Manoust Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Jo to taky no na to sem zapomnel, ale pro me to stahovani, protoze pred updatem to slo mega pomalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 1, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Tak já osobně jsem vždycky stahování pozastavil pak hned zase spustil a většinou se to rozjelo. Možná vliv možná náhoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Obcas to pomohlo,ale tedka ve sleve jsou koupil TLOU a stahoval jsem ho asi tak 12h, na PC bych to mel tak za hodku a pul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Říjen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2015 Stahování bylo fakt otřesný. Nechápal jsem jak to může stahovat tak pomalu ale vždycky jsem nechal PS přes noc a den v rest modu a pohoda... btw novinky teda až tak špatně nevypadaj no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Zdravim páni. Zaujímalo by ma či je nejaká možnosť ako si pozrieť správy a trofeje v offline režime. Na Ps3 to fungovalo. Myslím tie správy ktoré som už niekedy čítal a zoznam trofejí ktorý je v playku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 bohuzel ps4ka v offline nepusti vubec nahled trofeji coz je dost mizerny , taky mi to chybi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Jak to vidíte se zlevněním ps4ky? Loni byly docela zajímavé ceny kolem Vánoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Říjen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2015 Určite budú mať veľké reťazce. Akciu. Ja som kupoval minulý rok v Nayelektrodom pri príležitosti otvorenia novej pobočky. Kupoval som PS4 + k tomu dávali Fifa15 za 333€. Bolo to dvadsať dni do Vianoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 V Prodam sekci mozna najdes pouzitou za dobry peniz. Porad lepsi ceny nez v obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Mám dotaz: dříve jsem vypínal ps4 jednodušeji, teď tam mám na hlavní obrazovce buď podržením tlačítka na ovladači nebo najetím na power jen REST MODE, musím dát power options až pak tam mám turn of ps4.... to samé na samotné konzoli jen to rest mode mi najede.... abych celou vypl musím jít jak jsem psal do power options.... Dnes jsem aktualizoval na 3.1 ps4 a žádná změna u toho vypínání.. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Musíš v nastavení zrušit všechnu činnost v rest modu (připojení k internetu, napájení USB atd.), pak budeš mít v nabídce rovnou turn off. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Rychlej dotaz... Jak je to ted se sluzbou "vote to play"??? Myslel jsem ze kazdej mesic budeme moci hlasovat o hrach zdarma v ramci ps plus a zatim bylo jen jedno hlasovani a ted zas tituly oznamuje a vybira sony... Dik za objasneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Pokud já vím tak nikde se nepsalo, že to bude každej měsíc. Zřejmě Sony bude tuhle možnost dávat až sami nebudou vědět kterej sra*ec dřív [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Bude to jen obcas. Ocekaval bych to tak 3x/4x za rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Doufám že tu variantu využijou před vánocema a že nám nadělej alespoň jednu perlu.. Ale nemůžu si stěžovat jelikož co si budem nalhávat ve výsledku platím zhruba 100Kč měsíčně tak ani pomalu nejde očekávat free AA tituly v hodnotě mnohem větších peněz.. Třeba teď WD2 bude celkem dobrej dárek, škoda že jsem vlastníkem hry na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 Aha tak to diky za objasneni. Jsem to asi spatne pochopil a myslel jsem ze to bude kazdej mesic. Skoda no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deniso1468628636 Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 AHoj prosím o radu kámoš má na svoji konzoli PS4 účet fast mio. Dal mi přihlašovací údaje a můžu si stáhnout všechny jeho hry v knihovně. ALe nejde mi nastavit tento účet jako master jelikož mi to píše že už je to nastaveno na jíné konzoli. Můžeme tedy hrát ve stejný čas ještě jsem se nestřetli v jeden čas??? ALe mi z toho hrát jde normálně na mé konzoli( ale svůj účet nemám jen ten jeho). Nebo on musíme založit nový učet třeba fast mio 2 a tam stáhne hry s ps+ a pak se oba přihlásíme na fast mio 2 a stáhnem si to do konzole . a pak si příhlásíme na své učety fast mio (jeho) a já si udělám třeba nový fast mio 3 a s těch to budeme hrát hry z toho účtu fast mio 2??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2015 stále dokola se opakující dotaz... Tvoji konzoli nastavíš jako primární pro kámošův účet (musí ti dát přihlašovací údaje ke svému účtu) a sám si založíš svůj účet, na kterým ty jeho a jiné hry budeš hrát. Budeš tedy mít na konzoli dva účty, z jednoho si budeš stahovat pluskový hry (kámošův) a na druhým je budeš hrát (tvůj). Nevýhoda je, že kámoš pak na své konzoli může hrát pouze na svém účtu (myslím tím hry, které jsou na jeho účtu koupené + pluskové hry+hraní online). Ty plusko vůbec nepotřebuješ a můžeš hrát online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deniso1468628636 Odesláno Listopad 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2015 Už to vím buřte díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 koho by zajimalo porovnani hlucnosti stare a nove revize PS4 cuh-1216 a tady recenze teto nove revize http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-playstation-4-cuh-1200-c-chassis-review Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lividity Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Ahoj mam zaujem o kupu Sony Playstation 4 - 1TB + 5 her (God of War 3 Remaster + The Last of Us CZ + Uncharted Collection napr: https://goo.gl/IOogGv. Vie mi niekto povedat ci tie hry su formou vlozenych kodov alebo su priamo fyzicky v baleni? Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 To budou pravděpodobně krabicovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 budou, jinak by to tam psali že je to voucher / kupón Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 Sony nedava vouchery kody nebo jak chcete. Jsou to cedla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neilz Odesláno Prosinec 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2015 sice je ta nova generace ticha ale za to min chladi jak tak koukam, to taky neni zrovna vyhra, no sem zvedavej na slim verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.