pár měsíci jsem prodal a koupil jinou PS4 konzoli a najednou mi běží vše dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 Tak ze teklamovat PS4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Srpen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2014 To nevím, jestli uznají, ale zkus nejdřív najít solution na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Srpen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2014 Dle netu je reseni delat si pri hrani druhe ulozeni hry nez se dela to automaticke. Chyba se stava kdyz se hra uklada a hra v danem okamziku spadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Srpen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2014 Hraju, hraju a najednou hra spadne a zobrazí se chybova hláška CE-34878-0 a ted kdyz pokazde hru spustim se dal nedostanu hra konci padem a chybovou hlaskou. Neco takoveho se mi za dobu PS3 nestalo. Naka rada? Diky tahle chyba me taky vyskocila, ale je z duvodu, ze me nesel net.... jinak hry v pohode. Cekam dnes na technika od Tmobile.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Ja sem smazal ulozeni hry a vse bezi v pohode a odted si vse ukladam jeste rucne do druhe pozice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 tak ja vcera dal do kupy net a uz me to nepise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldok Odesláno Srpen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2014 Me net sel po celou dobu v tom bych asi problem nevidel ale na netu sem nasel info ze se stane pri ukladani her ze hra spadne a poskodi save a hra pak pada a pomohlo smazani ulozene pozice, ted delam dve po case dve ulozeni kdyz by se jedna poskodila abych mel druhou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Zdarec, tak co tuší někdo co nám přinesl nový update 1.76??? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Příprava na 2.0 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Priprava na 1.77 ?? [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Příprava na 2.0 ? Přesně, tvá odpověď je správná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Tak jenom priprava na neco vetsiho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.