spoock Odesláno Červen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2013 (upraveno) super, to že tam bude od začátku headset, byť není zas až tak super je lepší zpráva, než že by tam byla kamerka, která mi je na 3 věci ad HDD klasika vs SSD, jelikož si budete moct koupit libovolný HDD do konzole, tak tohle není podstatné, jelikož na plynulost her to vliv až tolik nemá, spíše na nahrávací časy a mám dojem, že díky velké paměti se i tyhle opakované loadingy (po zabití) zkrátí na minimum Upraveno Červen 27, 2013 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Bude i bundle... Tady s kamerkou a hrou Knack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 ten stojánek k tomu bude taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Pochybuju, PS3 byla prezentována ve stoje a stojánek nikde. Ovšem na žádných fotkách PS4 nevidím gumové podložky... takže je tu jistá možnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Bude i bundle... Tady s kamerkou a hrou Knack [ATTACH=CONFIG]21491[/ATTACH] Tento bundle zatim pouze pro us,ale nic nerikajici hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Když PS4, tak s Watch Dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 když PS4 tak aspoň rok počkat :) jinak knack je spíš tech demo než hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 no nvm, bundle s hrou pro 10ti lety ... achjo :( Snad tam daji bundle i s KZ3 treba. Resp asi urcite, kdyz je to launch titul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 zato hrát si na vojáčka je pro dospělý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 ja ps4 chci akorat doma mit,ale hrat budu stejne na ps3. jen chci ten pocit ji vlastnit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 nahodou ja osobne se na knack tesim vypada to na mix ratcheta a crashe :) plosivovky jsou supr zanr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 (upraveno) ja ps4 chci akorat doma mit,ale hrat budu stejne na ps3. jen chci ten pocit ji vlastnit:) nj blázen :D Upraveno Červen 28, 2013 uživatelem seth123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 ja ps4 chci akorat doma mit,ale hrat budu stejne na ps3. jen chci ten pocit ji vlastnit:) Člověk s tímto myšlením musí mít hodně peněz, aby vyžil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Nevím proč blázen? Mám to stejně, místo do hospody chodím do gymu, mám po 30tce a vydelavam dost abych si to mohl dovolit, proč ne? Tak by měla znít spíš otázka či odpověď či dotaz..... Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 koupě ps4 není bláznovství ale koupit si ji jen abych na ní čučel je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Pochopitelně jen cucet se na ní nebude, ale primární zůstává ps3 Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Já se těším, a klidně na ní budu ze začátku jen čučet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 tak uz 30 mam za sebou, mam stalou praci a neni problem si davat 2-3 tis bokem jen na ps4. Chci ji vlastnit,protoze to uz bude konecne kvalitni BD prehravac. Momentalne na ni nejsou zadne zajimave hry,tak bude slouzit jako BD prehravac + vyzkousim nejake free psn+ hry.A vy si budete kupovat proc,zaujala vas nejaka hra nebo ji proste chcete doma jako ja:) Na diskoteky uz nechodim nekolik let,takze finance jsou na "kraviny" typy hry:) Celkove jsem sledovani slev u her prevedl na vsechno jidlo,obleceni atd. Takze proc zit draze,kdyz muzu levne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 já mám plán počkat aspoň rok než sletí cena konzole a her + vyhnout se porodním bolestem konzole a třeba se objeví i nějaký hw problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 já budu mile rád first beta tester Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Nevím proč blázen? Mám to stejně, místo do hospody chodím do gymu, mám po 30tce a vydelavam dost abych si to mohl dovolit, proč ne? Tak by měla znít spíš otázka či odpověď či dotaz.....Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Asi si to myslel tak,že si koupíš PS 4 a hrát budeš na PS 3 , dokud se na něj nepřestane vyrábět.Je tu i možnost,že by sis PS 4 koupil až někdy 2015 (kdy už na PS 3 moc věcí nebude) ale koupíš si to teď , aby při hraní na PS 3 mněl na co hledět , je to tak ? xD ale teď k věci.Napadlo mně,jak bude ten dotykový displej (nebo co to je) na Dualshocku 4 , myslíte že přes to půjde i psát ? Jakože prstem tamnapíšete A,B atd. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Je to touchpad, a psát prstem na tom těžko půjde (ani si nedovedu představit že by to bylo praktický), maximálně vybírat písmena na virtuální klávesnici (jako to myslim bylo v nějakym videu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Jasně, pokud to chceš a máš dostatek peněz, kup si to, je to tvoje věc. Ale moc rozumné to není, pokud se na to budeš třeba fakt jenom dívat, protože první verze budou mít určitě problémy atd atd..Zato, když budu hrát na PS3 aspoň ten rok, 2roky po vydání konzole a PS4 si koupím až poté, tak budu mít dostatek her k hraní, ale taky budou o něco levnější a samotná konzole bude o něco levnější a taky bude mít vyřešeny ty své první problémy s HW...Ale je to na vás, já osobně jsem rád, že si to koupíte. Aspoň se tady můžete podělit o první dojmy atd atd.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Problémy s HW mě celkem nezajímaj. Sem si jistej že takový problémy jako s minulou generací nebudou. A pokud přece jen se něco nepovede, dvouletá záruka (zatim) pořád existuje. A za ty dva roky si klidně koupim novou konzoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2013 Jinak o Lokalizaci se pořád neví ? Protože některé hry v AJ nedám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.