SmOukycze Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) Jestli vylepsil graafiku na ps4 tak jak predtim gta v vylepsilo grafiku trosicku a pridal neco navic Nějak nechápu, proč by měli vylepšovat grafiku? Navíc v GTA V se grafika nijak nezlepšovala. Při jednom patchi se rozhodilo nastavení a povypínalo to efekty, který byly opravený v pozdějším patchi. Ale jinak grafika je pořád stejná. Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem SmOukycze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 jojo všimnul a tam kde je banditů víc než 5 tak z koně neslézám a mastím je ze sedla vždy když jsem před ním tak podržím tlačítko na útok-zpomalí se čas ,takhle mi nedělá se vypořádat s bandou větší jak 10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkzur Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Levelujete tady někdo kuši a šipky?Vím,že ta zbraň není primární,ale chtěl bych do toho pár bodíku narvat-máte s tím někdo zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) Levelujete tady někdo kuši a šipky?Vím,že ta zbraň není primární,ale chtěl bych do toho pár bodíku narvat-máte s tím někdo zkušenost? Pod vodu vyborna vec :-) jinak do toho body necpu jen prvni tri. Jen nemuzu nikde narazit na peri na vyrobu sipek :-( Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Jsem na začátku level 6. Peníze minimální, tak se chci zbavit hromady předmětů pro alchymii. Vyplatí se to nebo jste si to ponechávali. Případně co jste ze začátku prodávali? Ja co nasbiram tak si od kazdy veci nechavam cca 6 kusu a zbytek prodavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Zdarec hele je v novigradu nakej zbrojar na krom hattoriho? Jeste nemám vlk na ten úkol a zatím jsem potkal jen nuly mecare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Pokud máte propady fps, tak reklamace hry, popřípadě konzole, protože normalní to neni, když mam nahráno 1 den 23 hodin a zatim ani jeden propad fps. Jediny co se mi stalo byl 1x crash do menu konzole. Jinak nějakej bug s Klepnou, ze letala ve vzduchu a taky nesla zavolat, tak jsem neresil a kdyz jsem umrel, tak uz zase privolat sla :D.. BTW: Jsem deb*l já nebo Klepna, protoze se ovlada priserne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Mne take bugy nepotkali,jinak si hru maximalne uzivam. http://cs6.pikabu.ru/post_img/2015/05/26/6/1432629327_1081534721.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Taktéž, odehráno cca.30 hodin a bez jakéhokoliv škubání nebo záseků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 No ono to pojede bych rekl vsem stejne, akorat to mozna trosku zaskube a uz se z toho dela humbuk jak je to nehratelne a pada to na 20 fps. Nejak by me zajmalo, jak to ten clovek pozna na ps4, ze to spadlo zrovna na 20 fps :-D. To bych rad byl u te reklamace jak to bude vysvetlovat :-D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Tak může se to škubat třeba kvůli přehřívání, takže zkusit reklamovat to může :D. Jinak po Updatu se mi zdá(nevim jestli to tak fakt je), že se rychleji dostanu do menu a hlavně do mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Tohle vám jako přijde plynuly? Jasně konzole se musí zákonitě přehřívat když neudrží stabilních 30 fps nebo má hra microsuttering. Bože to je zase expert tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 No me to prislo normalni, ale tak asi podle tebe se to skube jako hrom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Jako já nevim, mě se to kouslo jenom jednou při závodech na koních, to bylo tak 5 fps snad... Ale jinak mi to celou dobu jede naprosto v pohodě.Nahráno přes 35 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Samozřejmě, že celou dobu se neseká, ale např v 0:26 je jasně vidět, že to padlo pod 30. Nemluvě o tom, že se potom zvyšuje input lag. Schválně potom se postnu vlastní video s mlhovcema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 SmOuky: Takhle se mi to teda neskube, takze problem bude nejspis u tebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 SmOuky: Takhle se mi to teda neskube, takze problem bude nejspis u tebe :D Tak jsem asi slepej, ale ja tam zadny skubani nevidim. Mozna jen to hned na zacatku, ale jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 spis ten herni styl je zarazejici:D Skubani vidim akorat v 0:11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 spis ten herni styl je zarazejici:d skubani vidim akorat v 0:11 :d :d ............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 taky mi to jako nic hrozného nepřijde, ale myslel jsem, že je zaklínač rpg a ne simulátor kotrmelců ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Simulator kotrmelcu tvl :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Tak jsem asi slepej, ale ja tam zadny skubani nevidim. Mozna jen to hned na zacatku, ale jinak nic. Na zacatku a pak ho vidim ,kdyz dela ty kotrmelce a zaroven se pritom otoci ta kamera :D a nebo se mi seka video na mym starickym notasu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 (upraveno) Narazili jste na rybáře / obchodníka na pobřeží Novigradu? Má velice příznivé ceny pro výkup vybavení :-)) Upraveno Květen 27, 2015 uživatelem TwiCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Nevíte někdo o nějaké truhle, kam by se daly uložit nějaké věci? Začíná se mi hromadit dost věcí, kterých se nechci zbavovat a inventář bude za chvílí pěkný bordel :D Větší brašny zatím nikde nemužu najít, všude kde jsem u obchodníka na brašnu narazil, tak to byla pokaždé jen ta co přidá 30 kg. Jinak kdyby někoho zajímal další díl mého lets playe, tak tentokrát boss fight s Nithralem a mini boss fight s chrličem a golemem. (obtížnost 3/4): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2015 Me teda nepřišlo ze by patch něco změnil... Nevidím ani jednu změnu... A hra pod 30 mě osobně padá dost často... Ale hrát se to dá protože to je strašně zábavná hra:-D a bedna na věci není,jen větší brasny na koně :-) max uneses 160 ale i to je šílené malo... Tady všechny sety a zbraně neposbiram :-( :-( a dneska jsem.se chtěl podívat kolik mám.nahráno a mám tam.hodinu a pul ale přitom to musí byt pres 30h ... Tak nevím co to je... Naposledy jsem se koukal když tam bylo 20h... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.