Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

hry na pc jsou delane stejne tak jako hry na konzole...

ja na tv z pc hraju rpg, simulatory, ruzny 3rd akce atp... samozrejme u fps (titanfall a q3 only) a strategii (grey goo masakr) si presednu k monitoru a klavesnici a mysi, mam to hned vedle TV. Takze fakt v konzoli to neni

a nutno uznat, ze hodne her se na gamepadu hraje lepe jak na klavesnici a mysi. Napr. DA:I se mi na gamepadu hralo lepe o DS serii ani nemluve...

Zaklinac 2 taky lepe na gamepadu, a zaklinac 3 to bude to same.

Upraveno uživatelem th0ca
Odesláno

Já jsem pořídil nedávno za 200 snímač xbox ovladače do pc a parim z postele. I ty střílečky jsou pro mě lepší z pohodlí lezení nebo sezení. Než být jako pravítko u pc. Dobrý, pokud budu chtít drbat něco online, dám si to zase k pc. Takhle jsem zapojil ovladač na kterej jsem zvyklý a pohodička.

Jinak včera jsem dohrál dvojku a super :). Hadry od Vrana i kver od Vrana. Přemýšlím, že dám Dark mode a nebo se na to prostě vyseru :D.

SPOILER

hrál jsem s elfickama a letha jsem nechal jít. Všechno zařídil perfektně. Carodejove v hajzlu a sever taky :)). V podstatě fandím nilfgardu, těch severských vemen mám už dost. Navíc tatínek Ciri je docela klaďas :). A ty korvy čarodějnický si to zasloužily, kazdej kdo četl knížky prostě vidí, že ti jsou jenom svině a nic víc.jo ještě jsem nakonec zachránil shielu de tarcanville. Což nevím, jakej bude mít efekt. Ale bylo mi ji trošku líto, jak sebou začala házet v tom portálu :D.
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Zdravím všechny. Chtěl bych vědět, zda si myslíte, že je nutné mít odehranou 1 a 2... v době kdy vyšly tyto hry jsem na RPG tituly moc nebyl spíše jsem hrál FPS teď se do popředí ale dostaly ty RPGčka. Xbox 360 jsem prodal a mám jen PS4, takže už nemám ani na čem si zahrát tu 1 a 2. Chápu, že třeba nějaké narážky na situace z minulých dílů nepochopím, ale třeba u série AC si nemyslím, že by to, že nevím kdo byl Altair nebo kde nebo co je Masyaf ubral na zážitku z hraní třeba AC Blag Flag nebo AC 2. Všem děkuji za názor.

Odesláno

Já hrál oba díly, ale to bych musel být asi génius, abych si zapamatova o co šlo :) Je už to tak dávno. Já myslím, že autoři s tím počítají, akže příběh bude prostě nový, ale bude se v něm narážet na dřívější postavy a udlosti, které už taky nepochopím :) Každopádně 1 a 2 pro mě nejlepší rpg a ještě máš ča si to zahrát :)

Odesláno

Tak on ten příběh celkem plynule navazuje na knížky a potom na 1. a 2. díl hry, takže pokud to někdo nečetl ani nehrál, tak si myslím, že to bude trošku větší problém než třeba u neznalosti předchozích dílů Assassins Creed apod. Ale cd projectu je jasné, že se takových lidí najde asi dost, tak to bude určitě udělané tak, aby si to i užili i ti, co pro ně bude trojka první.

Navíc jestli se nepletu, kvůli možným problémům s přesunem savů z předchozích her bude na začátku Marigold nějakým způsobem vyprávět u ohně někomu příběh z předchozích dílů a hráč bude mít možnost volit některá rozhodnutí, aby ten děj a stav světa a postav ve trojce seděl s tím, jak hrál předchozí díly aniž by k tomu potřeboval mít uložený save. Takže to asi příběh dost zrekapituluje i těm co minulé díly nehrály.

A určitě se na youtube najde spousta videí které zajímavým způsobem předchozí děj shrnou i představí geralta, ten svět atd.

• 3 weeks later...
Odesláno

Nové postřehy k PS4 verzi. http://www.eurogamer.cz/articles/2015-05-03-naitani-v-ps4-verzi-zaklina-3-trva-40-vterin

To načítání mě bude asi stejně rozčilovat jako u Bloodborne, tak snad to pak sníží. Doskakování je jasné vzhledem k výkonu PS4. Každopádně uvažuju o zrušení předobjednávky a koupi na PC. Mám GTX 970 a mám pocit, že to bude nebe a dudy oproti PS4 verzi. Ale zase oproti pohodlí...nejsem si jistý...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu