onefootman Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Mam Samsung radu ue6000, 117 led,stala me 30 tisic a uz bych takovej kram nechtel.Panely,i kdyz maj krasnej obraz tak nestihaj vcas doostrovat.Takze pri pohybech je to lehce maznuty.Reklamace za 2 roky jsem mel 2.Popravde hodne lituju ze jsem nesel do Panasonica.Mam od nich doma vse,spickova kvalita a zadnej problem.Popravde nic od Samsungu mi uz nesmi do baraku. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Já mám od Samsungu taky TV :D Tak až koupím nějaků konzoli tak ji možná vyhodím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Vyhodis konzoli jo ? :-D :-D :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Knabo Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 :D :D :D nééé televizi :D ale konzoli možná taky když bude blbnout :D Nevím jak vy, ale já hodnotím hry podle jedné hry kterou hraje kámoš na X360 L.A. Noire .To je celkem pěkné zpracování detailů, ale to je pro mne minimum...od jaké hry berete svoje "minimum"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Red dead Redemption :-D Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Jinak ty bazarovky teda půjdou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 kolikrat se chces jeste zeptat ? :-D jo pujdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Co jsem koukal, tak skoro ve vsech obchodech uz maji terminy dodání na konci Ledna, takze uz sedostanes jen do druhe varky. Ja mam objednano od Srpna v Electrowordu a psali mi, ze se na me v prosinci dostane a budou je rozesilat postupne, tak jak objednavky prijimali. Odesláno z mého C6603 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunings Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Panasonic, telku HD ready mám 7 let a stála mě 30 000kč a do tet je v pohodě, jen jsem ale chtěl už něco lepšího, tedy myslím tím hlavně Full HD, jakou druhou značku mám velice rád SONY, ani jedna z těchto dvou značek mě nevypekla, hodně se mi zalíbila tato SONY : http://led-televize.heureka.cz/sony-bravia-kdl-40r474/ Panasonic je celkem problém sehnat do 10 000 s větší obrazovkou než 80 . navíc jsem si všiml, že většina Panasoniků používá edge led, ale direct led je prý lepší na podání černé barvy co jsem se dozvědět, ta SONY se mi zdá celkem jako ideální telka za slušnou cenu. jenže prý každá televize není vhodná na hraní her kvůli tomu zpoždění, tak to je prostě těžký, jo a pokud sedím od telky 3m tak ta SONY 102 není moc velká? nestačila by mi 80? To už by se nechala jako 80 sehnat slušná telka ve Full HD jak Sony tak Panasonic Dík:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Pokud máte zájem o PS4 v první vlně, tak v Gamehouse mají volných 16 ks tohoho balení - PS4 500GB + Knack + Killzone za 13.199,- Což se mi zdá po zvýšení cen PS4, jako dobrá cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 To je docela fajn cena. Dík za tip. Ten Knack je na disku nebo jen kód? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 je to placka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 taky přemyšlím o nové TV k ps4 ted mám LG 32 a chtěl bych větší http://www.alza.cz/42-lg-42la620s-d408589.htm co myslíte bude dobrá na hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunings Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 (upraveno) taky přemyšlím o nové TV k ps4 ted mám LG 32 a chtěl bych větší http://www.alza.cz/42-lg-42la620s-d408589.htm co myslíte bude dobrá na hry?Ahoj, tak jsem to ještě ohledně TV řešil s klukem, který se v tom vyzná a chtěl jsem TV do 10 000kč a vybrali jsme tedy tu SONY : http://www.alza.cz/40-sony-bravia-kdl-40r474-d409876.htm samozřejmě není 3D a ani Smart, ale to já vůbec nepotřebuju, takže mě vyhovuje. Co se týká prý TV od SONY jako jediný mají nejmenší imputlag, pokavad chceš TV i k hraní, tak nejlepší volba je TV od SONY. Zde na youtube je i video : a v komentářích už se ptají zda je vhodná k PS4 a píšou tam, že ta sonka je jak dítě konzole, že pokavad to chce člověk i kvuli hraní tak je to velice dobrá volba, sony k sony sedá. Posílám ti odkaz na tabulky ohledně toho imputlagu : http://reviews.cnet.com/8301-33199_7-57587317-221/game-mode-on-cnet-tests-tvs-for-input-lag/ Sám si všimni, že SONY vede, jsou tam zobrazeny dražší TV SONY, ale to se stejně obecně týká všech SONY. Ta co jsem si objednal bude ůplně v pohodě a kort na hraní si myslím že lepší než SONY nebude... Myslím že když se rozhodneš pro to SONY uděláš dobře. Pokavad by jsi si vybral dražší už pujdeš jen s kvalitou obrazu a hraním nahoru. Ta LG je pěkná, ale pozor na ten imputlag, aby jsi pak nelitoval. Zkus si to někde zjistit u té LG ohledně toho imputlagu. Jinak imputlag je : velice důležitá hodnota pokud chceš právě tv používat k hraní. Vyjadřuje jaké má TV zpoždění než se obraz zpracuje. Př.- vystřelíš-zmáčkneš R1- konzole to musí zpracovat, to zabere nějaký čas a poté když vyšle signál do TV, tak ta ho zase musí převést na výsledný obraz, což zase něco trvá. A právě tato TV má velice dobrou hodnotu, takže prodleva je minimální. Zde jsem ještě našel video ohledně mé objednané : Upraveno Prosinec 1, 2013 uživatelem Tunings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 (upraveno) Panasonic, telku HD ready mám 7 let a stála mě 30 000kč a do tet je v pohodě, jen jsem ale chtěl už něco lepšího, tedy myslím tím hlavně Full HD, jakou druhou značku mám velice rád SONY, ani jedna z těchto dvou značek mě nevypekla, hodně se mi zalíbila tato SONY : http://led-televize.heureka.cz/sony-bravia-kdl-40r474/ Panasonic je celkem problém sehnat do 10 000 s větší obrazovkou než 80 . navíc jsem si všiml, že většina Panasoniků používá edge led, ale direct led je prý lepší na podání černé barvy co jsem se dozvědět, ta SONY se mi zdá celkem jako ideální telka za slušnou cenu. jenže prý každá televize není vhodná na hraní her kvůli tomu zpoždění, tak to je prostě těžký, jo a pokud sedím od telky 3m tak ta SONY 102 není moc velká? nestačila by mi 80? To už by se nechala jako 80 sehnat slušná telka ve Full HD jak Sony tak Panasonic Dík:cheesygrin: Tak přesně tu SONKU 474 jsem si koupil před třemi týdny, ve skutečnosti vypadá super, zvuk jsem zkoušel jenom hodinu (mám reprosoustavu) a obraz je super, přehraje snad všechny formáty videa, takže určo doporučujim. :-) Jestli máš nějáké dotazy, tak PM. BTW: Televize není nikdy dost velká :D Upraveno Prosinec 1, 2013 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 taky přemyšlím o nové TV k ps4 ted mám LG 32 a chtěl bych větší http://www.alza.cz/42-lg-42la620s-d408589.htm co myslíte bude dobrá na hry? Využiješ 3D + Smart funkce? Jestli ne, tak zbytečný luxus za ty peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunings Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 (upraveno) Tak přesně tu SONKU 474 jsem si koupil před třemi týdny, ve skutečnosti vypadá super, zvuk jsem zkoušel jenom hodinu (mám reprosoustavu) a obraz je super, přehraje snad všechny formáty videa, takže určo doporučuji :-)BTW: Televize není nikdy dost velká :D Fakt jsi si tuto koupil? Tak to je supr!!! Když si pročítám recenze, tak ji lidi opravdu hodně chválí,zvuk,obraz, jak píšeš, přehraje snad všechny formáty. Ona sice není Smart a ani mi o to nejde, ale někdo psal v recenzi, že stačí připojit tablet a je z ní také Smart :-) Myslím si, že za tu cenu supr koupě a k PS4 bude jak dělaná :-) Navíc když na tu LG koukám, tak má pasivní 3D a, že to řeknu jen 200Hz a za ty peníze? To je teda pěkně drahý...Sestra si koupila za 12000kč nedávno Samsung s aktivním 3D a 300Hz... Musel bych se přesně podívat, ale snad je to tato : http://3d-televize.heureka.cz/samsung-ue40f6100/ Tak to LG se mě zdá předražený a sestry telka v pohodě..pěkný obraz, ale stejně když si budu chtít užít pěkný film v 3D, tak raději navštívím kino, to je teprve pokoukáníčko než na TV a jak jsem psal u té SONY když na ni připojíš tablet, tak máš z ní také Smart Upraveno Prosinec 1, 2013 uživatelem Tunings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunings Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Využiješ 3D + Smart funkce? Jestli ne, tak zbytečný luxus za ty peníze.Jak ty pravděpodobně, tak i já bych mu rozhodně doporučil tu Sonku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Pánové,jakou TV k PS4 se řeší ZDE http://console-forum.net/tema/160529-jakou-tv-nejlip-na-ps4 díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Jak ty pravděpodobně, tak i já bych mu rozhodně doporučil tu Sonku... dík, asi máte pravdu :) také spíš ted přemýšlím nad tou sonkou jen jsem chtěl LG také zduvodu že mám od LG domácí kino. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Já jsem si před 3 lety koupil full hd LG plazmu 127cm a je to super TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickey007 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 přemyšlel jsem že bych bych vzal také 127cm ted mám 82cm ale nevím jestly to není moc na malej pokoj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Já ted koupil k PS4 tuhle http://www.alza.cz/42-panasonic-tx-l42e6e-stribrna-d397096.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 přemyšlel jsem že bych bych vzal také 127cm ted mám 82cm ale nevím jestly to není moc na malej pokoj :) Mám taky malý pokoj. Jsem od TV asi 2 metry a stačí to. Akorát má šílenou spotřebu, až 400W. Mám to nastaveno, že si to bere tak 300W při hraní a 150W při sledovaní tv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Ja mam plasmu Samsung PS51D570,51" a maximalni spokojenost.Menit budu az na 4K aspon 65"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.