Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

super, to že tam bude od začátku headset, byť není zas až tak super je lepší zpráva, než že by tam byla kamerka, která mi je na 3 věci

ad HDD klasika vs SSD, jelikož si budete moct koupit libovolný HDD do konzole, tak tohle není podstatné, jelikož na plynulost her to vliv až tolik nemá, spíše na nahrávací časy a mám dojem, že díky velké paměti se i tyhle opakované loadingy (po zabití) zkrátí na minimum

Upraveno uživatelem spoock
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím proč blázen? Mám to stejně, místo do hospody chodím do gymu, mám po 30tce a vydelavam dost abych si to mohl dovolit, proč ne? Tak by měla znít spíš otázka či odpověď či dotaz.....

Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

tak uz 30 mam za sebou, mam stalou praci a neni problem si davat 2-3 tis bokem jen na ps4. Chci ji vlastnit,protoze to uz bude konecne kvalitni BD prehravac. Momentalne na ni nejsou zadne zajimave hry,tak bude slouzit jako BD prehravac + vyzkousim nejake free psn+ hry.A vy si budete kupovat proc,zaujala vas nejaka hra nebo ji proste chcete doma jako ja:)

Na diskoteky uz nechodim nekolik let,takze finance jsou na "kraviny" typy hry:) Celkove jsem sledovani slev u her prevedl na vsechno jidlo,obleceni atd. Takze proc zit draze,kdyz muzu levne.

Odkaz ke komentáři

Nevím proč blázen? Mám to stejně, místo do hospody chodím do gymu, mám po 30tce a vydelavam dost abych si to mohl dovolit, proč ne? Tak by měla znít spíš otázka či odpověď či dotaz.....

Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2

Asi si to myslel tak,že si koupíš PS 4 a hrát budeš na PS 3 , dokud se na něj nepřestane vyrábět.Je tu i možnost,že by sis PS 4 koupil až někdy 2015 (kdy už na PS 3 moc věcí nebude) ale koupíš si to teď , aby při hraní na PS 3 mněl na co hledět , je to tak ? xD ale teď k věci.Napadlo mně,jak bude ten dotykový displej (nebo co to je) na Dualshocku 4 , myslíte že přes to půjde i psát ? Jakože prstem tamnapíšete A,B atd. ?

Odkaz ke komentáři

Jasně, pokud to chceš a máš dostatek peněz, kup si to, je to tvoje věc. Ale moc rozumné to není, pokud se na to budeš třeba fakt jenom dívat, protože první verze budou mít určitě problémy atd atd..Zato, když budu hrát na PS3 aspoň ten rok, 2roky po vydání konzole a PS4 si koupím až poté, tak budu mít dostatek her k hraní, ale taky budou o něco levnější a samotná konzole bude o něco levnější a taky bude mít vyřešeny ty své první problémy s HW...Ale je to na vás, já osobně jsem rád, že si to koupíte. Aspoň se tady můžete podělit o první dojmy atd atd.. :)

Odkaz ke komentáři

Problémy s HW mě celkem nezajímaj. Sem si jistej že takový problémy jako s minulou generací nebudou. A pokud přece jen se něco nepovede, dvouletá záruka (zatim) pořád existuje. A za ty dva roky si klidně koupim novou konzoli...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu