onefootman Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 No vsimnul jsem si ze po probuzeni z rest modu mi docela padaj snimky a jakmile zacne konzole chladit tak padaj jak o zavod... Mate to stejne? ... Zkusim odpojit od netu jestli to pomuze jak tu nekdo psal ale moc tomu neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 No vsimnul jsem si ze po probuzeni z rest modu mi docela padaj snimky a jakmile zacne konzole chladit tak padaj jak o zavod... Mate to stejne? ... Zkusim odpojit od netu jestli to pomuze jak tu nekdo psal ale moc tomu neverim Já ten rest mod nepoužívám, takl nevím, ale to odpojení od netu zkus a napiš postřehy. Mě to hlavně padá, pokud někde v místnosti zažehnu pochodeň, to je masakr. Hlavně v té myší věži, kde už jsem byl dvakrát a pokaždé to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 No vsimnul jsem si ze po probuzeni z rest modu mi docela padaj snimky a jakmile zacne konzole chladit tak padaj jak o zavod... Mate to stejne? ... Zkusim odpojit od netu jestli to pomuze jak tu nekdo psal ale moc tomu neverim A když dáváš rest mode, necháváš v něm zapnutou tu hru? Já zaklínače vždycky vypnu a dám rest mode, třeba kvuli nabíjení ovladače. Pak zapnu PS, znovu zapnu witchera a problém s FPS ani se zahříváním nemám absolutně žádnej. vše běží jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Me to ještě teda nepadlo... Nahráno pres 20h určitě :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Doporučuju mít v PSku flashku a jednou za čas uložit savy, pokud nemáš PS+, protože přítelkyně nemá PS+ na svém druhém účtu, mi se savy uložily, ale jí ne, což je pruda. Trochu mě sere, že tu cloudovou službu pro savy nedávají grátis, protože teď nějakou dobu PS+ nemám předplacenu a flashku jsem si ještě nekoupil. :D Já tomu opravnému scanu nevěřím, páč už mě dvakrát zradil, vždy to při nějakých procentech vytuhlo. Bohužel v tom případě už ty savy nevydoluješ a musel jsem stáhnout asi 120GB digitálek. :D Jinak jak tu píšete ohledně toho frameratu, tak nevěřím, že se to někomu nesekalo, jinak mám dojem, že je to nějaký zaříkávač voodoo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Hele a kdyz mam PS+ tak se mi to na ten cloud uklada automaticky nebo to tam musim nahazet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 mi to ukládá automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Já ten rest mod nepoužívám, takl nevím, ale to odpojení od netu zkus a napiš postřehy. Mě to hlavně padá, pokud někde v místnosti zažehnu pochodeň, to je masakr. Hlavně v té myší věži, kde už jsem byl dvakrát a pokaždé to samé. Tak hraju cca 2,5 hodiny bez internetu a vse ok... Az se mi tomu nechce verit... Propady tam byli,ale nic tragickyho.... A v desti s pochodni uplne v pohode... Konzole prekvapive ani tolik nehuci,jen se mi nechce verit ze by to mohlo byt tim pripojenim... Pripada mi to trochu jako blbost [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Ja kdyz se mrknu jak dlouho uz hraju tak tam mam 3 minuty :-D No a odehrano mam aspon 30h+. Skoda celkem me to zajmalo kolik casu u Zaklinace vydrzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Vsimli jste si jak jdete tim portalem za to carodejkou jak se koupe tak pod ni prcaji kralici :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Tak hraju cca 2,5 hodiny bez internetu a vse ok... Az se mi tomu nechce verit... Propady tam byli,ale nic tragickyho.... A v desti s pochodni uplne v pohode... Konzole prekvapive ani tolik nehuci,jen se mi nechce verit ze by to mohlo byt tim pripojenim... Pripada mi to trochu jako blbost [emoji1] No vidíš, já hraju bez netu a bez patchů furt a taky mi ti přijde, že tu podle problémů, co popisujete hrajeme úplně jiné hry po technické stránce :cheesygrin: Možná je to čerstvým, východomoravským vzduchem nebo já nevim čím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Nevite nekdo jak vylepsim tu zakladni zbroj se kterou zacinam hrat jedno vylepseni uz mam myslim ale ted to po me chce Dalsi oblek a suroviny ty uz mam ale ten oblek k tomu ne abych si to mohl udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Ta základní zbroj jde vylepšit jenom jednou. Mandaz: Ono na tom patchi něco bude. Na foru cdprojektu celkem dost lidí spekuluje, že bez patche to běží mnohem líp, ale těžko říct jestli to je pravda. Jinak jsem taky zkusil vypnout net a žádnou změnu jsem nepozoroval. FPS padaj pořád na 20 v blatech a při boji s přízraky. Navíc dneska jsem dělat quest, kde se mi sešla mlha a 5 přizraků to byla nehorázná slideshow. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Sakra a zbroj mi vylepsi kdo a kde prosim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Musíš ke zbrojířovi a musíš mít na to ten nákres. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Hmm, mít PC verzi má krapet výhodu, už mají 1.04 verzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Nevíte někdo kde najdu ženu krvavého barona. Hledám ji u koně ale nikde ani stopa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Fenix, je v Blatech, kde dělá služebnou třem čarodějnicím a sirotkům Jinak hlásím první větší bug, v Novigoru mi nejde sepnout cihla a já s Triss nemohu ze sklepa :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 A kde jsou blata to právě nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Musíš pokračovat v hlavní dějový linii. Tenhle bug s Triss je jeden z těch častější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Takže tenhle quest musí počkat. Tam nic dalšího neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Bohužel tenhle quest je propojen s hlavní dějovou linkou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 taky vás štve, že během souboje nelze přeskakovat ploty? největší nedostatek v souboji, nejde to přeskočit ani úskokem, ani kotoulem, při tom jsou překážky v boji denním chlebem, je to strašná pruda a někdy kvůli tomu chcípnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Musíš pokračovat v hlavní dějový linii. Tenhle bug s Triss je jeden z těch častější. Ok, zkusím ji nechat čučet ve sklepě jako každý poctivý rakušan ;) Jinak víc mne štve, že nemám moc času na hraní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2015 Jj taky kvůli to mu dost často umírám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.