Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Doufám, že to streamování brzy zprovozní. Zkoušel jsem Bioshock Infinite na PC, který mě jede sice na vysoký detaily, ale s myší a klávesnicí je to takový "nepřirozený". S gamepadem je to "akčnější" :D. Začínám být zastánce toho, že PC a notebooky by měly být pouze na práci, případně na internet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufám, že to streamování brzy zprovozní. Zkoušel jsem Bioshock Infinite na PC, který mě jede sice na vysoký detaily, ale s myší a klávesnicí je to takový "nepřirozený". S gamepadem je to "akčnější" :D. Začínám být zastánce toho, že PC a notebooky by měly být pouze na práci, případně na internet.

tak si k pc pripoj gamepad, hodne lidi takto hraje...

Odkaz ke komentáři

Můžeš si k PC připojit gamepad. A navíc dost her se mi na myši ovládá o dost lépe, než na gamepadu...Třeba střílečky a takové GTA a jemu podobné jsou best na myši. Zato např. FIFA, NHL, NBA a auta jsou best na gamepadu(auta jsou best na volantu).

Já osobně mám PC raději a konzoli mám jen kvůli exkluzivitám.

Odkaz ke komentáři

Naopak... Hrát GTA na gamepadu, to si člověk zvyšuje obtížnost... :D Nedávno jsem si povídal s pár spolužáky a všichni jsme se shodli na tom, že nechápeme, jak to někdo hraje na gamepadu. Jako většina her se dá, ale jak se tam míří a je to bez autoaimu, tak je to příšerný :-)

Odkaz ke komentáři

Musim nesouhlasit je to o zvyku. Já cca 10 let hraju na konzolích i na PC jen na gamepadu (myší jen občas nějakou tu strategii) a nedovedu si představit že bych hrál střílečku s M&K. Hlavně s tou klávesnicí, to je na zlámání prstů.

Tim nechci říct že by myš nebyla přesnější než analog na gamepadu, samozřejmě je. Ale když nehraju na ovladači proti hráči s myší tak mi to může bejt jedno.

Upraveno uživatelem deepthroat
Odkaz ke komentáři

Taky to tak vidím... Lámání prstů, to je opravdu přehnané. Každý pořádný pc hráč má "grip" na w, s, a, d s tím, že dokáže úplně v pohodě zmáčknout r na přebíjení, ctrl na skrčení, shift na pomalou chůzi a mezerník na skok. V tom není žádný problém. Jinak gamepad samozřejmě mám, dokonce dva (jeden koupený na Xbox 360, protože se mi zdá nejlepší a jeden, co jsem dostal k PS3) a na některé hry je výborný (super meat boy, v podstatě jakákoliv mlátička typu DMC, na auta je lepší gamepad, než klávesnice), ale nedokážu si představit hrát třeba CSko, nebo TF2 na gamepadu. Vždy mě potěší, když hraju nějakou hru, která se mi hraje líp na gamepadu, protože si říkám, že to aspoň k něčemu bylo :-). Jo, plus jakékoliv emulátory na pc (SNES, GBA, NDS, PSP...), na to je gamepad taky skvělý :-)

Odkaz ke komentáři

tak mna osobne zasa viac bavi GTA na gamepade teraz to mam zakupene na steame a hral som to na gamepade bohuzel sa mi pokazil a klavesa + mys ma fakt nebavi.

MP samozrejme nehram a hrat na pc mp s gamepadom oproti myske je nezmysel ta je presnejsia a rychlejsia ale neznamena ze je to zabavnejsie nudaaaa

Hlavne si viac vychutnam jazdu kde si mozem plynulo pridavat plyn a pomali zatacat strelba je narocnejsia a o to zabavnejsia

Odkaz ke komentáři

A myš s klávesnicí byly stvořeny pro kancelářskou práci :roll:

Ale nebudu se s váma přít, každýmu vyhovuje něco jinýho

zkus hadat proc byl zrusen spolecny multiplayer mezi pc a ps3 counter strike a po fiasku to v evrope radsi ani na konzole nevyslo:D Mam rad pad,ale na fps je to nebohuzel nedostacujici. Viz vsechny profi tymy jsou na pc, na konzole se sponzoruji bojovky. Je to tak dane a tolikrat dokazane.

