Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

No právě toho jsem se obával, že na tom plusku budou hry, které nejsou až tak atraktivní. A nebo hry, které jsou multi, tudíž jsem je určitě už hrál na PC, což je případ Far Cry 3 i Remember Me. Ať tam nahodí nějaké Sony tituly...já jsem předtím vlastnil Vitu a tam mi to taky přišlo dost bída s tím pluskem a hry drahé, karta drahá. Potom jsem ji prodal. Mě se moc přístup Sony nelíbí. Pořád to pro mě vychází tak, že konzole levná a zbytek předražený, aby ty prachy dostali zpátky. Ale tak je to byznys, každý chce převážně vydělat :-) Kdyby dali hry do té 1000, což není v dnešní době málo, mají podle mě úplně jiné obraty...

P.S A ty indie hry jasně třeba Limbo super a je víc her, ale kvůli tomu bych si určitě PS4 nepořídil :-)

Upraveno uživatelem Susperian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě toho jsem se obával, že na tom plusku budou hry, které nejsou až tak atraktivní. A nebo hry, které jsou multi, tudíž jsem je určitě už hrál na PC, což je případ Far Cry 3 i Remember Me. Ať tam nahodí nějaké Sony tituly...já jsem předtím vlastnil Vitu a tam mi to taky přišlo dost bída s tím pluskem a hry drahé, karta drahá. Potom jsem ji prodal. Mě se moc přístup Sony nelíbí. Pořád to pro mě vychází tak, že konzole levná a zbytek předražený, aby ty prachy dostali zpátky. Ale tak je to byznys, každý chce převážně vydělat :-) Kdyby dali hry do té 1000, což není v dnešní době málo, mají podle mě úplně jiné obraty...

P.S A ty indie hry jasně třeba Limbo super a je víc her, ale kvůli tomu bych si určitě PS4 nepořídil :-)

pokud musíš mít každou hru v den vydání tak ano konzolové hraní je velice drahý koníček pro čechy, pokud se ale dokážeš ovládnout a počkáš 3-6 měsíců dostaneš často hru za polovičku, nebo koupíš dohraješ a okamžitě prodat

Odkaz ke komentáři

Tak hry samozřejmě může člověk koupit na bazaru, po dohrání zase prodat a tím pádem ho cena konzolových her tak nepálí. Plusko se vyplatí hlavně lidem, co mají od Sony nejlépe všechny tři platformy, jen pro Vitu nebo PS4 bych to asi nekupoval. A nikdo soudnej přece nemůže čekat, že bude v plusku áčková hra v den vydání. Do roka od vydání jich tam je ale spousta a Sony exkluzivity tam jsou taky. PS4 budu ale kupovat tak nejdřív za dva roky, až bude víc her a budu mít nějaký hry nastřádaný v plusku:)

Odkaz ke komentáři

Tak hry samozřejmě může člověk koupit na bazaru, po dohrání zase prodat a tím pádem ho cena konzolových her tak nepálí. Plusko se vyplatí hlavně lidem, co mají od Sony nejlépe všechny tři platformy, jen pro Vitu nebo PS4 bych to asi nekupoval. A nikdo soudnej přece nemůže čekat, že bude v plusku áčková hra v den vydání. Do roka od vydání jich tam je ale spousta a Sony exkluzivity tam jsou taky. PS4 budu ale kupovat tak nejdřív za dva roky, až bude víc her a budu mít nějaký hry nastřádaný v plusku:)

Jj přesně tak bych to viděl taky. To samé jsem udělal s PS3. Koupil jsem ji přes bazar a sehnal si 10 her, které jsem chtěl. Každá nevyšla víc jak 500 - 600 kč. Po dohrání jsem to zase prodal a neprodělal jsem myslím ani korunu :-) V této chvíli je koupě Ps4 podle mě hloupost a nebo člověk má dostatek peněz na útratu. A nebo ta volba koupit rychle dohrát a hned prodat. Tím pádem, ale zapomenout na mulťák. Ale to by si člověk zase musel koupit to plusko. Tohle je opravdu špatná volba s tím placeným mulťákem a docela podraz ze strany Sony. Člověk dá za hru 1500 - 1800 a je to prakticky "bez mulťáku"...

