mikas_cze Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 Však já vím, že to bylo o Xboxu. Jen jsem narážel na tom jak je možné že Microsoft co vyrábí Xbox a Windows, tak má podporu pro svůj ovladač do Windows oficiálně až 6 měcíců později než konkurence, které jde DS4 použít s Windows od začátku prodeje konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2014 tak nemeli kam spechat, kdyz jim par let slape x360 ovladac, u dualshocku se muselo pres ruzne emulatory. Stejne vyrobci her pocitaji pouze s podporou xboxu, zatim jsem u zadne hry nevidel nastavani na dualshock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Září 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2014 Tak potvrzuju funkčnost výměny HDD za1TB.Podle návodu od drak3go. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Již je dostupná možnost streamovani obrazu z PS4 (ala Vita), také i pro ostatní chytré telefony. Podrobné info najdete v tomto topicu: http://console-forum.net/showthread.php?t=170376 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 a nejake info kdy bude update na 2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Tiez cakam kedy si budem moct dat vlastne pozadie a inu temu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Podle me to prijde az s novou nabidkou na ps+ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Bude to určitě na podzim a dle neofiko zdroje, který poskytl info pro server dualshockers.com , by to prý mělo být ještě v tomto měsíci (září). Podzim začíná zítra 23.9.2014, takže už možná tento týden :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Všichni majitelé, kteří vlastní PS4 a nemají předplacenou službu PS+, tak budou moc tento víkend hrát online multiplayer hry zdarma !!! http://blog.us.playstation.com/2014/09/22/free-access-to-online-multiplayer-for-all-ps4-players-this-weekend/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 O víkendu bude mulťák zadarmo bez pluska: PlayStation Plus multiplayer open weekend kicks off this friday EDIT: pozdě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Super,este ze nemam co hrat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Ja si mysli, ze kdo nema PS+ na PS4 tak o hodne prichazi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Září 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2014 Ja nemam cas hrat singlac a ne to este multak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 taky hlasim vymenu ovladace v zaruce. v patek jsem tam s tim byl a dneska uz je na netu, ze mi ho vymenili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 kadell hele v jakem stavu jsi mel packy??? nebo co stim bylo ??? Ja mam levou hodne osoupanou a klouze, tak premyslim jestli jim to tam nedat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 Klasika, osoupany packy, ale az na plast, takze guma uplne prodrena. Chlapek rikal, ze uz se jim vraci min, tak to snad vyresili. Hele, normalne tu gumu necim prodri az na srac a nazdar. Byl jsem s tim primo v Sony servisu v Praze Libni, pokud to byl ovladac k PS, tak si vem s sebou krome uctu i vyrobni cislo konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 kadell Díky za radu. Ano bylo to u PS4. Hodim to do Sony elvia co je v Hloubetine.Ted musim jeste najit fakturu. Kde je prosim ten servis ??? Mas adresu ??? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Září 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2014 www.sony-servis.cz :-) Prekvapilo me, jak jsou rychly. Reklamoval jsem jeste PS, protoze mi blbe zral disky a trvalo jim to 3 dny, a to pocitam i patek, kdy jsem to tam odnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Září 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2014 kadell Ono ty origo servisy bejvaj rychle. Ted jsem reklamoval tel. a daval jsem ho primo do Samsungu a do 5.dnu hotovo. Jinak diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Tak v patek to tam nesu, uz mam pekne oloupanou L3. Koukal jsem u kamose co ma pozdeji koupene PS4 na DS4 tak ty L3 R3 uplne jine provedeni, hrubsi a tvrdsi material...Uvidim jestli me ho vymenej.....Snad ANO :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Já už čekám týden a zatím nic. Měl jsem ho jakoby zespod podélně rozříznutý (divně to prasklo) a prodavač mi řekl, že to není tak hrozné, že jsem měl hrát dál, ale nakonec to poslal. Myslím, že už to budou ty odolnější verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Nove PS4 uz ma fakt jine L3, R3 Hraje se na tom celkem dobre, ani nepotrebujes prevleky :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Já mám ps4 z první varky a packy jako novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 to ja taky a ten ovladac se mnou cestuje po evrope na turnajich. Nekdy je to o hygiene a nekdy ma clovek smulu,ze narazi na zmetek. Ten destiny bily dualshock 4 uz ma novy povrch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 Ja mam taky z prvni varky. Ma dva DS4 jeden dostal zahul a druhej v pohode.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.