seth123 Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 poštovná z UK je většinou levnější, jak poštovné v ČR :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 cd,bd atd jsou okolo 0,79 - 1,50 liber. S Toronta mne zasilka vysla na v prepoctu na 98 kc:) Nase ceska posta bohuzel posila baliky nejdrive do australie a ty pak chodi k nam,proto je to tak drahe:) jinak u ps4 her si pak staci pockat na druhou vlnu her,coz bude tak v breznu a budou za ctvrtinu puvodni ceny,jako vzdy a za rok, uz budete radi,kdyz killzone prodate za 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 To je z UK tak levné ? Jsem myslel že poštovné zas bude nějaké 400 :D a tam jsou levnější i konzolovky že ? Popř,odkad to kupujete z toho UK ? Amazon ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 tak v ramci EU je postovne levne:) tak ja na vetsinu nakupu vyuzivam uk amazon,kde si pak vyberu shop podle ceny. Vetsinou nakupuju collectorky urcene jen pro Uk. A nejcasteji vyuzivam diky moznosti platit paypal tento shop http://www.game.co.uk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 To je z UK tak levné ? Jsem myslel že poštovné zas bude nějaké 400 :D a tam jsou levnější i konzolovky že ? Popř,odkad to kupujete z toho UK ? Amazon ? a to nektery shopy maj obcas dlouhodobe akci, ze maj postovny i do statu v EU mimo UK ZDARMA :) konzolovy hry jsou v den vydani +/- stejne jako u nas, ale narozdil od CZ v UK po cca 3 mesicich padaj na cenu pod 20 liber a do pul roku jsou na 15 librach .. pokud tenhle trend zustane i u her na PS4, tak to jedine by me presvedcilo asi o koupi ps4 bez kecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 to je ono no, pro cloveka co hraje na PS3/xboxu360 tak nove konzole budou terno, ale me osobne posledni dobou laka myslenka upgradovat pc a dat ho k telce a koupit gamepad k pc a hrat takto na pc nez porizovat novou konzoli (kdyz sem z relativne solidniho PC presel na PS3, tak sem mavl rukou nad mnohem horsi grafikou za cenu lepsiho pohodli a lepsimu zpusobu odreagovani nez se krcit u PC stolku)... U her uz toho moc netravim a v jednom ten clanek ma pravdu, proc kupovat novou konzoli a zaroven zivit pc, kdyz muzu zivit jen to pc za nizsi ceny... tak u ty posledni vety je jednoducha odpoved sice to ma kazdej jinak ale jsou to exklusivni tituly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Vše je to otázka priorit... Konzole je jednorázová částka 11K na 6let a nemusíš řešit nic. Pokud 6 let nebudeš upragadovat PC nic si nezhraješ... Jsem si jistý drtivá většina konzolistů vlastní PC (ntb), které používá na práci a prohlížení internetu tak jako já a nepotřebuje téměř žádný výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 ja som momentalne PC hrac ale pojdem urcite do PS4 mal som jendu chvilu PS3 take GTA ma rozhodne viac bavi na gamepade lepsie sa hraje ako tukat na klavesu aj FPS strielacky ma bavili viacej hrat na gamepade zo zaciatku bolo tazke sa to naucit ale potom uz som bol v tom dobry na PC nemozem hrat FPS hry na gamepade ta mys je proste presnejsia a rychlejsia na konzole tam sme ale vyrovnany a kazdy ma rovnake podmienky. Nad upgrade PC aj som dlho rozmyslal hlavne vzdy ked vyjde nova rada grafik :) taka GTX760 nieje spatna volba ale ked si poviem tak naco crysis 3 je nstrasna nuda nove metro raz dohram a viac sa k tomu nevratim co bude BF4 sice grafiky to bude na PC asi lepsi ale to musi mat ten clovek skutocny high end PC taku HD7990 inak bude znizovat detaile a bude na urovni PS4 a este k tomu ma ten origin tak s*** ze som kvoli tomu prestal BF3 hrat a to tam mam cca 500h . Steam je dobra vec kopil som tam vela her v akcii jendoducha instalacia v podstate vsetko si spravi samo ale dovtedy to polo sama instalacia ,patche instalacia novych ovladacou na grafiku stale nieco. A hlavny dovod preco ist do konzole su exkluzivne hry uz mam predobednane killzone a BF4 mozno nakoniec ani nekupim.Vyjde nejaka pecka od ND a to by som nevydrzal keby som nemal PS4 doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červenec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2013 Ok tak to je dobré ... jinak vy kupujete radši z toho UK ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 prostě po 9 hodinách denně na PC a zničenejch zádech a po 17 letech na stejšnech, už na nic jiným než na konzolích hrát nikdy nebudu, navíc mám u PS3 zvukovej aparát, kterej v MO cenách vychází na 200 hadrů (MP3 se na něm nedají poslouchat, jakej je to komprimovanej hnus:)) a nějaký 27" mini-obrazovčičky zážitku ze hry taky nepřidaj:). Na hře je nejdůležitější atmosféra, hratelnost a potom možná nějaká grafika, kapišto?:) PS: já s klávesnicí a myší hrát můžu i když je to pro mě opruz, ale dejte PCčkářovi analog a garantuju vám, že skončí v rohu místnosti s pohledem do stropu, bude se točit dokola a nadávat, že na myš nepotřebuješ skill:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Tak tak :D Odesláno z mého HUAWEI Y300-0100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Přesně tak moje slova. Teda až na tu aparaturu za 200 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Přesně tak moje slova. Teda až na tu aparaturu za 200 :D no, to jsem si trošku zamachroval na PCčkáře za ty hemy, cena u MO prodejce je reálná v roce '98, ale na to bych samozřejmě neměl, repro byla stavebnice od Visatonu za 38 klacků, takže na bednách nemám klavírní lak a zesík Sony Esprit mě stál 27 po slevě ze 75:) vše jsem si pořídil dřív než děti, tak bacha a neženit se, co nejdýl, pánové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 tak zenit se muzes kdykoliv to je ok,ale nechtit hned decka. JInak fakt pekny. Doufam,ze zijes v dome, v byte by jsi mne asi sral. nebo bych spis chodil parit s tebou a nadaval na zensky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Nejlepsi je nemit deti vubec, nase planeta je dost prelidnena. Me stve, ze si budu muset koupit novou TV nebo monitor, protoze TV na ktery mam PS3 je jen HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 no, to jsem si trošku zamachroval na PCčkáře za ty hemy, cena u MO prodejce je reálná v roce '98, ale na to bych samozřejmě neměl, repro byla stavebnice od Visatonu za 38 klacků, takže na bednách nemám klavírní lak a zesík Sony Esprit mě stál 27 po slevě ze 75:) vše jsem si pořídil dřív než děti, tak bacha a neženit se, co nejdýl, pánové...[ATTACH=CONFIG]21823[/ATTACH] 200 to si asi fakt moc přestřelil, jinak jak hraje upískaná pětka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 no, to jsem si trošku zamachroval na PCčkáře za ty hemy, cena u MO prodejce je reálná v roce '98, ale na to bych samozřejmě neměl, repro byla stavebnice od Visatonu za 38 klacků, takže na bednách nemám klavírní lak a zesík Sony Esprit mě stál 27 po slevě ze 75:) vše jsem si pořídil dřív než děti, tak bacha a neženit se, co nejdýl, pánové...[ATTACH=CONFIG]21823[/ATTACH] mě máti nadává když jde vidět 1 jediný kabel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 200 to si asi fakt moc přestřelil, jinak jak hraje upískaná pětka? ba ne, visaton tenkrat montoval vše v Německu a měl hrozne drahé ty boxy, ruční prace, nádherný provedení buď v tresnovy dýze nebo klavírní lak a v katalogu měli cenu v přepočtu 120 tisíc:) ty moje vypadají proti nim jako vojenská skříňka:) sethe, me ten hifista, co to sestavoval vysvětlil, ze tyhle kabely s průměrem 1cm (kazdej reprak svoji dvoulinku) se naopak vystavujou:) hedhote, sorry, jsem panelakovej:) pardon za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červenec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2013 Střík střík nad "hudebními aparaturami"... :roll: Jinak, co se konzolí vs pc týče... Je sice pravda, že konzole stojí dejme tomu 12-13 litrů na 4-5 let (méně při smůle, více při štěstí), nicméně za hry pak člověk vyplázne minimálně o polovinu více (999 vs 1399) a to nemluvím o lidech, kteří si počkají na steam sale, kde pak většinu her koupí za -75%. Třeba momentálně u PS3/X360 to není tak hrozné díky bazarovému prodeji, ale u nových konzolí je to šílenost ze začátku, co se cen za hry týče. Nu, toliko k "konzole vs pc". Já jsem se nedávno zas vrátil k PS3 - skvělý krok. Velký výběr her, jsou levné... PS4 bych si taky nejradši koupil na konci cyklu, ale až tak dlouho asi určitě čekat nebudu... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomjones Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Ahoj, udělal jsem si web o konzolích, tak nějaké přehledné info najdete zde http://herni-konzole.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2013 Ahoj, udělal jsem si web o konzolích, tak nějaké přehledné info najdete zde http://herni-konzole.net/ čéče, čekal jsem nějakou hrůzu a design webu vypadá dobře, moderně a přehledně, možná na mě minimalistická kombinace černá-šedá-bílá působí lehce smutně a moc "seriozně", neuvažovals o dalších barvách (např. hodit tu šedou lehce do modra)? Ať ti taky partner SEOkatalog vyplní metatagy:), aby byl web ve vyhledávání, časem přidávat další obsah, UTub videa, diskusi, soutěž, fórum atd., protože "obsah je král" a bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Četli jste včerejší zprávu a lokalizaci Watchdogs? Bohužel bez PS4, je to 1 ze startovních her co jsem na PSko chtěl pořídit a určitě nejsem jediný, co takhle na conquest sepsat nějaký dotaz aby se ledy hnuly? Přeci když už to jednoi budou mít přeložené i na PC kde má hra být stejná jako na nextgen tak už se jedná jen o domluvu na licenci PS4, pokud bude zájem určitě jako u spousty jiných titulů může se to stále změnit a lokalizace vyjít i na nextgen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 A co jinak ..půjdou hry s ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 ne jedine pak nejak casem pres gaikai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Ale ako pozeram na tu konzolu na jej rozmery uz tak aka asi bude slim verzia :) ja by som bral aj keby bola bez blu ray mechaniky. enhalf- no ano ja tiez tvrdim ze konzolove hrani je drahsi to ze konzola je lacna ale vsetko prislusenstvo okolo a hry dost sa to nazbiera ja este budem kupovat aj novu TV + nejake kvalitne sluchatka akoze pc by ma vysiel menej a aj by bol teda "vykonejsi" ale uz tento pc co mam mna nebavi sa on starat + clekom dost tepla vydava .Dufam ze konzola bude co najmenej hlucna Teraz som si zahral GTA4 a pripojil gamepad a teda ovela viac ma to bavi ako na klavesnici a mysi je tam ta zabavnost vedsia aj FPS hry ma viac bavili na gamepade aj ked to nieje take presne aspon tam ma kazdy rovnake podmienky :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.