strejda999 Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Narážím na potvory co nemaj číslo levelu ale otazník. Dostanu ránu a je po mě. Nejakej napad jak je zabít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Narážím na potvory co nemaj číslo levelu ale otazník. Dostanu ránu a je po mě. Nejakej napad jak je zabít? Jo zvedni si lvl a pak se tam vrat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 ještě foto jak jsem na tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Ta zbroj je krutá :-D i když mi k Geraltovi vubec nesedí. Odkud? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Me taky nezesednou jeskyne asi zustavaji stejne.Nahodou netusi nekdo kdy ma vyjit patch na konzole? Uz kazdou chvilou ne? patch je vonku http://forums.cdprojektred.com/threads/41395-Patch-1-03-is-now-LIVE-in-EU-amp-select-countries-(coming-everywhere-soon)?p=1705070#post1705070 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Ta zbroj je krutá :-D i když mi k Geraltovi vubec nesedí. Odkud? Tvl to kdybych věděl. Zkus zbrojiře v Novigradu na tom náměstí. Tam sem ji bud koupil nebo si ji nechal udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Pěkný Strejdo :D tady je můj Geralt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Pokud objevím nějakou jeskyni a celou jí vyčistím, vyberu všechny bedny, tak mi ikona na mapě nesešedne. Procházel jsem jí vždy raději několikrát a nic. Je chyba u mě, nebo ikony jeskyně "nešednou" Dneska jsem na to taky narazil, myslel jsem si, že jde o nějakou chybku, prošel jsem to stokrát a pořád nic. Tak jsem chtěl odejít, pořád to bylo bílé jakože neprozkoumané, a pak jsem si všimnul že jsem u vchodu přehlédnul jednu truhu, jakmile jsem ji vybral, tak to zešedlo. Asi nestačí tu jeskyni jen třeba vyčistit od potvor, ale vybrat všechny truhly a zadnou nepřehlédnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Tokyno za jakou dobu bude mit ten obchodnik zase 500 zlatych? To jsem jeste nezjistil, jak sem to sem psal, tak sem u nej prodal svoje veci poprve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Zkus se podivat do inventare jestli nemas nejakou vec ktera oko prisery obsahuje a rozeber to... Tak jsem to resil ja To jsem se díval a nic jsem bohužel neměl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Někdo nějaké první postřehy z patche? Zlepšila se plynulost inventáře a hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Ted to stahuju,taky jsem zvedavej jestli to k necemu bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Tak na ten patch jsem zvědavý. Doufám, že už budu moct dokončit tu osadu, kde pořád nemám Ghůly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Ja rychle prolitnul s patchem Blata a prislo mi to pocitove lepsi, ale bylo to na rychlo. Ono jak tak prochazim zjistuji, ze krom Blat nikde vetsi problem stejne neni. Takze to nejak extra neresim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2015 Ta po hodině hraní, mám pocit, že je to tak o 30 procent lepší. V kritických místech to pořád seká. Nebo jsem v dešti narazil na 6 vlků a sekanice jako vždy. Můj bug s nedokončenou osadou zůstává, takže ten už asi nedodělám. Asi bych musel nahrát nějakou pozici před tím a to se mi fakt nechce. Vyšel už 1.04 na PC tak uvidíme, ale myslím, že nějak extra se to nezmění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Me to teda neběží skoro nikde nad 30 a ne jen na blatech. Patch 1.02 zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Pěkný Strejdo :D tady je můj Geralt :D[ATTACH=CONFIG]28970[/ATTACH] Level 25 tvl ty jedeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Včera odehráno s patchem 1.03 4hodiny a žádné změny jsem si nevšiml. Možná bych řekl rychlejší načítání (3-4 sec.) Nechápu kde máte problém... Odpoledne jsem byl u bráchy a kámoše (oba ps4 verzi) a chodí jim to taky bez velkého propadu fps. Ani jednomu se nám nestalo, že by nešel dokončit nějakej úkol nebo spadla hra. Možná na vysočině nějakej jinej vzduch nebo co:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) No tak po tom patchi je to u me trochu lepsi,ale nic extra.... Jinak je venku alternativni vzhled Yennefer a mise s hornikama na Skelige Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 koukám a vidím, že máte větší nosnost (160), tu jste si zvedli pomocí zkušenostních bodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Mandaz to koupis u obchodníků. Cena za 100kg zhruba 1000. Je to sedlo na Koně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 vidíš, to mne nenapadlo ;) Myslel jsem, že sedlo je na výdrž koňa při sprintu a sedlové brašny na nosnost, ale zatím jsem narazil jen na jeden typ brašen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Sorry. Brašny pro koňa. Ne sedlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Potreboval bych poradit,delam zakazku ve Velenu a mam zabit Čerta,musim rozprasit navnadu na urcena mista ale tam nic neni a navnadu nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) Lepši ruksaky na koňe, buď za závody na koních, nebo to mají někteří obchodníci.. ( kurňa tady je to aktivní, než to dopíšu je tu odpověď ) Jinak u toho vendora co vykupuje za plnou trvá doplnění 125goldů 5dní .. takže na 500 je to 20dní, ale osobně bych se na to úplně vykašlal .. ničí to dost balanc, na vyšších levelech se budete stejně topit v penězích jinak v novigradu můžete toho kupce-lichváře využít jako banku, když mu něco prodáte tak to u sebe má napořád ( nebo mi to ještě nezmizelo :) )... naházel jsem mu různý ty poznámky, který jsou na nic ale kdybych něco přehlédl.. paniku koňě můžete uklidnit pomocí Axii, Aardem se dá sundavat bandita z koně ... a taková blbost ale trvalo mi to několik hodin :D když na koni držíte tlačítko pro útok tak se vše zpomalí, všimli ste si toho všichni? :D Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem TwiCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.