Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Tak třeba některý kytarový obchody u nás mají již nějaký ten rok standardně záruku 3 roky na všechno. A pokud nějaký obchod sníží záruku na rok, tak to holt koupím v jiným.

EDIT: jo, pokud ty ceny pak budou jako v USA, jak skousnu klidně i záruku půl roku

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky mam u jrc zaplaceno bundle za 13K uz se tesim jak malej jarin :D

a cena podle me dolu nepujde minimalne rok a pul ptz uz ted je to dost levny a navic CNB no comment ... a ze nejsou hry ? bf4 bude uplne jinej zazitek kz vypada libove do toho tuna indie a f2p her a v unoru mega bomba infamous s drive clubem

a jestli tam bude neco hodne na ku*veni tak do 2 let se to vysere urcite :D

edit: a hlavne RESOGUN ! super star dust hd hraju s prestavkama od launche do ted

Asi tak,je plno super exkluzivek,Witcher 3,plno dalších super her se super grafikou,takže o tituly není nouze

Odkaz ke komentáři

Tak třeba některý kytarový obchody u nás mají již nějaký ten rok standardně záruku 3 roky na všechno. A pokud nějaký obchod sníží záruku na rok, tak to holt koupím v jiným.

EDIT: jo, pokud ty ceny pak budou jako v USA, jak skousnu klidně i záruku půl roku

No nevim jak je to s kytarovýma obchodama ale zadne elektro jsem nevidel co by nabizelo standartne 3 roky, ale jestli nejake takové znáš, tak se snámi o něj poděl mnoho lidí to určitě ocení. :)

a s tema cenama.. mne osobne neprijde 10.500 za PS4 nejak strasná cena, vem si na kolik tě vyjde nějakej herní pc a navíc si pamatuju jak vycházela 3ka ta stála tusim kolem 17tis

Odkaz ke komentáři

No nevim jak je to s kytarovýma obchodama ale zadne elektro jsem nevidel co by nabizelo standartne 3 roky, ale jestli nejake takové znáš, tak se snámi o něj poděl mnoho lidí to určitě ocení. :)

a s tema cenama.. mne osobne neprijde 10.500 za PS4 nejak strasná cena, vem si na kolik tě vyjde nějakej herní pc a navíc si pamatuju jak vycházela 3ka ta stála tusim kolem 17tis

Ty kytary jsem uvedl jako příklad, že delší záruka se u nás už jako konkurenční výhoda využívá. A jelikož už nebudou ty 2 roky povinné, tak délka záruční doby začne být jedna z dalších výhod, na které budou obchody lákat své zákazníky. Proto si nemyslím, že ji od nového roku začnou všichni automaticky zkracovat.

Jinak 10,5k je fajn cena, ale 7k v USA je mnohem lepší a v poměru k jejich kupní síle by mi byla půlroční záruka srdečně jedno.

EDIT: A nebo jsem úplně mimo a budeme si příští rok díky ČNB kupovat PS4 za 14k s půlroční zárukou díky našim zákonodárcům. V našem státě je už možný všechno.

Upraveno uživatelem kjuler
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu