lupama Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Já už chci mít aspoň 23lvl abych si udělal superior griffi věci :-D tak at už to opraví :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Asi si nepamatujete, kde sehnat recept na petardu z měsíčního prachu. Docala by se hodila, ale za boha nemůžu nikde sehnat recept Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Vo Velene je asi chyba vo vedlajsej ulohe Falesne Papiry....ten pofiderny priekupnik mi ponuka lacnejsiu priepustku,ked pomozem svagrovi vycistit pole od mrchozrutov...vsetko to vycistim, po konci boja hodim rec s jeho svagrom - idem si pre priepustku a ma tam dialog,ze pole som vycistil,ale jeho svagor zomrel v boji....???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 To není chyba, nesmíš nechat toho švagra umřít. Pokud umře, tak řeč po boji nehodíš se švagrem, ale s někým jiným, kdo byl taky na tom bojišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Můžeš jí vylepšit jenom jednou což jsi udělal. Ten nákres ti i po vylepšení zbroje nebo zbraně zůstává. No dobra a proc mi to teda ukazuje furt ze prisady jsou a ta zbroj 0/1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 To uz by pak neukazovalo 0/1 kdyby to bylo vylepsene ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Trosku mimo na eurogameru ne :-) patch vysel pred tydnem a slavnostne napisou clanek ted http://www.eurogamer.cz/articles/2015-06-02-plynulost-konzoloveho-zaklina-3-v-bainach-patch-nezlepil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Trosku mimo na eurogameru ne :-) patch vysel pred tydnem a slavnostne napisou clanek ted http://www.eurogamer.cz/articles/2015-06-02-plynulost-konzoloveho-zaklina-3-v-bainach-patch-nezlepil :-D Taky jsem se dneska díval. Já už myslel, že je ten článek na 1.04, že konečně vyšel a nic. No alespoň se ti všichni kterým to tak skvěle jede podívají jaká je skutečnost, kterou oni nevidí...spadlo to i na 19 fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Spadlo na 19 a to pri jizde na koni. Pridej k tomu par monster a jsi na 15 fps :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Hoši ve Velenu mám ten vedlejšák na pěstní souboje, vymlátil jsem duši z těch tří šašků různě po Velenu a pak se mám vrhnout na toho seržanta v hradu jak má sídlo ten baron červený :D. Ale když k tomu seržovi příjdu tak se nic neděje :/ nevíte jestli musím udělat něco spešl ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Musíš se nejspíš zapsat. Do toho boje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Otázka, jaky je rozdil mezi lehkou a těžkou zbrojí? V čem je jaka a na co lepší a horši? :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 To uz by pak neukazovalo 0/1 kdyby to bylo vylepsene ne Samozřejmě, že ti to ukáže. Ty upgrady pro vylepšení zbroje nebo zbraní nemizí a je jedno jestli už jsi je vylepšil nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Otázka, jaky je rozdil mezi lehkou a těžkou zbrojí? V čem je jaka a na co lepší a horši? :) Díky Největší rozdíl je jak rychle se ti doplňuje výdrž. Hodí se ti to např. když primárně hraješ šermíře a neinvestuješ body do znamení. Jinak jsem si moc rozdílu nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Nevíte náhodou někdo o nějakém obchodníkovi, který vykupuje trofeje za vyšší ceny než ostatní? Zatím si je všechny nechávám a problém s financema taky zatím nemám, ale slyšel jsem, že někdo takový je, tak ať vím pro případ, že se to bude někdy hodit. Jo a dá se někde zjistit aktuální stav úplné sbírky Gwint karet? Třeba že mám momentálně 60 karet z 200? Jinak pokud by to někomu pomohlo, tady je první díl mého hledání gryfí výstroje, konkrétně stříbrný meč: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Hattori kupuje za slusny penize,pak trpaslik na Velenu na Vranohrade(ale az po splneni questu) a pak na Skelige pomalu kazdej kovar - tam maj asi slusny prachy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Nejvyšší cenu za trofeje ( tzn. cca 300 ) ti dá bylinkář co bydlí u Novigradu, ne přímo v něm ale kousek vedle, má samostatný sídlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Jakto že hra ukazuje herní dobu 5 dní a 7 hodin? To bych měl nahráno cca 120 hodin a to fakt nemám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Migi: Mě to ten čas ukazuje taky daleko vyšší.. a dost lidem se zase co chvíli maže, takže to bude asi dost buglý no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Červen 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2015 Mě se třeba čas začal znova počítat od patche :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Hoši ve Velenu mám ten vedlejšák na pěstní souboje, vymlátil jsem duši z těch tří šašků různě po Velenu a pak se mám vrhnout na toho seržanta v hradu jak má sídlo ten baron červený :D. Ale když k tomu seržovi příjdu tak se nic neděje :/ nevíte jestli musím udělat něco spešl ? Díky tak nejdriv jsem oslovil sazkare a pak serzanta. Pak staci drzet fakt jen ctverecek a je mrtvej. Nejtupejsi fight a pak ziskas pristupy na dalsi dve mesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 tak nejdriv jsem oslovil sazkare a pak serzanta. Pak staci drzet fakt jen ctverecek a je mrtvej. Nejtupejsi fight a pak ziskas pristupy na dalsi dve mesta Do jakých měst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 !!!!!Spoiler!!!!! Hele mam dotaz jak sem pomáhal Tris s útěkem těch mágů tak na konci jsem jí neřekl že jí miluju a ta coura odplula :D což znamená že mám peška a už jí nemůžu potkat je prostě v hajzlu někde pryč?? díky za info, jestli se vrátí po úkolu co udělám časem tak mi pls hlavně nepište jakej :D :D jestli se nevrátí holt pešek :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Už jsi ji píchal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Červen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2015 Už jsi ji píchal? ty vole no právě že ne :( vojel jsem jenom tu bloncku :D Tris odjela hned po úkolu a teď když najdu občas předmět něco kouzelnýho nevim co to bylo přesně tak Geralt řekne něco že škoda že tu není Tris že by mu řekla co to je a na co a ty předměty jsou v inventáři pod úkolovejma tak tajně doufám že jí potkám :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.