Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Musim říct, že takhle dlouho jsem se u žádný hry nebavil. Serou mě akorát ty bugy, momentálně mam buglý 2 questy v bělosadu. Jeden je honba za pokladem a druhý je ta svatyně kde se vám mají spawnout ghúlové. Navíc mi hra často padá a někdy se mi nechtějí dočíst pořádně textury a NPC, takže musím kolikrát čekat i 2 minuty než se mi načtou správně. Jinak někdo se tu ptal jestli rostou vousy a ano rostou, ale je to taktéž buglý a musíte cestovat například do Bělosadu a pak zpátky do Velenu aby to fungovalo. Po tomhle už to běží normálně a pokaždý když se oholíte vám budou růst.

Molda22: S tím lvlem si nic neděl já si takhle jedu ve velenu na quest po nějaký hoře a nejednou nademnou letí gryf a místu lvlu otazníky a než jsem stačil něco udělat byl jsem mrtvej :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu