Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Tady jedna zajímavost o OS v PS4

http://diit.cz/clanek/playstation-4-pohani-operacni-system-freebsd

Předobjednáváte si už někdo PS4? Jestli jo hoďte info kde, myslim že v listopadu do čech moc kusu nepřijde... :(

Upraveno uživatelem Mígl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám dojem, že problém bude i na tom amazonu, aby stihli pokrýt co největší záběr, budu rád, když budu na Vánoce hrát Watch_dogs.

Článek fajn, ale k čemu je to laikovi, hlavně ať to umí multitasking, neseká se to a je to userfriendly, protože na PS3 je to děs, běs, tak snad toho hodně odkoukali z Xka., jo a jsem zvědav, zda začnou podporovat 16:10 obraz.

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři

Mechanické součástky nejsou zrovna moc nextgen :-)

Je mi jasné, že 500GB SSD stojí baťoh, ale nějakej bundle PS4 se 128GB SSD by vydat mohli.

Jinak to bude první věc kterou hned na PS4 měním a je mi fuk jestli přijdu o záruku :-)

Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk.

Odkaz ke komentáři

Hodně her má fungovat přes cloud, ne?

Takže je vlastne nebude potřeba kompletně instalovat na HDD.

Chapu, ze pro nekoho muze byt 128GB malo, ale me to bohate staci. Obzvlast pro mě co si vystačí se 4 hrami na celý rok.

Odkaz ke komentáři

Hraní přes Cload nebude tak jednoduché a podle mě ze začátku to určitě nebude vůbec možné. Co se týče disků tak spíš očekávám technologii SSHD. Což se jedná i hybridní technologii SSD+HDD. Jejich cena je nízká a rychlost oproti normálnímu disku vyšší. Ten to tip disků je už dostupný od Seagate, Toshiba a bude i od WD.

Podívejte se tady na ten to srovnávací test:

Tak už je i disk od WD :)

http://www.svethardware.cz/wd-spojil-sily-se-sandiskem-a-vyrobil-25-sshd-disky/37800

Upraveno uživatelem riddle
aktualizace
Odkaz ke komentáři

tak hlavne, kdyz tam nejsou windowsy, ale system zalozenej na linuxu, tak staci i normalni disk, ty prenosovy rychlosti jsou pak uplne nekde jinde... (chudaci xOnaci - teda jestli tam budou mit windows 8 upravevej..)

Když už tak na Unixu, FreeBSD nemá s Linuxem nic společnýho ;)

Mechanické součástky nejsou zrovna moc nextgen :-)

Je mi jasné, že 500GB SSD stojí baťoh, ale nějakej bundle PS4 se 128GB SSD by vydat mohli.

Jinak to bude první věc kterou hned na PS4 měním a je mi fuk jestli přijdu o záruku :-)

Nic ti nebrání si tam dát disk jaký chceš, o záruku nepřijdeš. Já sem v PS3 chvíli provozoval 128GB SSD, nahrávání bylo o něco rychlejší ale ne zas tak o tolik aby to ospravedlňovalo tak malý disk, kterej bych musel pořád promazávat. Nicméně až se cena za GB dostane na nějakou rozumnou úroveň, na PS4 o tom zauvažuju.

Odkaz ke komentáři

Mám 2 dotazy, 1.) Jaký je rozdíl mezi HDD a SSD ? 2.) Myslíte že PS 4 bude mít skype ?

SSD nemá žádný mechanický součástky, funguje na podobnym principu jako běžnej flashdisk. Má rychlejší rychlost čteni/zápisu než HDD, ale v porovnání s nim jsou pořád dost drahý.

Co se týče Skypu těžko říct, ale vzhledem k tomu jak moc ho Microsoft marketingově využívá pro prezentaci XO bych spíš řekl že ne.

Odkaz ke komentáři

Abych to HDD / SDD uvedl na správnou míru.

HDD bude jedinou možností, SSD vám sice zrychlí pár věcí, ale pořád jste limitování jinými věcmi... Internetové připojení, BD mechanika,... je potřeba spousta věcí vylepšit aby HDD byl tou nejméně výkonou součástí.

A poměr cena/kapacita mluví za vše... hry/filmy atd mají dnes i 10GB a nevím kolik lidí si bude kupovat SSD za 15k když může mít za 2000,- HDD s větší kapacitou a rozdíl téměř nepozná.

to mikas_cze heh :D nejlevnější 500 gb ssd stojí skoro to co konzole samotná

mechanické součástky vždy budou omezením

Samozřejmě že budou, ale já se bavím o přítomosti. Dnes nemáme výhodnější technologii

Upraveno uživatelem aRMy-K
Odkaz ke komentáři

Když už tak na Unixu, FreeBSD nemá s Linuxem nic společnýho ;)

ano mas pravdu, moje chyba... spis sem svym moudrem chtel prispet v tom smyslu, ze pokud si nekdo nekdy vyzkousel praci se souborama v linuxu a ve windows tak rozdil v rychlosti je znat ihned, linux pracuje, kdezto windows pocitaji, odhaduji, bufferuji a az pak pracuji a jeste tak 1/3 rychlosti?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu