mikas_cze Odesláno Srpen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2013 Proč pořád piješ pivo ? Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Hele chci se zeptat,kámoš prý četl něco na Eurogamer , bude v ČR možnost vyzkoušet si PS 4 ?? Nemyslím v obchodě,ale prý má být nějaká předváďečka,nebo výstava .... nevíte jestli něco takového bude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 tady si to budes moc skusit je to v praze :http://www.model-hobby.cz/?lag=cz http://www.forgames.cz/2013/cz/intercept.asp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2013 Schit,někde Okolo ostravy/morava nic nebude ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Víte někdo, kde přesně se PS4 vyrábi? Asi Čina, ale jaká firma a ve kterém městě to je? Jen pro mou zvědavost. Díky. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Co, chceš se tam vloupat a jeden si odnést? :) Na PS4 dělá nepřekvapivě Foxconn (+ spousta subdodavatelů). V Číně má asi 15 továren, většinu ve městě Shenzhen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 foxconn snad stavia uplne vsetko a vsetkym:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Tak snad budou schopný za ty 3 měsíce nabouchat tolik kusů, že se dostane na všechny předobjednávky hned v první vlně. Nerad na něco čekám :-) Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 http://www.zing.cz/novinky/18737/nfs-rivals-melo-bezet-na-ps4-chyba-ale-odhalila-neco-jineho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 EA no ... jsem jeste zvedavej jak se poperou s tim BF4 na ps4 ... zacinaj me docela srat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Nakonec to skončí tak,že BF 4 bude na 30 FPS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 a v 720p :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 tohle mi je osobne uplne jedno jestli 30 nebo 60 fps tyhle tyjatry kolem fps fakt nechapu :D ... jde spis o to ze pode dojmu z gamescomu to vypada div ne jak na ps3 ale buh vi jak to vypada na xku kdyz tu jeste ani neukazali ... nvm jestli jsou v DICE lamy nebo co to tam s tim vyvadej ptz killzone SF vypada libove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Jasně že jsou lamy,protože podle mě BF 4 není žádná grafická pecka.Jasně,hezká hra to je,ale ne zas tak,aby to muselo jet na PS 4 tak špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 tohle mi je osobne uplne jedno jestli 30 nebo 60 fps tyhle tyjatry kolem fps fakt nechapu :D ... jde spis o to ze pode dojmu z gamescomu to vypada div ne jak na ps3 ale buh vi jak to vypada na xku kdyz tu jeste ani neukazali ... nvm jestli jsou v DICE lamy nebo co to tam s tim vyvadej ptz killzone SF vypada libove co neznáš to ti nechybí :), jestli máš možnost zahraj si mass effect 3 na ps3 a okamžitě potom na pc(na této hře jsem to testoval já), které to bez problému rozjede rozdíl je neuvěřitelný, jako bys hrál uplně jinou hru, hra s více fps je rychlejší a svižnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 60FPS/720p > 30FPS/1080p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 Sethe mas pravdu, bohuzel petrixu beha po svete moc. Nemaji penize poznat lepsi pristoje, takze maji spatny nazor na vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 (upraveno) :D dekuji ze jsi ihned dokazal zanalyzovat moji financni situaci podle fps headhot :D to jsem te tu mel za rozumnyho diskutera ... mne je proste jedno jestli ma hra 30 nebo 60 fps jde spis o to aby tech 30 nebo 60 nebo 44,5 bylo stabilnich po celou dobu a nebylo to jak na houpacce ...i kdyby to melo litat kazdou chvili od 60 do 30 tak je to pekne na ♥♥♥♥♥ radsi budu mit skalopevnych 30 po celou dobu hrani at se na ty obrazovce deje cokoliv Upraveno Srpen 27, 2013 uživatelem pejtrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 nevíte někdo info kdy už konečně oznámí kdy bude konzole u nás? :/ Docela mě už sony začíná s*át... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 já bych řekl, že to bude vánoční překvapení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Srpen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2013 zdielam nazor s pejtrixom sice teraz hravam na PC (BF:BC2 ,BF3 ) na 60FPS ale predtym som hraval kopu her na PS3 aj xboxe hlavne teda FPSka a TPS nemal som nejako problem ze by ta hra nebola plynula dokonca taky gears of war , uncharted alebo killzone som cumel ako sa to dobre hybe. Na pc sa to vnima trocha inac tam tie FPS niesu take stabylne takze ak to klesne o 20 je to hodne poznat uz to kazdy dojem k tomu mys a klavesa su rychlejsie ako gamepad to tiez nieco spravi. Mna BF4 zatial stale nezaujal a teraz hravam BF:BC2 to znicitelne prostredie a celkova hra je pre mna viac next gen ako BF3 alebo z ukazok BF4 uz ked som to hraval na PS3 tam ma to tiez hodne bavilo. Jedine co by ma mozno presvedcilo o kupe tej hry je kvalitny HC mod ktori je v BC2 vyborny no da sa este vylepsit ale v BF3 uz je slabsii. A inak ake hry kupujete spolu s konzolou ? Killzone je u mna jasne ale potom mam objednane este watch dogs no tam dost rozmyslam o zruseni predobednavky.Driveclub budem mat teda za to plusko aj ked nejaku orezanu verziu a knack ma nejako nebere.AC sa mi tiez nejako nepaci a to AC2 bola peckova hra ostatne som nehral.Teda mam zatial dojem ze nebude az tak co hrat no KZ ma na chvilku zabavi + skusim nejake tie F2Phry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 (upraveno) nevíte někdo info kdy už konečně oznámí kdy bude konzole u nás? :/ Docela mě už sony začíná s*át... SONY CZ ohlásilo datum vydání na 29.11.2013. Veškeré údaje i cena jsou pouze orientační. Informace budou průběžně aktualizovány. http://www.sony.centercz.cz/cz/e-shop/431838/c15189-playstation-4/sony-playstation-4-500gb.html Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Upraveno Srpen 28, 2013 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 SONY CZ ohlásilo datum vydání na 29.11.2013. Veškeré údaje i cena jsou pouze orientační. Informace budou průběžně aktualizovány. http://www.sony.centercz.cz/cz/e-shop/431838/c15189-playstation-4/sony-playstation-4-500gb.html a viděl už někdo oficiální prohlášení Sony, že bude PS4 29.11. výslovně v ČR? já jsem zatím četl jedno, kde ČR uvedena nebyla a potom post na FB, ale na to Bradáč vykládal, že FB není oficiální zdroj...začíná se nějak mlžit. http://www.zing.cz/novinky/18698/pro-cr-a-sk-stale-neni-stanovena-cena-konzole-playstation-4 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=playstation-4-v-ceske-republice-29-listopadu-176094 http://techboard.cz/playstation-4-dorazi-na-prvni-trhy-15-listopadu-v-cr-si-pockame/ http://games.tiscali.cz/oznameni/playstation-4-u-nas-bude-asi-29-listopadu-aktualizovano-63781 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 A není to jedno? Jelikož je 29.11. vydání v Rakousku a Německu, tak je jisté, že to budou české obchody dovážet. Doveze to sem 5 největších obchodů, hodí si za exkluzivitu 500,- navíc a nazdar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 presne....to ze je datum 29.11. se uz vi dlouho ale zatim jsem nevidel ofic. vyjadreni jestli i v CR. prispevk na fb prave taky neni ofic. Snad neni tak tezky rict jestli sem par kusu uvolni nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.