patasus Odesláno Srpen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2013 Doufám, že to streamování brzy zprovozní. Zkoušel jsem Bioshock Infinite na PC, který mě jede sice na vysoký detaily, ale s myší a klávesnicí je to takový "nepřirozený". S gamepadem je to "akčnější" :D. Začínám být zastánce toho, že PC a notebooky by měly být pouze na práci, případně na internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Doufám, že to streamování brzy zprovozní. Zkoušel jsem Bioshock Infinite na PC, který mě jede sice na vysoký detaily, ale s myší a klávesnicí je to takový "nepřirozený". S gamepadem je to "akčnější" :D. Začínám být zastánce toho, že PC a notebooky by měly být pouze na práci, případně na internet. tak si k pc pripoj gamepad, hodne lidi takto hraje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 ja pouzivam xbox ovladac na pc a jsem spokojeny,console style. Uzivam si best grafiku s konzolovym ovladani. Ale takovy battlefield bych na tom nedal zamerovat packou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Měl jsem xboxovej (jinej snad na B:I ani nechodil), jenže to prostě není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Můžeš si k PC připojit gamepad. A navíc dost her se mi na myši ovládá o dost lépe, než na gamepadu...Třeba střílečky a takové GTA a jemu podobné jsou best na myši. Zato např. FIFA, NHL, NBA a auta jsou best na gamepadu(auta jsou best na volantu). Já osobně mám PC raději a konzoli mám jen kvůli exkluzivitám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 hrat gta na K+M ? to aby si clovek zlamal ruce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Naopak... Hrát GTA na gamepadu, to si člověk zvyšuje obtížnost... :D Nedávno jsem si povídal s pár spolužáky a všichni jsme se shodli na tom, že nechápeme, jak to někdo hraje na gamepadu. Jako většina her se dá, ale jak se tam míří a je to bez autoaimu, tak je to příšerný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 endhalf: Přesně. Prostě GTA na gamepadu je hrůza. Mám to odzkoušeno a hlavně online je to nehratelné. Ale zase tím víc obdivuju ty, kteří to s tím hrajou na bezvadnou. Tam asi člověk musí mít cit. Mě se třepou ruce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 (upraveno) Musim nesouhlasit je to o zvyku. Já cca 10 let hraju na konzolích i na PC jen na gamepadu (myší jen občas nějakou tu strategii) a nedovedu si představit že bych hrál střílečku s M&K. Hlavně s tou klávesnicí, to je na zlámání prstů. Tim nechci říct že by myš nebyla přesnější než analog na gamepadu, samozřejmě je. Ale když nehraju na ovladači proti hráči s myší tak mi to může bejt jedno. Upraveno Srpen 5, 2013 uživatelem deepthroat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 No tak to lámání prstů přeháníte :D A myš přesnější určitě je, ale je každého věc, co si vybere :) Já osobně mám rád asi na 50% myš, na 40% volant(G27) a na 10% gamepad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Taky to tak vidím... Lámání prstů, to je opravdu přehnané. Každý pořádný pc hráč má "grip" na w, s, a, d s tím, že dokáže úplně v pohodě zmáčknout r na přebíjení, ctrl na skrčení, shift na pomalou chůzi a mezerník na skok. V tom není žádný problém. Jinak gamepad samozřejmě mám, dokonce dva (jeden koupený na Xbox 360, protože se mi zdá nejlepší a jeden, co jsem dostal k PS3) a na některé hry je výborný (super meat boy, v podstatě jakákoliv mlátička typu DMC, na auta je lepší gamepad, než klávesnice), ale nedokážu si představit hrát třeba CSko, nebo TF2 na gamepadu. Vždy mě potěší, když hraju nějakou hru, která se mi hraje líp na gamepadu, protože si říkám, že to aspoň k něčemu bylo :-). Jo, plus jakékoliv emulátory na pc (SNES, GBA, NDS, PSP...), na to je gamepad taky skvělý :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 Přesně: Gamepad je jako stvořený pro takové ty klasické skákačky, samozřejmě i sport atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 A myš s klávesnicí byly stvořeny pro kancelářskou práci :roll: Ale nebudu se s váma přít, každýmu vyhovuje něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Srpen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2013 tak mna osobne zasa viac bavi GTA na gamepade teraz to mam zakupene na steame a hral som to na gamepade bohuzel sa mi pokazil a klavesa + mys ma fakt nebavi. MP samozrejme nehram a hrat na pc mp s gamepadom oproti myske je nezmysel ta je presnejsia a rychlejsia ale neznamena ze je to zabavnejsie nudaaaa Hlavne si viac vychutnam jazdu kde si mozem plynulo pridavat plyn a pomali zatacat strelba je narocnejsia a o to zabavnejsia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion999 Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 Na PC se mi většina her ovládá líp, na PSku s gamepadem mě ale hraní baví víc. Třeba u závodních her je ten požitek z jízdy mnohem znamenitější... Někdy se teda nervuju u střílení, ale celkově je hraní na gamepadu pohodlnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 nejlepší je, jak pc hráči přesvědčují konzolity jak je MK skvělí. Přesvědčujte nás dále o svojí pravdě a to samé budeme dělat mi. Absolutně nesmyslná diskuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 A myš s klávesnicí byly stvořeny pro kancelářskou práci :roll:Ale nebudu se s váma přít, každýmu vyhovuje něco jinýho zkus hadat proc byl zrusen spolecny multiplayer mezi pc a ps3 counter strike a po fiasku to v evrope radsi ani na konzole nevyslo:D Mam rad pad,ale na fps je to nebohuzel nedostacujici. Viz vsechny profi tymy jsou na pc, na konzole se sponzoruji bojovky. Je to tak dane a tolikrat dokazane. A tedka k tematu,nez resit kraviny. 3.12.2013 by melo byt skladem, objednavka je dana na 1.12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 A tedka k tematu,nez resit kraviny. 3.12.2013 by melo byt skladem, objednavka je dana na 1.12. Zdroj ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 Zdroj ? on je zdroj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomjones Odesláno Srpen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2013 čéče, čekal jsem nějakou hrůzu a design webu vypadá dobře, moderně a přehledně, možná na mě minimalistická kombinace černá-šedá-bílá působí lehce smutně a moc "seriozně", neuvažovals o dalších barvách (např. hodit tu šedou lehce do modra)? Ať ti taky partner SEOkatalog vyplní metatagy:), aby byl web ve vyhledávání, časem přidávat další obsah, UTub videa, diskusi, soutěž, fórum atd., protože "obsah je král" a bude... Díky :). Obsah samozřejmě bude přibývat (už připravuju pár článků) a videa taky budu postupně přidávat. Takže snad Vás to zaujme i dlouhodběji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 (upraveno) off topic: ja se fakt nestacim divit, admin na to tady asi uplne jebe, ale procitat PORAD DOKOLA ty same clanky, na cem se komu hraje lip a jestli je lepsi PC a nebo Ps4 a jestli si teda mame pockat nebo ne a nebo jestli mame zustat u Ps3...to vas to jeste neomrzelo? fakt tyhle sracky musite psat do kazdyho topicu? a ze je tohle forum na kterym se ma diskutovat si strcte do diry a drzte se TEMATU! + objev ze zavodni hry se nejlip hraji na volantu by mel zaslouzit nobelovku, fakt Upraveno Srpen 7, 2013 uživatelem kejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 off topic:ja se fakt nestacim divit, admin na to tady asi uplne jebe, ale procitat PORAD DOKOLA ty same clanky, na cem se komu hraje lip a jestli je lepsi PC a nebo Ps4 a jestli si teda mame pockat nebo ne a nebo jestli mame zustat u Ps3...to vas to jeste neomrzelo? fakt tyhle sracky musite psat do kazdyho topicu? a ze je tohle forum na kterym se ma diskutovat si strcte do diry a drzte se TEMATU! + objev ze zavodni hry se nejlip hraji na volantu by mel zaslouzit nobelovku, fakt 1. Toto je diskuzní forum 2. Nikdo tě to nenutí číst 3. Pokud se ti nelíbí práce adminů, tak tady nemusíš chodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 ale nutí přece když něco hledá tak je nucen to číst přece to tady každemu radíte když něco hledá ČTI TOPIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 off topic:ja se fakt nestacim divit, admin na to tady asi uplne jebe, ale procitat PORAD DOKOLA ty same clanky, na cem se komu hraje lip a jestli je lepsi PC a nebo Ps4 a jestli si teda mame pockat nebo ne a nebo jestli mame zustat u Ps3...to vas to jeste neomrzelo? fakt tyhle sracky musite psat do kazdyho topicu? a ze je tohle forum na kterym se ma diskutovat si strcte do diry a drzte se TEMATU! + objev ze zavodni hry se nejlip hraji na volantu by mel zaslouzit nobelovku, fakt Kejsi: Jsi na diskuzním foru! A nemusíš být hned ostrý. Ne počkat, ty jsi tady vlastně král a my jsme retardované děti. -_- PS: Na čem jedeš? Taky zkusím. (Sorry za offtopic) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Srpen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2013 (upraveno) 1. Toto je diskuzní forum 2. Nikdo tě to nenutí číst 3. Pokud se ti nelíbí práce adminů, tak tady nemusíš chodit LOL, "nikdo te to nenuti cist/nemusis sem chodit" vy ste tady fakt vtipalci :D neco jineho neumite? kdyby existovala alternativa tohohle fora, tak uz tam samozrejme davno sem, ale bohuzel...jednou za mesic se podivam do jedineho topicu co me zajima a musim se probrat balastem, ktery ma byt davno smazany :D hlavne se poplacejte po zadech lajkama, jak jste mi to natreli @Stepan: bohuzel pul roku pred launchem ma tenhle topic uz 40 stranek...to asi o necem vypovida + tenhle topic se jmenuje Ps4 - vsechno info sem, a ne "pojdme si popovidat o vsech konzolich a aby nebylo PC hracum smutno, tak i to nich" Upraveno Srpen 7, 2013 uživatelem kejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.