Upraveno uživatelem Susperian
Odkaz ke komentáři

Ale v plusku dostaneš i nějaký hry na PS4, takže to výhodný bude, jen ne tolik:) U xboxu platíš za mulťák taky a žádný hry k tomu nedostaneš. A navíc díky tomu nebudou u PS4 her online passy, což je taky výhoda, pokud chceš hry kupovat a prodávat na bazaru.

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

Tak podle mě, pokud jsem schopnej si za rok koupit 2-4 hry na PS3 hned po vydání za plnou cenu (naposled Fifa 14, Beyond), tak mě už ten mulťák, cca těch 1000 Kč/rok (cca 85 Kč/měsíc) nebude zase až tak bolet (hold jednou za měsíc se trochu uskromním v hospodě:). A plusko si platím stejně na PS3, i když je ten mulťák teďka zdarma. Horší to mají určitě u MS na Xboxu, kde si musíte připlácet za MP u každé hry, kterou chcete hrát + musíte mít koupený MS Gold účet, kterej je vám absolutně k h.ovnu a na hry (zdarma), jako je to u PS store nenarazíte.

Odkaz ke komentáři

To je všechno pěkný ,ale hry od Naughty Dog si na PC nezahraješ ;) ...jinak že super výkoný PC 5x dražší než PS4 bude graficky v detailech lepší to je asi jasný, ale většinou v zápalu hry ty detaily ani nevnímáš,on to zase tak propastnej rozdíl taky není... na PC za 16 tý parády rozhodně moc neuvidíš :) osobně si nemyslím že bude nějaký velký grafický rozdíl mezi PS3 a PS4 ,ale určitě bude PS4 rychleji načítat a spouštět hry atd. těch inovací je docela dost... a čekat rok nebo dva jaký budou na PS4 ohlasy je taky docela zbytečný minimálně 4 roky Sony s hardware hýbat nebude, mouchy bude vychytávat aktualizace software,tomu u Sony nemůžu nic vytknout ,jedině to že když už tam cpou kde jakou hatmatilku co je za problém tam dát češtinu s angličtinou žádnej problém nemám ,ale určitě by to hodně uživatelů ocenilo.

Mezi PS 3 a PS 4 rozhodně grafický rozdíl velký je. Když nepočítám vyblité textury,které na PS 4 už nejsou,tak mimika a detaily postav a mnohem víc ... například když porovnáš NBA z PS 3 a PS 4 tak to rozdíl je a pořádný ...

http://www.youtube.com/watch?v=vWruJcGOeNo

PS 3

PS 4
Odkaz ke komentáři

Nic moc doufam ze az budu mit ps,pocitam stim ze v prvni vlne ho nedostan,bude co hrat :)protoze jak koukam tak na launch nic moc.Mel sem vplanu si koupit kilzone a na+hrat drive club a ted skoncim asi jen u kilzone,protoze nic jinyho zajimaveho sem nenarazil

Odkaz ke komentáři

HDD

PS4 HDD - 5400 rpm +- 100mb/s není uvedeno či čtení nebo zápis.

A prý podporuje i 12mm disky!!!

http://www.gamepur.com/news/12479-playstation-4-hdd-specs-revealed-hgst-25-5400-rpm-and-more.html

HLUK

V porovnání s PS3 znatelně méně hluku. PS4 udržuje stabilně hodnotu 0.83 sonu

http://www.gamepur.com/news/12477-ps4-noise-level-measured-and-compared-ps3.html

Upraveno uživatelem aRMy-K
Odkaz ke komentáři

Co...že? :wohow::lol: To se střihli :D

Myslím že se tomu dá věřit ,už plno věcí měli dříve než ostatní a i levnější ,určitě to nebude z české distribuce což může být v tomhle případě jedno...bundel s killzone v nabídce nemaj ale aspon si můžeš k tomu vzít jakou koliv hru a jsi na ceně bundlu s hrou ...pro jistotu jsem to tam taky objednal :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu