Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Odesláno

Zaklínač divoký hon edice ps4

1.Chci se zeptat někoho kdo to má...je tam první hra 

2.potom ten první datadisk 

3.o krvi a víně 

Je možné si vybírat v nabídce než spustím hru co chci hrát?Jako v Metro redux.Jde mě o to zda to OPRAVDU obsahuje všechno TEDY 3 cedečka včetně posledního o krvi a víně zda to není nějak šizené třeba chybějící mise atd.Nebo tam naběhne masa misí a není poznat co je co.

• 2 weeks later...
Odesláno

Zdravím, po příjezdu do Novigradu se hra při dialozích začala o poznání déle načítat (než Geralt něco řekne, je rozmazaná obrazovka a dialog trvá 6 minut namísto 3). A teď, při sledování zloděje, naběhla cutscéna a hra se načítá již 10 minut a nic. Hru mám staženou ze Store, aktuální verze 1.3. Ví si někdo rady, prosím?

Odesláno
V 2. 9. 2016 at 20:49, IniTW8X napsal:

Pokud máte na mysli W3 GOTY tak žádné kódy přiložené nejsou. Na disku je úplně vše, tzn. základní hra, oba datadisky a všech 16 DLC. Dnes jsem si to byl koupit v Xzone.

Ahoj

Tak to je súper.16 DLC?Měl jsem za to,že DLC znamená datadisk a pokud vím tak to má asi 3-4 cedečka dohromady co vyšlo postupně celkem

a nikoliv 16 datadisků(DLC)?

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu