spleskin Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Jj na 2.0 je plno změn kokni na net tento měsíc myslím že vyjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Prave som updateoval,ale netusim co to prinieslo,tip mam len na PARTY,ci to tam uz bolo...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Vyšel nový firmware (v1.76) pro PS4, který opět vylepšuje stabilitu systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 A to PARTY v hornom menu tam uz bolo,ci nie...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 NOVINKA: Na veletrhu IFA v Berlíne byla představena nová služba PS4 remote play pro nové telefony Sony Xperia Z3, Z3 Compact a Xperia Z3 Tablet, která umožní streamovat obraz do těchto nových modelů od Sony. http://console-forum.net/tema/170376-ps4-remote-play-s-telefony-sony-xperia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Jen pro nejdrazsi zarizení od Sony...Hmmm...jinak timhle asi kompletne pohrbili Vitu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Kuaaaa ja mam Z2 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Na starší modely to podle mě půjde určitě také. Když nebude podpora přímo od Sony, tak díky komunitě na XDA Developers určitě ano s pomocí ROOTu na telefonu. Mám Z1 a neobavam se že by to do budoucna nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 (upraveno) Minecraft PS4 is OUT NOW in the PS Store €18.99. PS3 owners can upgrade for €3.99 --> Upraveno Září 4, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 pls o radu nevite kde koupit trigger na ps 4 rozbilo se mi R2:( a nevim kde kupit , jednou sem koupil z ebay ty chranice na packy a nic mi neprislo tak uz nevim komu mam verit, diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2014 (upraveno) Třeba zde: http://www.morbidstix.com/playstation-4-triggers/ Upraveno Září 10, 2014 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Ahoj, jak to máte s novými Gamepady DS4? Já byl dnes gamepad vyměnit za nový - klasická závada - na původním se mi ta pryž roztavila pod rukama... A vypadá to že s tím konečně něco udělali. Přijde mi že ty nové páčky jsou z tvrdého plastu, s vroubkováním, aby neklouzali (nebo to může být jen tvrdší ta pryž, ještě sem pořádně neotestoval). Nicméně je to něco jiného než bylo původně a než mám na druhém DS4 (který čeká co nevidět obdobný proces) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 N3o21 jak jsi to byl reklamovat ??? A kde ??? Dostal jsi rovnou novej, nebo jsi musel čekat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Ahoj,jak to máte s novými Gamepady DS4? Já byl dnes gamepad vyměnit za nový - klasická závada - na původním se mi ta pryž roztavila pod rukama... A vypadá to že s tím konečně něco udělali. Přijde mi že ty nové páčky jsou z tvrdého plastu, s vroubkováním, aby neklouzali (nebo to může být jen tvrdší ta pryž, ještě sem pořádně neotestoval). Nicméně je to něco jiného než bylo původně a než mám na druhém DS4 (který čeká co nevidět obdobný proces) Nechceš nahodit srovnávací foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Jak je to s výměnou DS4 kupovaných v zahraničí, ke kterým nemám doklad a rozpadají se mi páčky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Září 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2014 Reklamoval sem u prodejce. Do týdne sem měl nový, právě dneska sem si ho byl vyzvednout. Naštěstí sem právě měl ten druhý, akorát škoda že jsme nemohli hrát ve 2. Foto možná hodím zítra. Teď by na tom už stejně nebylo nic vidět. Ale nemyslím si že to bude vidět. Vypadají dost podobně. Ale na dotyk jsou páčky prostě tvrdé, a ne měkké (ale možná sem měl prostě ty předchozí a u druhého gamepadu už v takovým rozkladu, třeba byly původně taky tak tvrdý - proto mě zajímá jestli to někdo už taky měnil, a zda mu ty "nové" páčky drží líp) jako na druhém gamepadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Tak to je dobre. Hele v jakem stavu jsi mel packy, kdyz jsi byl reklamovat treba foto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Fotky obou současných DS4: http://1drv.ms/1oAXt9p Na pohled to podle mě moc vidět není, krom toho, že ten starý už má páčky úplně hladké (to je vidět i na fotce) kasaco10: Reklamoval sem, jakmile se guma (či co to je) začala odchlipovat, byla malinko na jednom místě odchlíplá. Ale asi by to vzali i dřív. Nicméně pro názornost sem to nechal dojít dokud se guma neodchlipovala. (foto nemám, gamepad už samozřejmě nemám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 N3o21 Tak uvidíš jak ti budou fungovat nove. Taky mám náznak na ošoupání, uvidím jak to bude dál.... Tak že řikáš nejlepší přímo do SONY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 N3o21: Tak moc tam toho vidět není, ale snaha se cení :thumbup: Možná je to nějaká nová revize, zkus mrknout na parametry na spodku, jestli jsou stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Tak že řikáš nejlepší přímo do SONY. ano nejlepe primo na pobocce Sony, kdyz sem kupoval ovladac v Xzone tak mi to prodavac potvrdil, ze oni by to tam pri reklamaci stejne museli poslat, takze tim usetris nejaky cas alespon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Aspon u vas je to dobre,u nas sa musi reklamovat tam,kde sa konzola kupila...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 i na Slovensku se to da reklamovat primo u Sony, dodavatel pro Cechy a Slovaky je stejny. Konzole jezdi ze skladu z Bratislavy. Pokud mas sedivku,tak musis tam,kde jsi to koupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Mam z Alzy,takze sa toho bat nemusim...Pisal som do original servisu a odpisali mi,ze na slovensku je len plateny pozarucny servis,zarucny servis sa riesi u predavajuceho;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Jak vam ps4 zere disky? Ja bych rek, ze mne na picu. Pustil jsem ho po dvou mesicich a uz si to nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.