SmOukycze Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Musim říct, že takhle dlouho jsem se u žádný hry nebavil. Serou mě akorát ty bugy, momentálně mam buglý 2 questy v bělosadu. Jeden je honba za pokladem a druhý je ta svatyně kde se vám mají spawnout ghúlové. Navíc mi hra často padá a někdy se mi nechtějí dočíst pořádně textury a NPC, takže musím kolikrát čekat i 2 minuty než se mi načtou správně. Jinak někdo se tu ptal jestli rostou vousy a ano rostou, ale je to taktéž buglý a musíte cestovat například do Bělosadu a pak zpátky do Velenu aby to fungovalo. Po tomhle už to běží normálně a pokaždý když se oholíte vám budou růst. Molda22: S tím lvlem si nic neděl já si takhle jedu ve velenu na quest po nějaký hoře a nejednou nademnou letí gryf a místu lvlu otazníky a než jsem stačil něco udělat byl jsem mrtvej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Na cem to hrajes, ze ti to tak casto pada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Hraju ho na ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Hm tak to je divny co pises, ze ti to vsechno dela. To je asi nekde chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Tohle jsou častý problémy. Když koukneš na support CDProjekt tak tam jsou ještě horší věci. Např. některý lidi nemůžou běhat nebo jim nejde hra ukládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Tak ja musim zaklepat ptz zatim ani jedna chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 No uz aby vysel ten patch co je na schvaleni na konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 mám nahráno kolem 40hodin na ps4 a všechno v pohodě. Občas nějaká malá chyba ale propady fps nebo že by hra spadla to nikdy. Jasná hra roku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Jinak se mi staly docela dvě vtipný příhody. Jednou mi klepna vylezla z vody a ve Skelligu po milostné scéně s Yen mi Yen zůstala na hostině nahoře bez a v kalhotkách. Bylo docela vtipný sledovat jak se baví s lidma :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Ja krom tech bugu s tim koňem taky dobry. Jen je peklo ten loading. kolikrát to fakt trvá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 mám nahráno kolem 40hodin na ps4 a všechno v pohodě. Občas nějaká malá chyba ale propady fps nebo že by hra spadla to nikdy. Jasná hra roku! Žádný propady fps? Ani v Křivokluškých blatech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 No s tim ze nema zadny propady fps tak to opravdu ale opravdu neverim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 (upraveno) Také nepozoruju nějaké propady, za mě Zakínač 3 na PS4 naprosto bez problémů (déšť bažiny nechápu neblbne vám disk zkuste při hře vypnout internetové připojení) jinač hra pětiletí, pro tůhle hru stojí koupit PS4 :) Upraveno Květen 24, 2015 uživatelem Draken666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Cao nevite nekdo proc na dualshocku sviti pokazde jina barva ? Cervena zelena ruzova zluta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draken666 Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Zbarvení je podle znamení které máš nastaveno jako aktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Cao nevite nekdo proc na dualshocku sviti pokazde jina barva ? Cervena zelena ruzova zluta To je podle toho co se ti zrovna deje ve hre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Nenašel někdo nákresy na Gryfí set? Já mám pouze vylepšení na zbroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Znameni tech je 5 a svetel je kolik myslim 4 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Nakresy najdes pri plneni vedlejsiho ukolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 (upraveno) Ve Skellige nebo v Velenu? Upraveno Květen 24, 2015 uživatelem SmOukycze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biolog Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 zdravim propady ve fps jsem zatim moc nepostrehl ale hra mi uz 2 krat spadla asi za 15.hodin hraju na ps4 nevite kde se da zmenit uces u holice i vousy zatim jsem to nenasel diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 V Novigradu jsou 2, ale dávej si pozor jeden je opilej a většinou udělá něco jinýho než ty chceš a potom je ještě jeden v Oxenfurtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Taky zatím na ps4 bez vážnějších problémů. Jen třikrát mi hra spadla za cca 18 hodin, nenarazil jsem na žádný bug který by mi bránil dodělání questu. Nějaké menší propady fps byly, ale nic hrozného. Hraju to bez jakýchkoliv patchů, nemám net v ps4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Tak já přišel na to, že když dám PS4 do rest mode a hru necham suspendnutou,tak potom ta hra padá a klesá mi FPS. Když jí vypnu a zapnu znova, tak bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2015 Kteří obchodníci maji dost peněz? Mam perly za 18 tisíc ale nikdo nemá dost peněz. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.