Susperian Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 (upraveno) No právě toho jsem se obával, že na tom plusku budou hry, které nejsou až tak atraktivní. A nebo hry, které jsou multi, tudíž jsem je určitě už hrál na PC, což je případ Far Cry 3 i Remember Me. Ať tam nahodí nějaké Sony tituly...já jsem předtím vlastnil Vitu a tam mi to taky přišlo dost bída s tím pluskem a hry drahé, karta drahá. Potom jsem ji prodal. Mě se moc přístup Sony nelíbí. Pořád to pro mě vychází tak, že konzole levná a zbytek předražený, aby ty prachy dostali zpátky. Ale tak je to byznys, každý chce převážně vydělat :-) Kdyby dali hry do té 1000, což není v dnešní době málo, mají podle mě úplně jiné obraty... P.S A ty indie hry jasně třeba Limbo super a je víc her, ale kvůli tomu bych si určitě PS4 nepořídil :-) Upraveno Říjen 18, 2013 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Susperion na vitu nemohou dat top hry protoze celkove her ma vita malo :) Jinak na ps4 budou 100% pecky staci jen pockat. Jinak nechci cist predchozi zpravy ale co bude teda na launchi za ps plus hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Thoca na pc si nemusis platit hry za 5 dolaru, tam staci jen platit za elektrinu kdyz stahujes z netu.... Ps plus je super sluzba a pro malo hrajici lidi hodne muziky za malo penez pro hardcore hrace to je uz podle nazvu jen takove + k titulum co si koupej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 a multak si zahrajes jak na hre z torrentu ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 No právě toho jsem se obával, že na tom plusku budou hry, které nejsou až tak atraktivní. A nebo hry, které jsou multi, tudíž jsem je určitě už hrál na PC, což je případ Far Cry 3 i Remember Me. Ať tam nahodí nějaké Sony tituly...já jsem předtím vlastnil Vitu a tam mi to taky přišlo dost bída s tím pluskem a hry drahé, karta drahá. Potom jsem ji prodal. Mě se moc přístup Sony nelíbí. Pořád to pro mě vychází tak, že konzole levná a zbytek předražený, aby ty prachy dostali zpátky. Ale tak je to byznys, každý chce převážně vydělat :-) Kdyby dali hry do té 1000, což není v dnešní době málo, mají podle mě úplně jiné obraty...P.S A ty indie hry jasně třeba Limbo super a je víc her, ale kvůli tomu bych si určitě PS4 nepořídil :-) pokud musíš mít každou hru v den vydání tak ano konzolové hraní je velice drahý koníček pro čechy, pokud se ale dokážeš ovládnout a počkáš 3-6 měsíců dostaneš často hru za polovičku, nebo koupíš dohraješ a okamžitě prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Tak hry samozřejmě může člověk koupit na bazaru, po dohrání zase prodat a tím pádem ho cena konzolových her tak nepálí. Plusko se vyplatí hlavně lidem, co mají od Sony nejlépe všechny tři platformy, jen pro Vitu nebo PS4 bych to asi nekupoval. A nikdo soudnej přece nemůže čekat, že bude v plusku áčková hra v den vydání. Do roka od vydání jich tam je ale spousta a Sony exkluzivity tam jsou taky. PS4 budu ale kupovat tak nejdřív za dva roky, až bude víc her a budu mít nějaký hry nastřádaný v plusku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 (upraveno) Tak hry samozřejmě může člověk koupit na bazaru, po dohrání zase prodat a tím pádem ho cena konzolových her tak nepálí. Plusko se vyplatí hlavně lidem, co mají od Sony nejlépe všechny tři platformy, jen pro Vitu nebo PS4 bych to asi nekupoval. A nikdo soudnej přece nemůže čekat, že bude v plusku áčková hra v den vydání. Do roka od vydání jich tam je ale spousta a Sony exkluzivity tam jsou taky. PS4 budu ale kupovat tak nejdřív za dva roky, až bude víc her a budu mít nějaký hry nastřádaný v plusku:) Jj přesně tak bych to viděl taky. To samé jsem udělal s PS3. Koupil jsem ji přes bazar a sehnal si 10 her, které jsem chtěl. Každá nevyšla víc jak 500 - 600 kč. Po dohrání jsem to zase prodal a neprodělal jsem myslím ani korunu :-) V této chvíli je koupě Ps4 podle mě hloupost a nebo člověk má dostatek peněz na útratu. A nebo ta volba koupit rychle dohrát a hned prodat. Tím pádem, ale zapomenout na mulťák. Ale to by si člověk zase musel koupit to plusko. Tohle je opravdu špatná volba s tím placeným mulťákem a docela podraz ze strany Sony. Člověk dá za hru 1500 - 1800 a je to prakticky "bez mulťáku"... Upraveno Říjen 18, 2013 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 (upraveno) Ale v plusku dostaneš i nějaký hry na PS4, takže to výhodný bude, jen ne tolik:) U xboxu platíš za mulťák taky a žádný hry k tomu nedostaneš. A navíc díky tomu nebudou u PS4 her online passy, což je taky výhoda, pokud chceš hry kupovat a prodávat na bazaru. Upraveno Říjen 18, 2013 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Tak podle mě, pokud jsem schopnej si za rok koupit 2-4 hry na PS3 hned po vydání za plnou cenu (naposled Fifa 14, Beyond), tak mě už ten mulťák, cca těch 1000 Kč/rok (cca 85 Kč/měsíc) nebude zase až tak bolet (hold jednou za měsíc se trochu uskromním v