rosswell1987 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Zdar lidi,v prosinci po výplatě budu kupovat PS4.Doma už mám PS3 kterou budu prodávat.Co mě zajímá je jestli Sony bude dělat nějaký update jako Microsft na XboxOne že konzole bude moct přehrávat filmy MKV atd.Vím že konzole je primárně dělaná jen na hry ale je celkem škoda že Sony nechce od konzole víc.Myslím že prodeje by jim ohodně šli nahoru.Ale asi to nemají zapotřebí.Co mi ještě vadí že na trhu není žádný bundle s Fifou 15.Jelikož jsem hráč na sporty tohle mě dost mrzí.Každopodáně se těším jako malý kluk a to je mi 28 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Playstation 4 + FIFA15 jako kit v několika obchodech v prodeji byl. Nevím zda se to dá ještě někde sehnat. http://www.xzone.cz/nahledps3.php3?idg=1195 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 mkv sony nema v planu podporovat. Je to warez a specialne urcen na BD,takze s tim moc nepocitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 Zdar lidi,v prosinci po výplatě budu kupovat PS4.Doma už mám PS3 kterou budu prodávat.Co mě zajímá je jestli Sony bude dělat nějaký update jako Microsft na XboxOne že konzole bude moct přehrávat filmy MKV atd.Vím že konzole je primárně dělaná jen na hry ale je celkem škoda že Sony nechce od konzole víc.Myslím že prodeje by jim ohodně šli nahoru.Ale asi to nemají zapotřebí.Co mi ještě vadí že na trhu není žádný bundle s Fifou 15.Jelikož jsem hráč na sporty tohle mě dost mrzí.Každopodáně se těším jako malý kluk a to je mi 28 :-) staci pohledat net. a urcite najdes bundl s fifou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 tak ve stredu nam konecne dojde na sklad PS TV nakupka je za 1996, takze jsem zvedavy na final cenu,ale fakt se na to tesim, vanocni darek jak vysitej Já už jí mám také. Oficiální cena by měla být 2799,- ale známe to. Nákupka 1996,- je určitě bez DPH, že? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2014 vsechno co jde k nam na sklad musi byt uz s dph. Cim vetsi jsi tim lepsi mas ceny od dodavatele. Kdyby jsi vedel kolik her a podobne k nam chodi za korunu v ramci podpory prodeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Listopad 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2014 vy nekdo jak funguje ta sluzba rewards ? na us store docela tam casto kupuju takze me to zajima ale bohuzel neak sem to nepochopil :(nevim jestli musim mit ps+ nebo jak dekuji za odpoved diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macko Naut Odesláno Leden 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2015 Závisláci, sú v psstore hry, ktoré sú u Nás s cz (titulkami, a pod.), s cz titulkami aj tam? Napr. AC Unity, NHL 15, FC 4, čo mi tak narýchlo napadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Čau netuší někdo,proč když dostanete Trofej tak vám tam bliká že máte zmačknout tlačítko (PS) Home.Když ho zmáčknu tak se hra jen zastaví a spustí se až najedu do menu a zase zpět do hry???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luboš Benk Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 Myslím, že je to k tomu, aby ses mohl hned podívat jakou trofej jsi získal. Po zmáčknutí PS na ovladači, by tě to mělo přesměrovat na danou trofej a info o ní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 vy nekdo jak funguje ta sluzba rewards ? na us store docela tam casto kupuju takze me to zajima ale bohuzel neak sem to nepochopil :(nevim jestli musim mit ps+ nebo jak dekuji za odpoved diky dostavas body za nakupy atd.. a pak si za to vyberes odmenu ale musis utratit fakt mazec dost aby si neco dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2015 no dobre ale musim mit to ps +nebo jak? a kde ty body vidim jestli nepotrebuji plusko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 Zdravím, nevím kam můj dotaz položit a nové téma se mi kvůli tomu zakládat nechce, tak se zeptám zde. Nevíte, kde se dají stahovat covery ke hrám? Koupil jsem si z bazaru Last of Us Remastered, BF4 a Thief a všechny mají poměrně poničený cover, tak bych rád někde sehnal obaly na tyto (a v budoucnu možná i další) hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Leden 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2015 http://www.console-covers.com/ http://www.freecovers.net/ http://www.cdcovers.cc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 4k na ps4 to by byla bomba http://www.playstationtrophies.org/news/news-15422-PlayStation-4-4K-Hardware-Revision-Coming-This-Year--Predicts-Netflix-CPO.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 (upraveno) Nejedna sa o hranie ale len o streamovanie videa... Upraveno Únor 3, 2015 uživatelem peto.vac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 kdo z nas bude mit 4k tv v dobe kdy bude este ps4 za neco stat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto.vac Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Neni problem si poriadit 4K telku za 500€,skor je problem co na nej pustat,obsah nieje momentalne takmer ziadny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Nevíte někdo, kdy bude nějaký novej Update PS4 ? Už dlouho nic neproběhlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Ahoj, mam dotaz. Nikde nemuzu najit ovladace pro kameru na PS4. Jako u PS3 jsou move ovladace. Jsou kompatibilni? A jeste jestli bude fungovat na PS4 dalkovy ovladac blu-ray co mam na PS3. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Dálka nefunguje a move funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 Dalkovy ovladac ti asi fungovat nebude (v prodeji jsou ale verze pro PS4). Ale Move ovladacce jsou kompatibilni. akorat na PS4 neni zatim zadna hra, ktera by vyuzivala kameru krome Just Dance 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veslik Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 OK, díky za odpovědi. Ještě mám otázku, jde na PS4 naistalovat SKYPE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 nejde, pro komunikaci je tam party Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenebrae Odesláno Únor 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2015 Zdravim, mam dotaz...kdyz prodavam Ps4 a mam na ni stazene hry pujdou i potencionalnimu kupci? Nebo jsou vazany na ucet? Ten prodavat nebudu! Dekuji za odpoved! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.