MajlloB Odesláno Srpen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2016 Prosim jak se povysuji predmety na velmistrovskou uroven? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Září 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2016 Zaklínač divoký hon edice ps4 1.Chci se zeptat někoho kdo to má...je tam první hra 2.potom ten první datadisk 3.o krvi a víně Je možné si vybírat v nabídce než spustím hru co chci hrát?Jako v Metro redux.Jde mě o to zda to OPRAVDU obsahuje všechno TEDY 3 cedečka včetně posledního o krvi a víně zda to není nějak šizené třeba chybějící mise atd.Nebo tam naběhne masa misí a není poznat co je co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Září 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2016 Co jsem cetl tak tam je zakladni hra a kody. Jeste ze jsem si na goty verzi nepockal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2016 A ja zase cetl, ze na disku je zakladni hra i DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Září 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2016 Pokud máte na mysli W3 GOTY tak žádné kódy přiložené nejsou. Na disku je úplně vše, tzn. základní hra, oba datadisky a všech 16 DLC. Dnes jsem si to byl koupit v Xzone. sx2000 a L.samorost reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Září 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2016 Lidi, mám dotaz. Pokud k základní hře koupím datadisky pouze ve formě aktivačního klíče, můžu hru z disku po dohrání smazat? Jde mi o to, jestli když hru smažu a za rok si budu chtít znovu zahrát, bdue mi znovu fungovat kód. Na té samé konzoli. Nebo kód bude platit jen na jedno stažení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2016 kód funguje jen jednou, ale pomocí kódu koupíš to DLC na storu a to si můžeš kdykoliv znovu stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Září 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2016 Chápu, super, díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marťula Odesláno Září 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2016 Zdravím, po příjezdu do Novigradu se hra při dialozích začala o poznání déle načítat (než Geralt něco řekne, je rozmazaná obrazovka a dialog trvá 6 minut namísto 3). A teď, při sledování zloděje, naběhla cutscéna a hra se načítá již 10 minut a nic. Hru mám staženou ze Store, aktuální verze 1.3. Ví si někdo rady, prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2016 nejspíš nějaký bug, zkus načíst nějakou dřívější uloženou pozici a u wičera rozhodně doporučuju ukládat často a do více slotů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2016 Jop je to bug, ktery se objevil prave v tom patchi 1.30. Patch 1.31, ktery by to mel odstranit, by mel vyjit v blizke dobe. jirka.vanek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Září 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2016 V 2. 9. 2016 at 20:49, IniTW8X napsal: Pokud máte na mysli W3 GOTY tak žádné kódy přiložené nejsou. Na disku je úplně vše, tzn. základní hra, oba datadisky a všech 16 DLC. Dnes jsem si to byl koupit v Xzone. Ahoj Tak to je súper.16 DLC?Měl jsem za to,že DLC znamená datadisk a pokud vím tak to má asi 3-4 cedečka dohromady co vyšlo postupně celkem a nikoliv 16 datadisků(DLC)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2016 https://cs.wikipedia.org/wiki/Stahovatelný_obsah https://cs.wikipedia.org/wiki/Rozšíření_hry Nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Září 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2016 Dobře a EDICE má na výběr od začátku VŠECHNY disky NEBO musím hrát postupně. Nebo jako v metro redux a můžu hned hrát co chci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2016 No datadisky mají doporučené levely. Myslím, že srdce z kamene má 28 a tousant 35. Pokud se pletu, prosím opravte mě nekdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Září 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2016 Paráda,doufám,že tam bude nějaký turnaj s dřevcem na koních jedoucích proti sobě?..to by byla první hra co to má !!!? Je lepší ta polština nebo v angličtině?Co se vám líbilo více?Přijde mě to dost zajímavé v té polštině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malakaiCZ Odesláno Září 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2016 Eriku, srdce je 30 a tousant 34 úroveň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Září 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2016 Díky. Skoro jsem to trefil... A ne, kde by vzal geralt drevec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Září 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2016 Mám takový problém. Jo a protože se v tom nevyznam co to je DLC.?? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Říjen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 V 22. 9. 2016 at 16:27, eRik napsal: Díky. Skoro jsem to trefil... A ne, kde by vzal geralt drevec? Tak on v jedné epizodě leze do turnaje.Nicméně snad trefuje jenom nějaké hadrové panáky,škoda.Turnaj v brnění by dost brněl na koni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2016 V 28. 9. 2016 at 11:25, zidd napsal: Mám takový problém. Jo a protože se v tom nevyznam co to je DLC.?? Dekuji Dlc je datadisk nebo nějaký stohovatelny obsah do hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno Říjen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 Chci poprosit o radu, jak vidím takto víně a krvi ještě koupím edici s gwintem, ale srdce z kamene už nikde ne. Nevíte někdo kde by se dala hra sehnat s kartami. Vidím třeba na aukru, ale typek 1199. Trosku přestřelil, vím že chce vydělat, ale kdyby měl někdo tip kde levněji budu rád. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 ono je problém v tom, že srdce z kamene s kartami je prakticky vyprodaná. Nebude ti zbývat nic jiného než sledovat inzeráty jak tu tak třeba na aukru a snad sa ti je podaří sehnat levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2016 Jak se tak dívám tak týpek ani nepřestřelil tu cenu ...ze srandy jsem mrkkl na Ebay a málem mě mrdlo http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XPS4+the+witcher+the+hearts+of+stone.TRS0&_nkw=PS4+the+witcher+the+hearts+of+stone&_sacat=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Tak ono na ofic shopu se budou dát sehnat za 10€ tuším pouze pro našince je to drahe jelikož jsou cz a normálně se dá prodat i za 2500Odesláno z mého Nexus 5X pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.