Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Trosku mimo na eurogameru ne :-) patch vysel pred tydnem a slavnostne napisou clanek ted http://www.eurogamer.cz/articles/2015-06-02-plynulost-konzoloveho-zaklina-3-v-bainach-patch-nezlepil :-D

Taky jsem se dneska díval. Já už myslel, že je ten článek na 1.04, že konečně vyšel a nic. No alespoň se ti všichni kterým to tak skvěle jede podívají jaká je skutečnost, kterou oni nevidí...spadlo to i na 19 fps.

Odesláno

Nevíte náhodou někdo o nějakém obchodníkovi, který vykupuje trofeje za vyšší ceny než ostatní? Zatím si je všechny nechávám a problém s financema taky zatím nemám, ale slyšel jsem, že někdo takový je, tak ať vím pro případ, že se to bude někdy hodit.

Jo a dá se někde zjistit aktuální stav úplné sbírky Gwint karet? Třeba že mám momentálně 60 karet z 200?

Jinak pokud by to někomu pomohlo, tady je první díl mého hledání gryfí výstroje, konkrétně stříbrný meč:

Odesláno
Hoši ve Velenu mám ten vedlejšák na pěstní souboje, vymlátil jsem duši z těch tří šašků různě po Velenu a pak se mám vrhnout na toho seržanta v hradu jak má sídlo ten baron červený :D. Ale když k tomu seržovi příjdu tak se nic neděje :/ nevíte jestli musím udělat něco spešl ? Díky

tak nejdriv jsem oslovil sazkare a pak serzanta. Pak staci drzet fakt jen ctverecek a je mrtvej. Nejtupejsi fight a pak ziskas pristupy na dalsi dve mesta

Odesláno

!!!!!Spoiler!!!!!

Hele mam dotaz jak sem pomáhal Tris s útěkem těch mágů tak na konci jsem jí neřekl že jí miluju a ta coura odplula :D což znamená že mám peška a už jí nemůžu potkat je prostě v hajzlu někde pryč?? díky za info, jestli se vrátí po úkolu co udělám časem tak mi pls hlavně nepište jakej :D :D jestli se nevrátí holt pešek :D :D

Odesláno
Už jsi ji píchal?

ty vole no právě že ne :( vojel jsem jenom tu bloncku :D Tris odjela hned po úkolu a teď když najdu občas předmět něco kouzelnýho nevim co to bylo přesně tak Geralt řekne něco že škoda že tu není Tris že by mu řekla co to je a na co a ty předměty jsou v inventáři pod úkolovejma tak tajně doufám že jí potkám :D :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu