pilulkin Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Teď jsem na jiným fóru četl postřehy majitelů PS4 a jedna špatná zpráva - DS4 má prý dost malou výdrž baterie, cca 6 hodin, což je fakt slabota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 evidentne placeny provokater:) Ono je to tedka moda, nicit iphony atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Asi pro to jde nabijet ovladac i pri vypnute konzoli.Ja chci stejne koupit nabijeci stojanek na 2 ovladace ,aspon se to nebude nikde valet a az se jeden vybije pouziju druhej ovladac. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 tak ono si staci koupit delsi usb kabel a je to vyreseno a stejne mame doma vsichni pusteny pc,tv,notebook a tam se to da taky hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Delsi usb kabel...zrovna jsem premyslel jestli Sony dodrzi tradici s kratkejma kabelama... Nedavno jsem si koupil od Sony alfu 57 a kablik dlouhej 10 cm:-) ale jasne neni problem koupit delsi... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 tak potvrzeno tech 7 hodin The DualShock 4 features a built in lithium-ion rechargeable battery and charges using a micro USB, but unlike the DualShock 3, the DualShock 4 is able to charge while the console is in sleep mode. It should take two hours to fully charge the DualShock 4 from a drained battery to a fully charged one via the USB cable, which connects the DualShock 4 to the PlayStation 4. Many reviews note the Dualshock 4 has a battery life of roughly 7 hours. zdroj:http://www.ign.com/wikis/playstation-4/DualShock_4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 (upraveno) 7 hodin vydrz, rychle opakujici se cykly nabijeni... tady to je asi delany kvuli rychlemu nakupu novych ovladacu z duvodu ze baterie brzo uz nepujde nabit (dle zakona na kapacitu baterie je 6 mesicu zaruka, ne 24 jako na zbytek vyrobku). Typuju, ze za cca rok, dva vyjdou nove "typy" ovladacu s vetsi vydrzi ? Upraveno Listopad 18, 2013 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Me spis zarazilo ( v dobrem slova smyslu) ze si lide na Twitchy pochvalovali ten malej mono reproduktor v ovladaci.Osobne jsem od toho moc necekal ale pry je zvuk celkem kvalitni. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 výdrž je docela zklamání, na to, že to nemá displej je to dost trapné, druhý ovladač to chtít bude, jen doufám, že nekoupím stejný šmejd jako k PS3, kdy originální ovladač měl nějakou divnou spotřebu nebo slabý akumulátor a nedávno mi odešel bluetooth, těžko říct, zda tam byl vadný zdroj, ještě jsem to neopravil/nevyhodil jestli bude konzole hlučná, budu potřebovat velmi dlouhou nabíjecí šňůru, protože konzole skončí vedle PS3 na chodbě, za dveřma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Já mám PS3 ve stojanu s dokováním a dobíjením pro dva DS3, který točím, s kabelem bych fakt nehrál. K PS4 bude pro mě druhej DS4 rozhodně nutnost hned od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 7 hodin tedy nic moc. Doufám tedy, že se časem objeví model s delší životností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Kjuler : jen se zeptam kolik vubec stoji? Jeste jsem nekoukal po ceně ,dik Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 cena v obchodech začína na 1500 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Hmmmm.... Cekal bych nizsi cenu tedy... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 nebo to celé dopadne jako wiiu gamepad :) chceš větší výdrž, kup si větší baterku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 (upraveno) Horka novinka www.zing.cz/novinky/19881/delnici-v-cinskem-foxconnu-pry-sabotovali-vyrobu-ps4 Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Upraveno Listopad 18, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Tak ten stojánek na bok PSka pro vertikální pozici nebude součástí balení:-( škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Uz je to potvrzeny? Zdroj? .... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Vycházím z videí kde je unboxing PSka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Uz je to potvrzeny? Zdroj? ....Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk On snad někdo někdy oficiálně psal že bude součástí balení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 kdysi se o tom spekulovalo,ale uz se pomerne dlouho vi,ze soucasti nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 na kotaku psali, že je konzole stabilní i bez stojánku, jen se stojánkem je ještě stabilnější, osobně bych si ho koupil jen téhdy, pokud by stál max. 150 Kč, víc bych za ten výlisek nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Mozna další špatna zprava,packy ( analogy) u ovladače pry moc nevydrží....snad se to nepotvrdí...:'( https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/1460204_10152037029207456_1723289391_n.jpg Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Ovladač slabá výdrž, páčky slabá výdrž, dělníci sabotovali výrobu...no ještě, že jsem se rozhodl alespoň rok počkat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Taky záleží na tom jak se k tomu ovladači chováš :D mě spíše zaráží ten HDMI,prý si lidi musí stejnak koupit vlastní,ten co je v balení prý moc nefunguje. Jinak v čem je jako lepší ten PS 4 ve stojánku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.