hospodě:). A plusko si platím stejně na PS3, i když je ten mulťák teďka zdarma. Horší to mají určitě u MS na Xboxu, kde si musíte připlácet za MP u každé hry, kterou chcete hrát + musíte mít koupený MS Gold účet, kterej je vám absolutně k h.ovnu a na hry (zdarma), jako je to u PS store nenarazíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 To je všechno pěkný ,ale hry od Naughty Dog si na PC nezahraješ ;) ...jinak že super výkoný PC 5x dražší než PS4 bude graficky v detailech lepší to je asi jasný, ale většinou v zápalu hry ty detaily ani nevnímáš,on to zase tak propastnej rozdíl taky není... na PC za 16 tý parády rozhodně moc neuvidíš :) osobně si nemyslím že bude nějaký velký grafický rozdíl mezi PS3 a PS4 ,ale určitě bude PS4 rychleji načítat a spouštět hry atd. těch inovací je docela dost... a čekat rok nebo dva jaký budou na PS4 ohlasy je taky docela zbytečný minimálně 4 roky Sony s hardware hýbat nebude, mouchy bude vychytávat aktualizace software,tomu u Sony nemůžu nic vytknout ,jedině to že když už tam cpou kde jakou hatmatilku co je za problém tam dát češtinu s angličtinou žádnej problém nemám ,ale určitě by to hodně uživatelů ocenilo. Mezi PS 3 a PS 4 rozhodně grafický rozdíl velký je. Když nepočítám vyblité textury,které na PS 4 už nejsou,tak mimika a detaily postav a mnohem víc ... například když porovnáš NBA z PS 3 a PS 4 tak to rozdíl je a pořádný ... http://www.youtube.com/watch?v=vWruJcGOeNo PS 3 PS 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 (upraveno) Hlavně aby to všechno běhalo plynule a pak je grafika jedno, ne? Upraveno Říjen 18, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=699457 pro ty, ze ps4 uz na launch nesaha PC ani po kotniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 (upraveno) Pokud to vyvíjeli primárně pro PS4/Xbox One tak se pak není čemu divit. Jinak co si myslíte o té hře Contrast, která má být jako kompenzace za zdržení s Drive Club? Upraveno Říjen 18, 2013 uživatelem patasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Za Contrast v plusku jsem rád, protože tu hru už mám nějakou dobu v hledáčku. Mám rád tuhle noirovou atmosféru a hra vypadá podle ukázek fakt zajímavě. Sice si PS4 jen tak nepořídím, ale už mám první hru, co si na tom pak s chutí zahraju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Nic moc doufam ze az budu mit ps,pocitam stim ze v prvni vlne ho nedostan,bude co hrat :)protoze jak koukam tak na launch nic moc.Mel sem vplanu si koupit kilzone a na+hrat drive club a ted skoncim asi jen u kilzone,protoze nic jinyho zajimaveho sem nenarazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 spoustu nemeckych eshopu maj jako dalsi datum naskladnení 31.1.2014 da se predpokladat ze u nas to nebude o moc lepsi ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 (upraveno) HDD PS4 HDD - 5400 rpm +- 100mb/s není uvedeno či čtení nebo zápis. A prý podporuje i 12mm disky!!! http://www.gamepur.com/news/12479-playstation-4-hdd-specs-revealed-hgst-25-5400-rpm-and-more.html HLUK V porovnání s PS3 znatelně méně hluku. PS4 udržuje stabilně hodnotu 0.83 sonu http://www.gamepur.com/news/12477-ps4-noise-level-measured-and-compared-ps3.html Upraveno Říjen 19, 2013 uživatelem aRMy-K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Mironet nabízí PS4 za 9990kč s prodejem od konce listopadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Mironet nabízí PS4 za 9990kč s prodejem od konce listopadu. Co...že? :wohow::lol: To se střihli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Říjen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2013 Co...že? :wohow::lol: To se střihli :D Myslím že se tomu dá věřit ,už plno věcí měli dříve než ostatní a i levnější ,určitě to nebude z české distribuce což může být v tomhle případě jedno...bundel s killzone v nabídce nemaj ale aspon si můžeš k tomu vzít jakou koliv hru a jsi na ceně bundlu s hrou ...pro jistotu jsem to tam taky objednal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Nevíte jak to bude s hrami na PS4 v PS+. Myslím, jestli bude platit, že když mi v PS+ mi dají hru na PS4 zadara, tak si ji dám do download listu a až si později koupím PS4 tak si ji stáhnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 jo urcite to tak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 A jak to bude pokud mam ps vitu ale budu kupovat ps4? ps3 ted nemam.... bude mozny si nejak pres vitu dat do download listu hru na ps4,nebo nějak přes web? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 ano bude to stejne jako je to ted, na netu https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/home/games se prihlasis koupis ty hry a zustanou ti v download listu az poridis ps4, tak si je proste z toho download listu stahnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2013 Díky ale já jsem myslel hry z pluska....postup je stejnej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.