onefootman Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Ja taky hraju radsi na konzoli,ale stejne tak na pc na tv...Staci si koupit za par stovek kabel a na gauci se muzes valet taky [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 + bezdrátová klávesnice + bezdrátová mýš + stolek na tyto věci Nebo si vemeš gamepad a jsi vysmátý :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Jen gamepad do ruky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 V tom vidím trochu zádrhel, hry na PC jsou vesměs dělané na bleskurychlé reakce uživatele a gamepad přece jen tak rychlý jako myš není. To s obtížností easy musí být HardCore :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 hry uz jsou vesmes delane prevazne na pad a pokud by jsi mel problem,tak vzdycky muzes prejit na klavesnici a mys. Mys a klavesnici vesmes vyuziju pouze na fps, ostatni hry jen na padu. Witchera jsem sice odehral na klavesnici a mysi,ale trojku uz pojedu na padu v posteli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 (upraveno) hry na pc jsou delane stejne tak jako hry na konzole... ja na tv z pc hraju rpg, simulatory, ruzny 3rd akce atp... samozrejme u fps (titanfall a q3 only) a strategii (grey goo masakr) si presednu k monitoru a klavesnici a mysi, mam to hned vedle TV. Takze fakt v konzoli to neni a nutno uznat, ze hodne her se na gamepadu hraje lepe jak na klavesnici a mysi. Napr. DA:I se mi na gamepadu hralo lepe o DS serii ani nemluve... Zaklinac 2 taky lepe na gamepadu, a zaklinac 3 to bude to same. Upraveno Leden 29, 2015 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Asi tak... Napr. u Assetto Corsa taky rikali ze bez volantu vstup zakazan a ja nemam problem se dobre umistit s gamepadem... Takze osobne uz nevidim rozdil mezi pc a konzoli z hlediska pohodli ,pc stul-konzole gauc ale spis v jednoduchosti... Vrazim placku a hraju... Ne furt neco instalovat atd.atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mojmir Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Uznávám že situace se dost možná za tu dobu co na PC nehraju změnila, já jsem hrál převážně FPS a tam jsem si to nedokázal v té době představit (cca 10let zpět). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Já jsem pořídil nedávno za 200 snímač xbox ovladače do pc a parim z postele. I ty střílečky jsou pro mě lepší z pohodlí lezení nebo sezení. Než být jako pravítko u pc. Dobrý, pokud budu chtít drbat něco online, dám si to zase k pc. Takhle jsem zapojil ovladač na kterej jsem zvyklý a pohodička. Jinak včera jsem dohrál dvojku a super :). Hadry od Vrana i kver od Vrana. Přemýšlím, že dám Dark mode a nebo se na to prostě vyseru :D. SPOILER hrál jsem s elfickama a letha jsem nechal jít. Všechno zařídil perfektně. Carodejove v hajzlu a sever taky :)). V podstatě fandím nilfgardu, těch severských vemen mám už dost. Navíc tatínek Ciri je docela klaďas :). A ty korvy čarodějnický si to zasloužily, kazdej kdo četl knížky prostě vidí, že ti jsou jenom svině a nic víc.jo ještě jsem nakonec zachránil shielu de tarcanville. Což nevím, jakej bude mít efekt. Ale bylo mi ji trošku líto, jak sebou začala házet v tom portálu :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 I s gamepadem se dají FPSka solidně naučit.. ale chce to trenovat :) Ale herní PC k televizi jsem si chtěl taky pořídit, co říkáte na Alienware alpha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Nevim, co to je, ale mám herní PC 3 roky s 37" televizí a jsem nadmíru spokojen, do ničeho menšího bych už rozhodně nikdy nešel, naopak, příště padesátku minimum :D. zážitek je úplně někde jinde než v malé krabičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Je to herní pc ve stylu konzole se sistemovou nástavbou steam http://www.dell.com/us/p/alienware-alpha/pd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 Sakra, já už se nemůžu dočkat. Prý nelepší hra co autor hrál za 33 let. http://www.eurogamer.cz/articles/2015-03-20-2-dny-s-plnou-verzi-zaklina-3-spousta-novych-informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2015 kdyz se nemuzes dockat,bez si honit a rikej tomu divoky:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Duben 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2015 Zdravím všechny. Chtěl bych vědět, zda si myslíte, že je nutné mít odehranou 1 a 2... v době kdy vyšly tyto hry jsem na RPG tituly moc nebyl spíše jsem hrál FPS teď se do popředí ale dostaly ty RPGčka. Xbox 360 jsem prodal a mám jen PS4, takže už nemám ani na čem si zahrát tu 1 a 2. Chápu, že třeba nějaké narážky na situace z minulých dílů nepochopím, ale třeba u série AC si nemyslím, že by to, že nevím kdo byl Altair nebo kde nebo co je Masyaf ubral na zážitku z hraní třeba AC Blag Flag nebo AC 2. Všem děkuji za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chuchmi Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Aby sis na 100% vychutnal tudle serii mel bys mit precteny i knizky, ale nemyslim si ze to i tak nebude skvelej zazitek. Sem tam treba neco nepochopis, ale melo by to byt tak aby to tolik nevadilo. Taky jsem jednicku ani dvojku nedohral tak na tom budem stejne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Já hrál oba díly, ale to bych musel být asi génius, abych si zapamatova o co šlo :) Je už to tak dávno. Já myslím, že autoři s tím počítají, akže příběh bude prostě nový, ale bude se v něm narážet na dřívější postavy a udlosti, které už taky nepochopím :) Každopádně 1 a 2 pro mě nejlepší rpg a ještě máš ča si to zahrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 Věřím, že tohle bude jedna z nejlepších her mého dosavadního "pařanského" života. Hned vedle série MGS. W1, W2 dohráno, Witcher 3 - PC verze coming ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Duben 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2015 Tak on ten příběh celkem plynule navazuje na knížky a potom na 1. a 2. díl hry, takže pokud to někdo nečetl ani nehrál, tak si myslím, že to bude trošku větší problém než třeba u neznalosti předchozích dílů Assassins Creed apod. Ale cd projectu je jasné, že se takových lidí najde asi dost, tak to bude určitě udělané tak, aby si to i užili i ti, co pro ně bude trojka první. Navíc jestli se nepletu, kvůli možným problémům s přesunem savů z předchozích her bude na začátku Marigold nějakým způsobem vyprávět u ohně někomu příběh z předchozích dílů a hráč bude mít možnost volit některá rozhodnutí, aby ten děj a stav světa a postav ve trojce seděl s tím, jak hrál předchozí díly aniž by k tomu potřeboval mít uložený save. Takže to asi příběh dost zrekapituluje i těm co minulé díly nehrály. A určitě se na youtube najde spousta videí které zajímavým způsobem předchozí děj shrnou i představí geralta, ten svět atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 :love: http://www.ign.com/articles/2015/04/06/the-first-15-minutes-of-the-witcher-3-wild-hunt-ign-first?watch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Duben 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2015 To už je rok 1358 ? www.youtube.com/watch?v=hRvRaW8sCNE (cz titulky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eman07 Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 zdarec,nevite zda bude hra s cz titulkama i na cz pstore?Premyslim ze bych si ji koupil na psstore Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Duben 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 pokud ji koupíš na CZ store, tak tam určo bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Duben 28, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2015 Klasická verze CZ titulky má, takže usuzuji, že bude mít i ta digitální. U Tlou to tak také je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 Nové postřehy k PS4 verzi. http://www.eurogamer.cz/articles/2015-05-03-naitani-v-ps4-verzi-zaklina-3-trva-40-vterin To načítání mě bude asi stejně rozčilovat jako u Bloodborne, tak snad to pak sníží. Doskakování je jasné vzhledem k výkonu PS4. Každopádně uvažuju o zrušení předobjednávky a koupi na PC. Mám GTX 970 a mám pocit, že to bude nebe a dudy oproti PS4 verzi. Ale zase oproti pohodlí...nejsem si jistý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.