A tedka k tematu,nez resit kraviny. 3.12.2013 by melo byt skladem, objednavka je dana na 1.12.

Odkaz ke komentáři

čéče, čekal jsem nějakou hrůzu a design webu vypadá dobře, moderně a přehledně, možná na mě minimalistická kombinace černá-šedá-bílá působí lehce smutně a moc "seriozně", neuvažovals o dalších barvách (např. hodit tu šedou lehce do modra)? Ať ti taky partner SEOkatalog vyplní metatagy:), aby byl web ve vyhledávání, časem přidávat další obsah, UTub videa, diskusi, soutěž, fórum atd., protože "obsah je král" a bude...

Díky :). Obsah samozřejmě bude přibývat (už připravuju pár článků) a videa taky budu postupně přidávat.

Takže snad Vás to zaujme i dlouhodběji :)

Odkaz ke komentáři

off topic:

ja se fakt nestacim divit, admin na to tady asi uplne jebe, ale procitat PORAD DOKOLA ty same clanky, na cem se komu hraje lip a jestli je lepsi PC a nebo Ps4 a jestli si teda mame pockat nebo ne a nebo jestli mame zustat u Ps3...to vas to jeste neomrzelo? fakt tyhle sracky musite psat do kazdyho topicu? a ze je tohle forum na kterym se ma diskutovat si strcte do diry a drzte se TEMATU!

+ objev ze zavodni hry se nejlip hraji na volantu by mel zaslouzit nobelovku, fakt

Upraveno uživatelem kejsi
Odkaz ke komentáři

off topic:

ja se fakt nestacim divit, admin na to tady asi uplne jebe, ale procitat PORAD DOKOLA ty same clanky, na cem se komu hraje lip a jestli je lepsi PC a nebo Ps4 a jestli si teda mame pockat nebo ne a nebo jestli mame zustat u Ps3...to vas to jeste neomrzelo? fakt tyhle sracky musite psat do kazdyho topicu? a ze je tohle forum na kterym se ma diskutovat si strcte do diry a drzte se TEMATU!

+ objev ze zavodni hry se nejlip hraji na volantu by mel zaslouzit nobelovku, fakt

1. Toto je diskuzní forum

2. Nikdo tě to nenutí číst

3. Pokud se ti nelíbí práce adminů, tak tady nemusíš chodit

Odkaz ke komentáři

off topic:

Kejsi: Jsi na diskuzním foru! A nemusíš být hned ostrý. Ne počkat, ty jsi tady vlastně král a my jsme retardované děti. -_- PS: Na čem jedeš? Taky zkusím. (Sorry za offtopic)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

1. Toto je diskuzní forum

2. Nikdo tě to nenutí číst

3. Pokud se ti nelíbí práce adminů, tak tady nemusíš chodit

LOL, "nikdo te to nenuti cist/nemusis sem chodit" vy ste tady fakt vtipalci :D neco jineho neumite? kdyby existovala alternativa tohohle fora, tak uz tam samozrejme davno sem, ale bohuzel...jednou za mesic se podivam do jedineho topicu co me zajima a musim se probrat balastem, ktery ma byt davno smazany :D

hlavne se poplacejte po zadech lajkama, jak jste mi to natreli

@Stepan: bohuzel pul roku pred launchem ma tenhle topic uz 40 stranek...to asi o necem vypovida

+ tenhle topic se jmenuje Ps4 - vsechno info sem, a ne "pojdme si popovidat o vsech konzolich a aby nebylo PC hracum smutno, tak i to nich"

Upraveno uživatelem kejsi
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu