th0ca Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 a co cena? Nebude se zvysovat kvuli propadnuti koruny ? Mas nejake info headhot ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 ten kurz je urcen pro shopy jako xzone,aby mohli fiktivne navysovat cenu a dal si s vama vytirat prdel. Velke shopy jsou schopne fiktivne prijmout zbozi pod starym kurzem a pak je naskladnit,aniz by se to promitlo na cene. Tak se to bezne dela. Ja momentalne za sebe nemohu nic potvrdit, protoze to nemam podlozene systemove. Jsou zde nejaka opatreni,kde jsou pristupna jen par jedincu z nasi firmy,aby nedochazelo vynaseni infa ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 To ti nenutí ani teď,stačí najít normální krám a nekupovat to třeba u xzoneOdesláno z mého LG G2 asi tak staci hledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Už je venku oficiální app pro iOS a android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.scee.psxandroid nevíte jak bych se k ni dostal už teď ? Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Ty já nevím tu app mám staženou už asi pul roku a ted to chce jen aktualizovat.... Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 No kdyz jsem chtel aktualizovat, hodi mi chyby " app update no longer available". Tak jsem dal vymazat aplikaci a znovu ji stahnul, spustilo se nejaky update a voila nove UI, ale nemohl jsem se prihlasit ani jednim uctem EU i US :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Potvrzuji přihlásit se nejde :( Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Tak už vyšly první recenze na PS4 tituly a teda čekal jsem víc...Nejhůř dopadl Knack: Polygon 60%, IGN 59%, GameSpot 4/10, CVG 6/10, GameTrailers 5/10, Destructoid 7/10, GameInformer 82%, GamesRadar 50%, Joystiq 3/10. A trošku zklamání s Killzone: Shadow Fall : Polygon 50%, IGN 80%, GameSpot 7/10, OPM 8/10, Destructoid 9/10, GameReactor 8/10. Až na Destructoid, tedy žádná sláva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 U Knacka jsem to trochu čekal, Killzone je v pohodě, jedině kdo to kazí jsou Polygon, protože oni jsou strašní hipsteři, tedy oni si na to hrají, takže ty ani nepočítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Me zklamal Killzone...Knack jako propadak jsem cekal.Jinak ale co pisou o Killzone - technicky se pry jedna o vyjimecnou hru ale napln stereotyp - ale tak co cekat v dnesni dobe Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 on byl někdy Killzone o něčem jiném? Mě dvojka přestala bavit v polovině. Střílečky mám celkem rád, ale Killzone byl vždy víc o multiplayeru a grafice, stejně jako jiné hry, ale rozhodně to bude lepší volba, než COD: Ghosts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Killzone je podle mého úplně skvělý na mulťák :) takže nějaké recenze bych zas tak moc neřešil...raději si to orecenzovat sám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 No zatim co se tyka multaku tak pocitam hl.s Battlefieldem,ale treba Killzone prekvapi... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Battlefield byl nedávno hodnocen na re-playi :) sice PC verze ale asi se moc lišit nebudou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Jo vim...uz se na nej tesim... Zitra by mela vychazet ps4 ve statech ne?Budou videa z her Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 nevím :D já to tak moc nesleduji...budu kupovat až slim verzi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 To bych nevydrzel... Uz ted jsem nedockavej Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Taky :D ale raději si počkám :) s první verzí jsou vždy problémy...kámoš měl X360 bílý a za rok se mu posralo :D poslal ho do opravny a pul roku fungoval a potom si koupil cerne slim a všechno fakalo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Ja mel xka dve,nekdriv fat a ted mam jeste slim a.vse maka jak ma.. .ono hodne zalezelo na revizi Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 na ty problémy s první revizí jsem zvědav, ale na druhou stranu je tohle třetí konzole od MS, takže by to měli mít už vychytané a u PSka si nepamatuju, že by byly větší problémy, snad až na chlazení, ale to je u téhle generace už jiná liga, ne? PS3 FAT jedna z posledních revizí sice v létě má co dělat, aby nechcípla v tom horku, ale už mi 4 roky slouží věrně, odešel jen HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 no, on má taky fat a slim no a ten bílý byl právě fat :D a taky...nevíte, jestli bude PS4 dostupné i v jiných barvách? myslím konzoli, ne ovladače :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 polygon je srajda stranka uz pekne dlouho pro ne je jen CoD a nic jinyho tuhle sajtu je nejlepsi ignorovat ... k tem recenzim KZ se vycita ze nema nic novyho ale ze kazdej rok je Cod s BF UPLNE stejny to nevadi a sypou 9ky :D .... a jit do ps4 az do slimu kvuli tomu ze fat xbox odesel kamaradovi to je fakt gol :D prvni verze xboxu dosahovali poruchovosti 60% takze asi tak ten RROD byl totalni fiasko a recenze Resogun vsude sama 9ka to bude mazec jako SS HD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 No ja verim ze to bude makat jak ma...Na Slimka bych zase moc nesazel,vsechno se zmensuje a osekava a to taky neni uplne dobre Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 polygon je srajda stranka uz pekne dlouho pro ne je jen CoD a nic jinyho tuhle sajtu je nejlepsi ignorovat ... k tem recenzim KZ se vycita ze nema nic novyho ale ze kazdej rok je Cod s BF UPLNE stejny to nevadi a sypou 9ky :D .... a jit do ps4 az do slimu kvuli tomu ze fat xbox odesel kamaradovi to je fakt gol :D prvni verze xboxu dosahovali poruchovosti 60% takze asi tak ten RROD byl totalni fiaskoa recenze Resogun vsude sama 9ka to bude mazec jako SS HD :) Souhlas, ale jen kvůli tomu do slim verze nejdu ;) to bych byl upe vymaštěnej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 jo, COD odpouštějí některé weby cokoliv, ale jiné série jsou za to bity, je to fakt nářez koukal jsem na review PS4 konzole a na polygonu dostala 7,5, ale hodnotit HW známkou je trochu blbost, proto mám raději Kotaku aj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.