Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4] Všechny info sem

tekken90

Recommended Posts

Delsi usb kabel...zrovna jsem premyslel jestli Sony dodrzi tradici s kratkejma kabelama... Nedavno jsem si koupil od Sony alfu 57 a kablik dlouhej 10 cm:-) ale jasne neni problem koupit delsi...

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak potvrzeno tech 7 hodin

The DualShock 4 features a built in lithium-ion rechargeable battery and charges using a micro USB, but unlike the DualShock 3, the DualShock 4 is able to charge while the console is in sleep mode. It should take two hours to fully charge the DualShock 4 from a drained battery to a fully charged one via the USB cable, which connects the DualShock 4 to the PlayStation 4. Many reviews note the Dualshock 4 has a battery life of roughly 7 hours.

zdroj:http://www.ign.com/wikis/playstation-4/DualShock_4

Odkaz ke komentáři

7 hodin vydrz, rychle opakujici se cykly nabijeni... tady to je asi delany kvuli rychlemu nakupu novych ovladacu z duvodu ze baterie brzo uz nepujde nabit (dle zakona na kapacitu baterie je 6 mesicu zaruka, ne 24 jako na zbytek vyrobku). Typuju, ze za cca rok, dva vyjdou nove "typy" ovladacu s vetsi vydrzi ?

Upraveno uživatelem th0ca
Odkaz ke komentáři

výdrž je docela zklamání, na to, že to nemá displej je to dost trapné, druhý ovladač to chtít bude, jen doufám, že nekoupím stejný šmejd jako k PS3, kdy originální ovladač měl nějakou divnou spotřebu nebo slabý akumulátor a nedávno mi odešel bluetooth, těžko říct, zda tam byl vadný zdroj, ještě jsem to neopravil/nevyhodil

jestli bude konzole hlučná, budu potřebovat velmi dlouhou nabíjecí šňůru, protože konzole skončí vedle PS3 na chodbě, za dveřma

Odkaz ke komentáři

Mozna další špatna zprava,packy ( analogy) u ovladače pry moc nevydrží....snad se to nepotvrdí...:'(

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1460204_10152037029207456_1723289391_n.jpg

Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu