Susperian Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 jaká oprava xp? Je to bug, při kterém lidi, včetně mě nedostali zkušenostní body za dokončení úkolu a to i v hlavní příběhové linii. Nedostal jsem za ty dámy v lese, či jak se to jmenovalo a hlavně, co mě nejvíc naštvalo za rodinné záležitosti. Díval jsem se i na youtube a borec dostal 200 a já nic. Zkoušel jsem to dvakrát, že jsem si znovu nahrál pozici před dokončením a stejně to nepomohlo. Na fóru to tam psalo víc lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 jo tak :) jsem se lekl...já jak píšu ten guide tak jsem se lekl, že předělávají hodnotu za úkoly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 (upraveno) Pockat a tobe to jde vyrabet z peri z gryfa ? Jdou mi normálně vyrábět šipky z peří. Upraveno Květen 30, 2015 uživatelem SmOukycze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Pekna prace slusnej Geralt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Díky, ale trošku jsem to spletl tohle jsem poslat nechtěl. :D Peří dostaneš z hus nebo slepic. Ty zabiješ v těch malých vesničkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Taky jsem.mel ted dostat 500 a dostal jsem ♥♥♥♥♥... Twl tak jsem fakt nasranej. Hlavně ze se tesim jak ♥♥♥♥♥ az si zahraju po týdnů... Ten patch 1,03 pro me nic nezlepšil. Akorát todle zhoršil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Hele jsem bezradnej. Jak prohledat rozvaliny u majaku. Ukol Najdi nakresy vystroje skoly Gryfa. Je tam dira v mostě a nevim vubec jak to přeskočit. Vždy spadnu dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Hele jsem bezradnej. Jak prohledat rozvaliny u majaku. Ukol Najdi nakresy vystroje skoly Gryfa. Je tam dira v mostě a nevim vubec jak to přeskočit. Vždy spadnu dolů. Jo kamo to nepreskakuj, protoze ten most spustis az budes na druhe strane. No a dostanes se tam tak, ze slezes dolu ze skaly a na pravo od mostu je dira pod vodou, tak se musis potopit a dostanes se pod majak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Tvl dík moc. To by me nenapadlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Jo kamo to nepreskakuj, protoze ten most spustis az budes na druhe strane. No a dostanes se tam tak, ze slezes dolu ze skaly a na pravo od mostu je dira pod vodou, tak se musis potopit a dostanes se pod majak. Prosím tě a kde ten poslední kus najdu? Mam to prolezly komplet a nic. Furt sviti neprozkoumano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Ty Xp za hlavni ukoly me take serou take jsem je nedostal takze plnim vedlejsi a jak doplnim a nebude uz patch co to opravi budu muset prestat hrat. To je celkem zakladni vec kdyz bez XP se nevylevelujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Prosím tě a kde ten poslední kus najdu? Mam to prolezly komplet a nic. Furt sviti neprozkoumano. Poradne to tam prolez da se jit i uplne na ten majak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Strejdo jak prejdes ten most tak nahoru na majak mas tocite schodiste. No a vsimni si ze napravo jak je vchod tak vedle nej skoro nepostrehnutej zebrik kterym vylezes na strisku. Tam to je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 A kde najdu v Novigradu toho typka co vykupuje po 250 ty Trofeje muze nekdo priblizne rici połohu dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Tak už to mám. Díky borci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Něco ode mě pro zasmátí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Ty Xp za hlavni ukoly me take serou take jsem je nedostal takze plnim vedlejsi a jak doplnim a nebude uz patch co to opravi budu muset prestat hrat. To je celkem zakladni vec kdyz bez XP se nevylevelujes. Vedlejší ti jdou normálně? Já si ted nejsem jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Hmm tak ani ja nedostal body za damy lesa kuva :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 (upraveno) Jj vedlejsi ukoly dostavam normalne XP. Napr jsem delal Šotka a nake dalsi a klidne i 270xp za ukol. Hlavni ukol vyzkousim az dojedu vedlejsi ale radsi si to ukozim predtim. Kazdopadne stejne nechapu proc nedali radsi 900p a podle me by to na tom rozliseni bezelo tak akorat na tech 25 fps niz by to snad neslo. Aspon teda na PS4, protoze kdyz ee clovek podiva na framerate na X1 tak tam Zaklinac bezi lepe mozna i diky tomu, ze v mistech kde by se to skubalo je 900p. Upraveno Květen 30, 2015 uživatelem Zafata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Rozlišení by nepomohlo, problém je buď ve V-Sync nebo špatně převedli DX na PS4 api. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Hmm takze ted musim cekat s hlavni linkou nez to daji do poradku to je fakt parada :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 Jo to fail neskutecny. Bych jim to omlatil o hlavu. Za veci kde je nejvic XP tak to nedava nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 To je účel,aby sme hru nedohráli tak rychle :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 nebo v mém případě kvůli bugu v hlavním příběhovém questu nedohráli vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2015 To je účel,aby sme hru nedohráli tak rychle :wohow: Ta hra nejde dohrát rychle i kdyby exp byl funkční :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.